- 16 Nisan 2019
- 212
- 822
- 18
- 33
- Konu Sahibi MinnosKoala
-
O kadar haklısınız ki.. Bu işin çoktan bitmesi gerekiyordu da ah kafam... İzin vermeyeceğim artık.İlginin alakanın en çok olması gereken zaman da siz onu göremiyorsunuz.
Yarın evlenince ;
zaten aynı evdeyiz, zaten yanındayım
Eee seviyorum ki evlendim
Şeklini alıp iyice boş vermez mi ?
Yaşamak istediğiniz hayat bu mu ?
O kadar haklısınız ki.. Bu işin çoktan bitmesi gerekiyordu da ah kafam... İzin vermeyeceğim artık.
Düşünüyorum. Eğitimim yarım kaldı ama evlilik için değil, bölüm değiştirmek istediğim için. Psikolojik sorunlarım da var dediğim gibi, tanımadığım bir yerde olmak, aileden uzak kalmak da arttırdı bir de üstüne böyle bir ilişki yaşamak beni çok yıprattı. Bölüm değiştirsem bile eğitimime devam etmekten de korkuyorum yine yarım kalacak diye. Evlilik konusunda da acele etmek istemedik ama ailelerimiz yüzük olmadan dolaşmamızı hoş karşılamadı, söz-nişan yapmayı düşünüyorduk o yüzden. Bölümümü değiştirip güzelce eğitimimi tamamlayayım inşallah, böylelerinin ağzına laf da vermeyeyim yüz de vermeyeyim artık.evlenince duzelir diye bekleme bosuna,duzelmez.
o kadar merak etmissin “napiim” nedir ya resmen umursamıyor
ayrıca aynısını sen yapsan kesin kıyamet kopar.
yasında daha kucukmus.
iyi dusun derim ben
Bizde de vardi bu sorun, ayrildim düzelip geri döndü.Çok umursamaz davranıyor. Bunu yazdığım için utanıyorum ama o da üzülsün istiyorum artık, umursamazlığı beni çıldırtıyor. Umrunda olmaz muhtemelen. Bazen keşke tanışmasaydık diyorum. Ben istemedim onu başta, engelledim, ne yaptı ne etti bağladı kendine şimdi de süründürüyor.
Kapatıp açmak gibi olmuş.Bizde de vardi bu sorun, ayrildim düzelip geri döndü.
Kapatıp açmak ne kelime format attımKapatıp açmak gibi olmuş.Ayrılırsak dönme gibi bir durumu olmaz(mış). Eski ilişkilerinden yola çıkarak öyle demişti en başında.
Ben de ayrıldım, ayrılmayı denedim defalarca ama kendim arayıp barıştım hep.Kapatıp açmak ne kelime format attım
Hiç inanma. Ilgisiz erkegi kim çeker ? Kendileri de biliyorlar bal gibi.
Şimdi seni soğutmak istemem ama adam bildiğin öküz. Bu ne böyle öküz öldü ortaklik bitti mi herşeyi artık ailelere mi bırakmayı düşünüyor acaba ? Yaptığı şeyin farkında ve gayet rahat yorum yapiyor onu rahat birakma boyle alisirsa ilerde cok kotu olur senjb icinMerhaba. 9 aylık bir ilişkim var, 3 ay önce evlenme teklifi aldım, pazar günü de ailelerimizi tanıştırdık. Erkek arkadaşım 26, ben 21 yaşındayım. Aramızda 100 km mesafe var. Bu adam gündüz çalışıyor evet ona ses çıkarmıyorum ama maksimum haftada 1 görüşebiliyoruz ve akşamları doğru düzgün ne mesaj atıyor ne de arıyor. Ya oyun oynuyor ya başka bir şeylerle ilgileniyor, beni hiç arayıp sormuyor. 3 gün önce fenalaşıp hastaneye gittim, hastanede olduğumu yazdım bir tek o zaman aradı. 3 günden beri aramıyor, nadiren mesaj atıyor. 3 saat önce dışarı çıkıyorum yazdı, kimle nereye gittiğini bilmiyorum, arıyorum açmıyor. Psikolojik sorunlarım da var artık çok yıprandım. Dün konuştum daha bu konu hakkında. Haklısın ben ilgisizim dedi ama bu konuda hiçbir şey yapmıyor, sizce ne yapmalıyım?
Konuştum. Konuşma aynen şu:Şimdi seni soğutmak istemem ama adam bildiğin öküz. Bu ne böyle öküz öldü ortaklik bitti mi herşeyi artık ailelere mi bırakmayı düşünüyor acaba ? Yaptığı şeyin farkında ve gayet rahat yorum yapiyor onu rahat birakma boyle alisirsa ilerde cok kotu olur senjb icin
Aynen aşırı yüz vermişsin bence daha ileri adımlar atılmadan bi düzene sokman lazım senin ilerde daha mutlu bir evlilik hayatin olur. Ilgisiz bir esle inan ömür geçmez canım. Benim eşim bi ara bi oyuna dalmıştı ki hiç evde ilgiyi bırakın sohpet muhabbet denen sey bile yoktu bende hep kendimi dışarı atardım sürekli gezmelere giderdim en son baktim yok olmuyor hayatımı birlestirdigim inşallah vakit geçiremez olduk. Ama şuan çok şükür düzelte yani berbat ve iğrenç bisey ilgisiz erkekKonuştum. Konuşma aynen şu:
-Akşam 9'da birden dışarı çıkıyorum diyosun, nereye gittiğini, kimle olduğunu söylemiyosun, bir şey yazmıyosun, arıyorum açmıyosun. Ben bu saatte bu şekilde dışarı çıksam senin tepkin ne olurdu?
+Sen bu saatte dışarı çıkmazsın ki.
İşte sorun bu. Ben de çıkacağım artık, hadi bakalım. Gerçekten çok yüz vermişim, kendimi kapatmışım resmen gözüm açıldı.
Bu şimdiden oyun delisi. Dışarı çıkmasa oyun oynuyor. Birkaç gündür iyi geceler bile yazmadan erkenden uyuyordu, dün arkadaşının evine gidip 12 buçuğa kadar oyun oynadı. Ben de benim için 2 dakika uykusuz kalamadığını ama oyun için uyumadığını söyledim bugün de bana onu söylüyor. Ben oyun oynamasına laf söylemişim o yüzden dışarı çıkmış beyefendi. Oyun oynamasına bir şey demiyorum gerçekten, arada ben de oynuyorum ama sevgilime de vakit ayırıyorum. Öf çok dertlendim kendime de sinir oldum şimdi.Aynen aşırı yüz vermişsin bence daha ileri adımlar atılmadan bi düzene sokman lazım senin ilerde daha mutlu bir evlilik hayatin olur. Ilgisiz bir esle inan ömür geçmez canım. Benim eşim bi ara bi oyuna dalmıştı ki hiç evde ilgiyi bırakın sohpet muhabbet denen sey bile yoktu bende hep kendimi dışarı atardım sürekli gezmelere giderdim en son baktim yok olmuyor hayatımı birlestirdigim inşallah vakit geçiremez olduk. Ama şuan çok şükür düzelte yani berbat ve iğrenç bisey ilgisiz erkek
Valla canım zor bi durumun içindesin yardimcin olsunBu şimdiden oyun delisi. Dışarı çıkmasa oyun oynuyor. Birkaç gündür iyi geceler bile yazmadan erkenden uyuyordu, dün arkadaşının evine gidip 12 buçuğa kadar oyun oynadı. Ben de benim için 2 dakika uykusuz kalamadığını ama oyun için uyumadığını söyledim bugün de bana onu söylüyor. Ben oyun oynamasına laf söylemişim o yüzden dışarı çıkmış beyefendi. Oyun oynamasına bir şey demiyorum gerçekten, arada ben de oynuyorum ama sevgilime de vakit ayırıyorum. Öf çok dertlendim kendime de sinir oldum şimdi.
Amin kuzum teşekkür ederimValla canım zor bi durumun içindesin yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?