- 5 Ekim 2013
- 2.292
- 6.537
- 358
- Konu Sahibi MinnosKoala
-
Bende onu soracaktım. Sen bu kadar değersiz misin? Sevgilin bulunmaz hint kumaşı mı? Ya da ondan başkası yok mu dünyada?Saat başı aradım, en son mesaj attım "napıyosun sen" diye. Yazdığı şey "napiim". Ben bu kadar değersiz biri miyim, kendime çok kızıyorum..
İlk defa bu kadar uzun bir ilişkim oldu, ailem falan da öğrendi, tanıştı, ne bileyim... Dediğim gibi defalarca ayrılmak istedim ama psikolojik sorunlarım da var ondan mı istiyorum gerçekten mi istiyorum emin olamadım. Beni şimdiye kadar gerçekten seven kimse olmadı ki, hep böyle üzüldüm çok bunaldım artık.Bende onu soracaktım. Sen bu kadar değersiz misin? Sevgilin bulunmaz hint kumaşı mı? Ya da ondan başkası yok mu dünyada?
Şuan seni gerçekten seven biriyle mutlu olabilirdin.
Zengin değil, ben para pul konularına ya da tipe bakan biri olmadım hiç aman karakteri iyi olsun dedim. Başta ilgiliydi gerçekten sonra niye böyle oldu bilmiyorum. Sevmiyosan ayrılalım diyorum seviyorum diyo. Ben anlamıyorum artık..Zengin mi?Maddi durumu nasıl?Yaşınız kaç?Evlenınce ne olucak?Eğer ilgisizliğinden rahatsız oluosanız devam ettırmemenız gerekıyor.Daha şimdiden boyleyse sonra ne olucak.
Benim de hiç hayat enerjim yok şimdiden. Cildim bozuldu, psikolojim bozuktu zaten iyice bozuldu. Biraz ilgi görmek, sevildiğimi hissetmek istiyorum sadece çok mu şey istiyorum...Benim hayat enerjimi yok etti.Canı ister ilgilenir canı istemez paspas eder
Etmiyo ki bu beni daha çok kırıyo. Seviyorum diyip üstelemesini hiç anlamıyorum. Sevmiyosun diyince "sen benim düşüncelerim hakkında konuşamazsın" diyo. Uyduruyomuşum ben. Şizofrenim sanki, beni iyice delirtti gerçekten.Siz de aramayın biraz . İlgiyi. Üstünden çekin bakalım o zaman ne yapacak . Siz değil o sizi merak etsin
Daha 21 yaşındasın. Önünde koca bir ömür var farkında mısın? Evlilik diyorsun bak. Koca bir ömrün yanında 9 ayın lafı olur mu?İlk defa bu kadar uzun bir ilişkim oldu, ailem falan da öğrendi, tanıştı, ne bileyim... Dediğim gibi defalarca ayrılmak istedim ama psikolojik sorunlarım da var ondan mı istiyorum gerçekten mi istiyorum emin olamadım. Beni şimdiye kadar gerçekten seven kimse olmadı ki, hep böyle üzüldüm çok bunaldım artık.
Psikolojim bozuk derken tam olarak neyin var?Benim de hiç hayat enerjim yok şimdiden. Cildim bozuldu, psikolojim bozuktu zaten iyice bozuldu. Biraz ilgi görmek, sevildiğimi hissetmek istiyorum sadece çok mu şey istiyorum...
Bununla alakalı da konu açmıştım dün. Panik atak, depresyon, takıntılar, korkular... bir sürü sorunum vardı katlanarak arttı şu 9 ayda.Psikolojim bozuk derken tam olarak neyin var?
Narsist evet, kendine asla toz kondurmuyor. Niye bu kadar uzattım bilmiyorum ki.Evet narsist.Eşimin cümleleri.Dehşet.Uzman da demişti.Sakın evlenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?