Merhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum
2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. Isteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki......

En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... begenmiyorum.

bana gore cirkin. yani yuzune bakmak bile istemiyorum. asla ve asla yanimda gormek istediyim bir tip degil... zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! Icimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya....

Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. ayrilmadi benden. birakmadi pesimi. surekli askini dile getirip durdu. evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. birakmiyor ki birakmiyor.
Bana bir akil verin, ne yapayim? Ne yapa bilirim? dis gorunuse cok bakmamakmi lazim yoksa bakipta sonra hem disaridan hem iceriden iyi olan birisini mi beklemek lazim? hayatta en onemlisi nedir?[/QUOTE
merhaba yaşıtız seninle. içimden gelerek öneride buluncam sana.ilk önce bu çocuğa yazık diyenleri anlamıyorum sen kötü bi şey yapmamışsın ki tam tersine vicdan sahibi olduğun için kıramamışsın. birinin tipini beğenmemek de ne suç ne günah ha dalga geçmek farklı bi şey allahın yarattığıyla dalga geçilmez. ama çok zor bi şeydir hiç hoşlanmadığın biriyle olmak evlensen sana dokununca hep kahrolacaksın. daha 25 yaşındasın yahu kimler kimler çıkar karşına bir tek iyi huylu o mu var yani hem güzel özelliklerle tarif etmişsin herkes de o çocuğa haksızlık demiş nereden biliyosunuz ki gerçekten iyi olduğunu ki bence normal değil o çocuk saplantılı biri ve böyleleri herşeyi yapar evlendikten sonra senin herşeyine karışmaya başlayacak allah korusun daha kötü şeyler bile olur. şu an sadece kendine haksızlık yapıyosun bir an önce kurtul ondan üzülecek falan diye düşünme kimse öyle bi acıdan kendini ömür boyu paralamaz. bi söz var biri üzülecek diye fedakarlık yapmayın siz kaldırıyosanız herkes kaldırır.adam masum melek gibi biri değil. kız söylemiş istemediğini hala uğraşmış beni bırakamazsın falan diye hastalıklı bi ruh hali.sana hissettiklerinin adı ne sevgi nede aşk. hem herkes iç güzellik önemli demiş evet o tabi önemli ama gerçekçi olun hanginiz tipinden tiksindiği bir adamla evli ? illaki bi şeyini beğenmişsinizdir yani tip de gerçekten önemli. herkesin beğendiği de başkadır illa yakışıklı olacak diye bi şey yok aklı hareketleri yaşam tarzı bunlar etkiler çekici yapar karşındakini ama tipinide muhakkak az da olsa beğenmelisiniz.
özetle canım ayrıl. ve umarım güzel bi ilişki yaşarsın karşılıklı sevgiyle.sadece bu durum için değil kimse senden kıymetli olamaz üzülür diye kimsenin isteğini kabul etme beğenmedin mi reddet görüşme bile onu bile umut vermek olarak algılıyorlar. ailenle de konuş böyle böyle biri de istemiyorum hiç istemedim de ailen senin yanında olacaktır eminim karşı çıksalar bile diret canım hayat senin sen acılarla boğuşurken inan sana kimsenin faydası olmaz herkes kader nasip der geçer.