- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
burda mesele şu ki bugüne kadar ilişki yaşamayı tercih mi etmemiş yoksa hep red mi edilmiş bunun cevabı önemli..
Kendi haklı yada haksız olduğu konlrda erkek arkadaşım hep önce alttan alıyor sinirimin geçmesini bekleyip öyle açıklıyor . 6ay ooldu bana doğru dürüst bağırmadı bile . Gözümün içine bakıyor bir dediğim iki olmuyor . Korkum şu ilk ciddi ilişkisiym ben onun bu ilgili itimamı hevesnden mi çok korkuorm
peki derdin bu mu senin '6ay ooldu bana doğru dürüst bağırmadı bile' demişssin en cok buna takıldım. ne isterdin buraya' bana sürekli bagırıyo beni hiç dinlemiyo sorunlarımızı çözemiyoruz bile sizce ayrılmalı mıyım geçiç bi durum mu daha 6 ay oldu' mu demek isterdin. kötü bişi söylemeye calışmıyorum ama bunu dertten sayma korkun bu olmasın yanii ve acılan konuları biraz göz önünde bulundur. madem cok güzel bi ilişkin var sahip cık hevesi geçmişte olmaz aynı şekilde devam eder
sahip çıkıorm zaten ama derdim her şeyin saman alevi olması ...
Yarın bir gün sıkılırsa ya gözümün iiçine bakmaktan bunu soruyorum her şeyin bu kdar düzgün olması normal mi diyorum
Konu sahibi;
Korkacak başka sorunların yok galiba
Güzel huylu sakin bir sevgiliye sahipsin ve bu rahatlık seni rahatsız etmiş
Korkacak ne var en fazla sevgilin değişirse sende ayrılırsın ondan bu kadar basit.
Şimdi güzel olan şeyleri yaşamaya bak.
korkuorm çok ...
Ama anı yaşamaktan başka da alternatif yok gibi .
Bakalım zamana ne zaman yenilecek aşkımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?