Erkek arkadaşım çok ilgisiz

Ben bu ilgisizliği yüzünden ayrildim.Kac kez konuştum ben böyleyim odumun diyor.

Benimki de oyun delisiydi en başından beri.Saatleri de artar.Nişanlınla o kadar ortak yönü var ki.Pes, diyorum.Onun çok bencil olduğu da kesin.Bu hayatı sadece kendi için yaşıyor.Sen yoksun.Ne yapsan eski haline döner.

Seni elde ettiğini düşünüp salmış
Arada 100 km varsa haftada 1 kere görüşmek normal de
Arayıp sormaması falan hiç sevmediğim şeyler direk soğurum net
İlgisiz erkeğe tahammülüm yok
Bir gün arayan ikinci gün ortadan kaybolan vs
İnsan sevdiğinin sesini özler merak eder ya

Takma arama sorma. O yazana arayana kadar tut kendini. İlgilenme. Canım gencecik kizsin. O kim ya seni boyle üzecek. Sana yaptığının aynısını ona yap. Düzelirse ne âlâ. Duzelmesze yol ver gitsin.

Ya bu adamların sizin peşiniz de pervane olması gerekiyor şu dönemlerde ama adamların umurunda değilsiniz. Hem ne aceleniz vardı daha 21 yaşındasınız 6 aylık ilişkide evlenmeye karar vermişsiniz?

Merak ediyorum bu 6 ay içinde toplam kaç gün aynı şehirde beraber geçirdiniz?

Diyorum bunu, soruyorum, sevdiğini söylüyor. Niye böyle yapıyor bilmiyorum çok üzülüyorum artık.

Genç kızım.. Adam seni umursamıyor, takmıyor ama sen onun ''Seni seviyorum'' demesine mi inanıyorsun? Bırakın bu tarz adamları. Size değer veren, sizi gerçekten seven adamları alın hayatlarınıza...

3 gün konuşulmayan sevgili olmaz yol ver gitsin.

Evlenince de akşamları, haftasonu ya dışarı çıkacak ya da oturup diğer odada oyun oynayacak. Böyle bir evlilik istiyor musun?

3 günden beri aramıyor, nadiren mesaj atıyor.
Bir ilişki yaşanıyorsa eğer iki tarafın birbirini araması biz zorunluluk değildir.Sevgi ve özleme göstergesidir.İçinden geldiği için ararsın.Sesini duymak için ararsın.Özlediğin için ararsın.
Ama maalesef sizin erkek arkadaşınızı bunu zorunluluk olarak görüyor.Yerine getirmemeside cabası.3 günden bahsediyorsunuz.

Ayrılın hanımefendi ben bugun ayrılana kadar kendisi ısrarla haklı olduğunu düşünüyor şimdi de ayrıldım diye ortalıgı ayaga kaldırmıs ha bırleşmeyı dusunmuyorum ama gencecıksınız yol yakınken donun anladıkları dil bu

21 yaşındasın daha hayatının baharı bu kadar ilgisiz bir adamla ömür geçmez evlenince boşanmak istersin daha zor olur şimdiden olayı kes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…