Erkek arkadaşım çok ılımlı ...

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
Kendi haklı yada haksız olduğu konlrda erkek arkadaşım hep önce alttan alıyor sinirimin geçmesini bekleyip öyle açıklıyor . 6ay ooldu bana doğru dürüst bağırmadı bile . Gözümün içine bakıyor bir dediğim iki olmuyor . Korkum şu ilk ciddi ilişkisiym ben onun bu ilgili itimamı hevesnden mi çok korkuorm

bana doğru dürüst bağırmadı bile,bu cumle cok yanlıs bence canım, dogru olan bu zaten sınırının gecmesını bekleyıp cevap vermesi,belkı yenı oldugunuz ıcındır hem senı cıddı bı ılıskı olarak gordugu ıcınde olabılır,hem daha ne ısıtyosun ,bence akıllı bırısıymıs

peki derdin bu mu senin '6ay ooldu bana doğru dürüst bağırmadı bile' demişssin en cok buna takıldım. ne isterdin buraya' bana sürekli bagırıyo beni hiç dinlemiyo sorunlarımızı çözemiyoruz bile sizce ayrılmalı mıyım geçiç bi durum mu daha 6 ay oldu' mu demek isterdin. kötü bişi söylemeye calışmıyorum ama bunu dertten sayma korkun bu olmasın yanii ve acılan konuları biraz göz önünde bulundur. madem cok güzel bi ilişkin var sahip cık hevesi geçmişte olmaz aynı şekilde devam eder

Çok mutlu olunca korkarız nedense hep... :44: "Çok güldük, kötü bir şey olacak şimdi." gibi...

Bence gayet güzel bir ilişkin var ve erkek arkadaşın da seni ciddi düşündüğü ve sevdiği için alttan alıyordur. Sen tabii ki yine de tamamen kendini teslim etme, dünyanın binbir türlü hali vardır ama bu güzel duygunun ve tecrübenin de tadını çıkar derim. İnşallah her şey daha güzel olur...

zamanla daha iyi tanırsın üstelik mizacı budur onun belkide şimdilik bunları düşünmeden keyfini çıkar canım

sahip çıkıorm zaten ama derdim her şeyin saman alevi olması ...
Yarın bir gün sıkılırsa ya gözümün iiçine bakmaktan bunu soruyorum her şeyin bu kdar düzgün olması normal mi diyorum

sahip çıkıorm zaten ama derdim her şeyin saman alevi olması ...
Yarın bir gün sıkılırsa ya gözümün iiçine bakmaktan bunu soruyorum her şeyin bu kdar düzgün olması normal mi diyorum

ne desem bilemiyorum şimdi...birsürü şey yazdım sildim

yaşamayı ne zaman öğreneceğiz biz ve ben diyorum ki biz insanoğluna yaşadığımız tüm mutsuzluklar müstehak başımıza ne gelse hakediyoruz artık buna daha çok inanır oldum...

elimizde çok güzel bişey var..."ama olamaz bir yerlerde bir terslik olmalı biraz bekleyeyim bakalım ne zaman geçecek..." sonra en ufak bişey olduğunda "ama ben biliyordum zaten..."

hayat her zaman insanlara birşeyler sunar ve insanoğlu çoğu kez bunu saçma sapan kuruntular yüzünden göremez. güzel gidiyor nezaman bozulacak diye bekler...peki yaşadığın bu anları tekrar ne zaman yaşayacaksın...birşeyler ters giderse eğer bu saçma sapan kuruntularla geçen zamanlara yazık olmayacak mı?? ben çok şaşırdım açıkçası nasıl başardın güzel bişeyden böyle kuruntular çıkarmayı..ileride ne olursa olsun o zaman dertlenirsin şimdi ilişkinin keyfini çıkar yaşamaya bak.....

zamanında ilişkilerim oldu ve ben ne şireeett ne me'lunn ne huysuz bi kadındım hepsi kaprisimden ilalah dediler bikaçı baya baya çetin çıktı beni terketmedi dayanamdım ben terkettim vel hasıl kelam bigün küt die haayatıma bana göre dünya tatlısı bi adam girdi.ben masum ben hanım gibi kız oldum rol degil gercekten dilim tutuldu hiç kavga başlatmadım kapris yapmadım o sinirlense bile ben alttan alıorum inanılır gibi değil ve birini alttan alabilecek kadar sevebildigim için çok mutluyum oda öyleymiş önceden şimdi 2 yıl oldu maşallahımız var bikaç kere 5 dk da son bulan ufak tartışmalarımız oldu o kadar olur..bu yaz nişanlanacagız. çok mutluyuz evet bizim ilişkimizde çok fazla düzgün bu anormal olabilir ama bazen anormallik iyidir..sende altında acayiplik arama mutlu olmaya bak

Konu sahibi;

Korkacak başka sorunların yok galiba

Güzel huylu sakin bir sevgiliye sahipsin ve bu rahatlık seni rahatsız etmiş

Korkacak ne var en fazla sevgilin değişirse sende ayrılırsın ondan bu kadar basit.

Şimdi güzel olan şeyleri yaşamaya bak.

ne kadar alışmışız bizi üzen insanlara değerimizi bilen biri çıkınca bi terslik arıyoruz bence korkma canm ilişkinin mutlu olmanın tadını çıkar ne de olsa bazı şeyler zamanla daha iyi anlaşılır

Son düzenleme:

sevgili arkadaşım senin için ayrılırsın bu kadar basit olabilir ama bnm için değil ...
Bu tip durumları yaşayanlar varsa fikir versin cicim ayları etkisi mi diye soruyorum ben . Bu ters yorumlarınla nereye varmaya çalışıyorsun merak ettim .
Ha korkacak başka sorunlarım da yok Allaha şükür

ben de mutluyken hep korkardım. bi yerden bişey çıkcak diye. sonra çok bağlandım, artık korkmaktan da vazgeçtim, tam rahatlamışken çok büyük sorunlar oldu, ayrıldım. hem 2 gün içinde oldu herşey. neye uğradığımı şaşırdım. şimdi diyorum ayrılık gerçekten çok acı veriyo ama zamanla geçiyo.. ayrılık o kadar da korkulcak bişey değilmiş diyorum bazen. aslında dünya böyle.. mutlukta üzüntüde geçici..
Allah hakkımızda hayırlısını versin.
kendini bu korkulardan uzaklaştır. hep hayırlısını dile.. ilerde bi sorun çıkarsada hayırlısını dilemiştim dersin

Genelde erkeklerin agresif olduğu kanısı yaygın olduğu için belki de şartlanmışsınız. Karşınızdaki insanın sakin, huzur veren yapısı bir kere kesinlikle size değer vermesinden kaynaklanıyordur. Ayrıca karakteri böyledir. Bazı insanlar huzurdan, dinginlikten sıkılabilir. İniş çıkışlı ilişkiler ararlar. Acaba siz de mi bu kategoriye giriyorsunuz?

korkuorm çok ...
Ama anı yaşamaktan başka da alternatif yok gibi .
Bakalım zamana ne zaman yenilecek aşkımız

sanki cok istiyosunuz yani yenilmeyi. desenize hep böyle gider inşş bozulmaz , ne yapsamda hep böyle kalsaaa diye. ama hep bi nezaman bitecek bu işkence der gibisin ve sanki gercekten bitmesini bekliyosun..
anladım korkunu ama bu tavrın bana saçma geliyo.bnm sevgilimde öyleydi ve bn hiç korkmadım üzerine gittim hepp şmdi tabiki tartışmalar yaşıyoruz ama yine aynı karakterde cok yersiz bu düşüncelerin birazzda öyle kalması için bişeyler yapmayı düşüüüün.nezaman degişecek nezaman bitecek diye degill :97::97:

hı hı piskopatım ben sevgilim değişsin istiyorum bağırsn çağırsın istiyorum . Konu o değil ki anlık heves miyim ben ve bu ilişki sorduğum soru bu benim .

Daha önceki ilişkimde çok ciddi sorunlar yaşadım belki de o yüzden bu ilgisi ılımlılığı beni düşündürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…