- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
hı hı piskopatım ben sevgilim değişsin istiyorum bağırsn çağırsın istiyorum . Konu o değil ki anlık heves miyim ben ve bu ilişki sorduğum soru bu benim .
Daha önceki ilişkimde çok ciddi sorunlar yaşadım belki de o yüzden bu ilgisi ılımlılığı beni düşündürüyor
korkuorm çok ...
Ama anı yaşamaktan başka da alternatif yok gibi .
Bakalım zamana ne zaman yenilecek aşkımız
kıskanışı bile öyle değişik ki . Bebeğm bilmemkimin bakışları hoşuma gitmiyor lütfen konuşma sana güvenmediğimden değil bilmem neeee
bu ılımlılığı beni bunaltacak mı bilmiyorumm ... Zaman gösterecek artık
Peki ben ne yapmalıyım
kıskanışı bile öyle değişik ki . Bebeğm bilmemkimin bakışları hoşuma gitmiyor lütfen konuşma sana güvenmediğimden değil bilmem neeee
bu ılımlılığı beni bunaltacak mı bilmiyorumm ... Zaman gösterecek artık
Peki ben ne yapmalıyım
Kendi haklı yada haksız olduğu konlrda erkek arkadaşım hep önce alttan alıyor sinirimin geçmesini bekleyip öyle açıklıyor . 6ay ooldu bana doğru dürüst bağırmadı bile . Gözümün içine bakıyor bir dediğim iki olmuyor . Korkum şu ilk ciddi ilişkisiym ben onun bu ilgili itimamı hevesnden mi çok korkuorm
nehircim kaç yıl flört ettnz peki ?
canım canım canıımm :) inşllhh :)
biziim önümüzde daha çooooook zamn var üni.1.sınıftayız daha
en az 5 sene
Kendi haklı yada haksız olduğu konlrda erkek arkadaşım hep önce alttan alıyor sinirimin geçmesini bekleyip öyle açıklıyor . 6ay ooldu bana doğru dürüst bağırmadı bile . Gözümün içine bakıyor bir dediğim iki olmuyor . Korkum şu ilk ciddi ilişkisiym ben onun bu ilgili itimamı hevesnden mi çok korkuorm
karekteri budur diyorum cicim ayıyla alakası yok...
çok kişi varki cicim günü bile yaşayamadan adamın hakaretlerine,agresifliğine maruz kalıyor.
Sana eşimden örnek vereyim,
eşim yapı gereği çok sakin bir insandır,flört,nişanlılık dönemimde ilk başlarda bu sakinliği bana
iyi gelmemişti...düşünüp duruyordum bu adam evlenincemi bana yüzünü gösterecek diye.
1 yıldır evliyiz,eşim nekadar sakinse rahatsa bende tam tersi panik,huysuz,agresifim ve sinirliyim.
Eşimin damarına basan hep ben olurum,o anda bana bağırırsa bağırır ozaman susarım çünkü bilirimki
normalde bağırmaz kolay kolay sinirlenmez.
Bir kez bana el kaldırdı,ondada yine ben adamın üstüne gitmeseydim ağır kelimeler sarfetmeseydim
bu da olmayacaktı...(şiddeti savunmuyorum!anlatmak istediğim farklı bir durum)
demem o ki,yapısı budur değiştiremezsiniz
ama her insan gibi damarına basınca tavrı değişebilir ki hepimiz zaten öyle değilmiyiz
hoş gerçi benim damarıma basmaya gerek yok dedim ya huysuzum benimde yapım bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?