Erkek arkadasim cok iyi ama begenmiyorum :(

Oyle diyorsunuz da, hakketen zor durumdaym ya... Anliyorum tabi ama kenardan demek kolay. Bu cok zor simdi. Herseyi kattim karistirtdim bir birine.

Yahu arkadaşım evlenip hayatını mahvetmek mi yoksa abine karşı çıkıp hayatını kurtarmak mı?
Mantıklı düşünemiyorsun anlıyorum kenardan söylemek de kolay evet ama tek çıkar yolu bu.
Ağlar sızlar kabul eder o da sonunda.
Yeter ki ailen kararının arkasında dursun.

LG-P710 Tapatalk

hiç sorun yok herşey normal ve yaşlarınıı bilemiyorum fakat erkek arkadaşın bayağı bi olgunluğa erişmiş..
inşallahta hep böyle gider..
aileside güzel konuşmuş..
bence tek sorun sensin sende bunu kabul ediyorsun zaten..
giyimi için kendin alıp hediye etsen veya birlikte alışverişe gidip imajbacerklik yapsan..
ne desm yalan olur bilemedim sen tipine bayağı bi takmışssın halen üzüntülü olduğuna göre..
kaç yaşındasın:28:

ben 25 o 32. cok celiskiler yasiyorum. belkide baskasi icin hayatinin aski olabilir, oldular da zamaninda, sonra ayrildilar. ama ben iste boyle yapiyorum... isinamadim gitti. tepe taklak oldu hersey.

Not: birde giyim falan sorun degil, giyiminde sorun yok yani. Birlikte alisveris yapmayi sever, benim kararlarima isteklerime saygi gosterir. Dedim ya, bunlar sorun degil. Asil sorun israrci olmasi

Son düzenleme:
yahu sen sevgilinden ayrılmayı beceremeyecek kadar duruş noksanı bir kızsın, nişan nasıl atacaksın o karakterinle sen?

Kelimeler bunlar olmasa da ben de böyle düşünmüştüm.
Çok ilginç gerçekten,şimdi ayrılamayan insan,o kadar maddi manevi hazırlık sürecinden sonra takılacak nişan yüzüklerini nasıl atacak veya nikah masasından nasıl kalkacak.
bir tuhaflık var düşüncelerinde.
bence ayrılmak istemiyor kendisi.
yani adamı bir terlersin üç terslersin,konuşmazsın,buluşmazsın vs.
ilişki böyle biter değil mi.
hem bunları yapıp hem de arada ayrılalım dersen adam naz yapıyosun sanar ve ciddiye almaz seni.
yoksa konu sahibinin şu fikirlerini açıkca bilse eminim farlı adım adardı.

benimde senin anlattığın gibi bir ilişkim oldu vakti zamanında. ilk başta çok yakışıklı buluyordum, ama sonradan beğenmemeye başladım. aynı senin dediğin gibi özgüveni yoktu, güçsüz bir erkekti sanki
ayrılmak istedim ama o istemediğinden ayrılamadım. hep alttan aldı, ne istesem yapacak gibiydi. öle böyle gidiyordu.
sonra bir anda karar verdim.
İYİ İNSAN OLMAK ÖNEMLİ, AMA İÇİNİN TİTREMEDİĞİ BİR ADAMLA 40 SENE NASIL AYNI YATAĞA GİRECEKSİN?
bırak aynı yatağı, öpüşmek bile istemiyordum. çok afedersin ağzı k...... söyleyemedim de, utandım.
sonra birşeyler bahane ettim ve ayrıldım. istemiyorum artık dedim. çok geldi gitti, aradı telefon etti.
mesaj atıyordu arada ben cevap vermiyordum yine de mesajdan hiç vazgeçmedi, aylarca..
birgün mesajına cevap yazdım. beni artık arama diye. o günden beri aramadı.

kendini zorlama, karşına çıkacak kişi illa 4 4lük olacak değil ya. herkesin kusuru olur, ama sen seversen tüm kusurlar kaybolur:34:

ben 25 o 32. cok celiskiler yasiyorum. belkide baskasi icin hayatinin aski olabilir, oldular da zamaninda, sonra ayrildilar. ama ben iste boyle yapiyorum... isinamadim gitti. tepe taklak oldu hersey.

Not: birde giyim falan sorun degil, giyiminde sorun yok yani. Birlikte alisveris yapmayi sever, benim kararlarima isteklerime saygi gosterir. Dedim ya, bunlar sorun degil. Asil sorun israrci olmasi

yaşlarınız küçükte değilmiş..
iyi düşün iyi karar ver..
senin bu kadar üstüne düşmesinden dolayı sen onun yokluğunun hissine varamamışssın..
biraz ara verin ayrılmaktansa..
sen o zaman daha akıllıca bi karar verebilirsin belki..
yani benim aklıma bunlar geliyor..

Yahu arkadaşım evlenip hayatını mahvetmek mi yoksa abine karşı çıkıp hayatını kurtarmak mı?
Mantıklı düşünemiyorsun anlıyorum kenardan söylemek de kolay evet ama tek çıkar yolu bu.
Ağlar sızlar kabul eder o da sonunda.
Yeter ki ailen kararının arkasında dursun.

LG-P710 Tapatalk

Yanlış anlamışım canım düzelttim:)))

Son düzenleme:
Tek umudum neye, biliyormusunuz? Hani bir yara kurur sonra kendisi kopar ya. Bunu da simdi kanatarak koparmak yerine, kendine birakmak istiyorum isi. Cunku biliyorum sevmeyen bir kadinla yapamayacagini. Onunki cunku acizlik, boyle olmaz.

Cok sacma olsa bile, dusunuyorum ki, simdi ben birsey yapmayayim, tamam nisanlanalim hatta. karari ona birakayim. Her zamanki gibi soguk, sevmeyen bir tavrim olsun. Buda cocuk degil ya, irelide evlenmek istediyi insan boyle olamaz, kendiside anlar bunu da cayar... :43: Umuda bak... Ona dedim, benim karar verme yetkim kalmadi artik, ikimzin de hayatina sen karar veriyorsun diye.

Kendini de onu da kandırmayı bırak artık. Erkek arkadaşın gibi aciz ve ezik karakterde bi' insan asla seni bırakmaz sen onu bırakmadan. Senin onu sevmediğini bildiği halde adam 2 senedir seninle zaten, hele ki yüzükler devreye girince asla seni bırakmaz. Ömür boyu kendine işkence edeceğine ayrıl gitsin, o da bir kaç ay üzülür sonra kendisine başkasını bulur. Benim başımdan tam olarak böyle olmasa da buna yakın talihsiz bi tecrübe geçti, adam kendini öldürüyordu 30 yaşında herif salya sümük ağlamalar aciz aciz hareketler...o kadar aciz ki beni ikna etmek için bileklerini kesti (bu adam ODTÜde akademisyen ama yaptığı mantıksızlıklar bunlar işte zekayla ters orantı) ben asla taviz vermedim ve sonuç olarak kararlı şekilde ayrıldım şuan o ölüp biten adam ardımdan 3 kızla çıktı şimdi sonuncusuyla italyalarda avusturyalarda gezip duruyor :ssz: Yani o sensiz ölürümler, vs. hepsi boş laf acizlikten. Ve o acizliğe ortak olursan senin de ondan farkın kalmaz. Başkasına değil, kendine acı öncelikle. Bence bu olayda tipi, kaşı, gözü bahane yani sen dünya güzeli misin? Kaldı ki güzellik göreceli bir şey. Sen onu en başında kalpten sevseydin asla kaşına gözüne burnuna takılmayacaktın, çünkü fiziki güzellik bir süre sonra sıradanlığa bırakır kendini ve başka manevi güzellikleri görmeye başlar ve onları seversin. Sevmediğin adamla aynı evi, aynı yatağı paylaşma fikri irite etmiyor mu seni? Sevmediğim bi adam ağzıyla kuş tutsa ben yine ondan irite olacak bir şey çıkarırdım , senin de öyle olacak muhtemelen ve sürekli eleştiriler, beğenmemeler, pişmanlıklar üzerine kurulu bir evlilik yapacaksın. İşler resmiyete dökülmeden ayrıl derim.

bu konunun sonunu görüyorum gibi .
1 yıl sonra konu sahibi burda konu açacak :
sevmediğim adamla evlendim ,çocuğum da var , adam da benim onu sevmediğimden dolayı artık o da beni sevmiyor ,kaldım ortada bana yardım edin :ssz:

Canım merhaba,
Aynı durumu ben yaşadım erkek arkadasını tarif ettiğin her özellik benim erkek arkadasımda da vardı ancak o öyle çok yüzüne bakılmıycak kadar çirkin değildi hatta hoş bi çocuktu ya ama benim tipim değildi herkes fiziğine kapılır gider ben de huyuna kapılmıştım ancak dış görünüşte en az huy kadar önemli. Bizim iki bucuk yıl sürmüştü ben tabiki gittikçe soguyordum çünkü her gün evliliğe bir adım yaklaşıyordm ayrılmaya kıyamıyordum kendi kendime diyodum bırak fiziği böyle huyu güzel olan adam kime nasip olmuş bu zamanda ancak işte evliliği düşününce bir ömür boyu nasıl devam edicem diye düşündüm. Yanına digerken heycanlanmıyo içim titremiyodu daha şimdiden. İçimden hep eşime bakmaya onu izlemeye kıyamayım o uyurken ona hayran hayran bakayım diye geçiriyordum. Soğuk davranmaya başladım son aylarda o da zaten anladı ayrıldı benden ben ayrılamadım diye. Ancak ayrıldıgına pişman tabiki arada arar sorar dön özledim diye. Ama yapamam imkansız. İyi ki ayrılmış benden..
Yani bilmiyorum ben açık yürekli olup söyleyemedim ancak sen söyle begenmiyorum seni değil de bir ömür geçiremiycem seninle mutlu olabilceğimi zannetmiyorum de. Sürdürmenin anlamı yok ne kendi zamanından ver ne onun zamanından al.
Dünyaya bir kere geliyoruz ve mutlu olmak bizim de hakkımız. Olanla yetinmek pek anlamlı değil daha evlenmeden eksiklikler varsa soğuksan evlendiğinde daha da batacaktır bu durum bu yoldan dönmek en mantıklısı. hem huyu hem dış görünüşü güzel olan adam nasip olur elbet. :34:
Israrcı ayrılmıyo demişsin sen kararlı olursan seni aramaya tenezzül edemez bile sadece kendine güven bu senin hayatın kendini düşün geleceğini düşün o bir ağlar iki ağlaar başka birini bulur gider.

Son düzenleme:
Yorumlariniz benim icin cok sey ifade etti. Zaten boyle surmez, aci verir her ikimze biliyorum... Bu yuzden ona tekrar-tekrar dedim. Seni sevmeyen bir kadinla nasil yasayacaksin. Bugun bana iyi davraniyorsun diye sana kizmiyorum, kotu davranmiyorum, yani "katlaniyorum". Yarin birseye sinirlenirsen, agzindan bir kaba laf cikarsa, ya aklin karisik olurda bir dikkatsizlik yaparsan bana, peki o zaman sana nasil katlanacam? Sen bana nasil katlanacaksin? Suan evli degiliz daha bu sorunlari yasiyoruz, gelecekte, evlilik aile imtihanindan nasil gececez biz? Anlatmaya calisiyorum. Artik sende bunu iyice dusun ve her ikimiz icinde dogru karari ver diye bastirdim. Umarim ayrilmayi kabul eder.... Eger o ayrilirsa, cevreyede rahat soyleyebilirim iptal oldu hersey diye. Cunku bu kiz bir kabul ediyor bir ayriliyor deye deye artik adim cikti... Kendisi vazgecse nede guzel olurrr....

Merhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum :5:

2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. Isteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki...... :43: :43::43::43: En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... begenmiyorum. :43: bana gore cirkin. yani yuzune bakmak bile istemiyorum. asla ve asla yanimda gormek istediyim bir tip degil... zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! Icimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya.... :43::43::43::43: Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. ayrilmadi benden. birakmadi pesimi. surekli askini dile getirip durdu. evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. birakmiyor ki birakmiyor.

Bana bir akil verin, ne yapayim? Ne yapa bilirim? dis gorunuse cok bakmamakmi lazim yoksa bakipta sonra hem disaridan hem iceriden iyi olan birisini mi beklemek lazim? hayatta en onemlisi nedir?

genelde dış görünüşe bakılmaz huyuna bakılır derler ama sonuçta aynı yastığa baş koyacak kişi sensin yüzüne bile bakmak istemiyorum diyosun kalkıpta onunla aynı yastığa nasıl baş koyacaksın evet huy asıl önemlidir ama bence birazda görüntüyü kişinin beğenmesi huyu çok iyi olur tamam ama elini eline değdirmesini istemezsin böylede zaten iğrenerek birşey yaşanmaz bence sen ona açıkça söyle kibarca de ki seni sevmeye çaba harcadım ama gönlüm razı değil devam edemeyeceğim ailenede açıkça söyle gönlüm razı gelmiyo diye kimse tipine göre kınanmaz ama karı koca olacak kişininde birbirinden iğrenmemesi hoşlanması gerekir bir ömür buyu iğrendiğin bir erkekle olamazsın çünkü

Yorumlariniz benim icin cok sey ifade etti. Zaten boyle surmez, aci verir her ikimze biliyorum... Bu yuzden ona tekrar-tekrar dedim. Seni sevmeyen bir kadinla nasil yasayacaksin. Bugun bana iyi davraniyorsun diye sana kizmiyorum, kotu davranmiyorum, yani "katlaniyorum". Yarin birseye sinirlenirsen, agzindan bir kaba laf cikarsa, ya aklin karisik olurda bir dikkatsizlik yaparsan bana, peki o zaman sana nasil katlanacam? Sen bana nasil katlanacaksin? Suan evli degiliz daha bu sorunlari yasiyoruz, gelecekte, evlilik aile imtihanindan nasil gececez biz? Anlatmaya calisiyorum. Artik sende bunu iyice dusun ve her ikimiz icinde dogru karari ver diye bastirdim. Umarim ayrilmayi kabul eder.... Eger o ayrilirsa, cevreyede rahat soyleyebilirim iptal oldu hersey diye. Cunku bu kiz bir kabul ediyor bir ayriliyor deye deye artik adim cikti... Kendisi vazgecse nede guzel olurrr....

burada vazgeçecek olan sensin. benim başka hayallerim var diyebilirsin, artık bu ilişkiyi yürütemiyorum diyebilirsin.
anlayamadım neden kararı ona bırakıyorsun? hata üzerine hata yapıyorsun canım.
sen onun aciz olduğunu söylemişsin ama görüyorum ki sende çok kararlı biri değilsin, güçlü görünmüyorsun. onu bunu, aileni düşünmeyi bırak kendi hayatına bak.
kendi kararını kendin ver artık.

yani umarım kabul eder diyosun ama bence 2 yıl bile boşuna bukadar beklemişsin baştan koyacaktın tavrını ayrıca oda gurursuzmu yani bir erkek kendinisini beğenmediği bir kızla nasıl devam eder ki o kadarda değil bence daha uzatma hem kendin için hem onun için daha zorlaştırma ailenede söyle bencce zorla güzellik olmaz hayatı yaşayacak olan sensin sevmediğinle yaşayamazsın sonuçta

yahu begenmedigin adamla 2 sene nasil sevgili oldun arkadasim ?? Basta begeniyor muydun yoksa hep cirkin mi geliyordu bu adam sana ?? Bende erkek arkadasimi ilk fotograftan gormustum ve gercekten hic tipim olmayacak biriydi sonra yuzyuze gorunce cok ama cok begenmistim bende kiloluydum baya o zamanlar ama oda beni begenmisti 2 yillik iliskimiz var bana göre ilk once tipine tabikide bakarsin sonra huyu gelir ama sen tipini begenmedigin adamla nasil devam edersin bilemedimm

Merhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum :5:

2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. Isteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki...... :43: :43::43::43: En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... begenmiyorum. :43: bana gore cirkin. yani yuzune bakmak bile istemiyorum. asla ve asla yanimda gormek istediyim bir tip degil... zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! Icimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya.... :43::43::43::43: Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. ayrilmadi benden. birakmadi pesimi. surekli askini dile getirip durdu. evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. birakmiyor ki birakmiyor.

Bana bir akil verin, ne yapayim? Ne yapa bilirim? dis gorunuse cok bakmamakmi lazim yoksa bakipta sonra hem disaridan hem iceriden iyi olan birisini mi beklemek lazim? hayatta en onemlisi nedir?[/QUOTE

merhaba yaşıtız seninle. içimden gelerek öneride buluncam sana.ilk önce bu çocuğa yazık diyenleri anlamıyorum sen kötü bi şey yapmamışsın ki tam tersine vicdan sahibi olduğun için kıramamışsın. birinin tipini beğenmemek de ne suç ne günah ha dalga geçmek farklı bi şey allahın yarattığıyla dalga geçilmez. ama çok zor bi şeydir hiç hoşlanmadığın biriyle olmak evlensen sana dokununca hep kahrolacaksın. daha 25 yaşındasın yahu kimler kimler çıkar karşına bir tek iyi huylu o mu var yani hem güzel özelliklerle tarif etmişsin herkes de o çocuğa haksızlık demiş nereden biliyosunuz ki gerçekten iyi olduğunu ki bence normal değil o çocuk saplantılı biri ve böyleleri herşeyi yapar evlendikten sonra senin herşeyine karışmaya başlayacak allah korusun daha kötü şeyler bile olur. şu an sadece kendine haksızlık yapıyosun bir an önce kurtul ondan üzülecek falan diye düşünme kimse öyle bi acıdan kendini ömür boyu paralamaz. bi söz var biri üzülecek diye fedakarlık yapmayın siz kaldırıyosanız herkes kaldırır.adam masum melek gibi biri değil. kız söylemiş istemediğini hala uğraşmış beni bırakamazsın falan diye hastalıklı bi ruh hali.sana hissettiklerinin adı ne sevgi nede aşk. hem herkes iç güzellik önemli demiş evet o tabi önemli ama gerçekçi olun hanginiz tipinden tiksindiği bir adamla evli ? illaki bi şeyini beğenmişsinizdir yani tip de gerçekten önemli. herkesin beğendiği de başkadır illa yakışıklı olacak diye bi şey yok aklı hareketleri yaşam tarzı bunlar etkiler çekici yapar karşındakini ama tipinide muhakkak az da olsa beğenmelisiniz.
özetle canım ayrıl. ve umarım güzel bi ilişki yaşarsın karşılıklı sevgiyle.sadece bu durum için değil kimse senden kıymetli olamaz üzülür diye kimsenin isteğini kabul etme beğenmedin mi reddet görüşme bile onu bile umut vermek olarak algılıyorlar. ailenle de konuş böyle böyle biri de istemiyorum hiç istemedim de ailen senin yanında olacaktır eminim karşı çıksalar bile diret canım hayat senin sen acılarla boğuşurken inan sana kimsenin faydası olmaz herkes kader nasip der geçer.

Son düzenleme:
Bak canim, bu adamin yaptigi bencillik masum ask fln degil.. Evlendikten sonra simdi senin ona cektirdiklerini burnundan getirmeyecegini nerden biliyorsun? Bu son diye birsey yok, daha evlenmedin, al abini karsina ben birakmak istiyorum hep istedim ama o birakmiyor kurtar beni abicim de... Kendini anlat, hatta ac burayi okusun..

aynen böyle düşündüm son yazılanlardan sonra...

:43::43::43: Evet arkadaslar..... Sandiginiz gibi oldu. Nisanladilar beni. Evlilige dogru bir dalga aldi beni goturuyor. Su dalganin onunde durmaya calisacagim. Evliligi uzata bildigim kadar uzatacagim. Evlenmeyecegim. Ailem "asla oyle birsey mumkun degil, ayrilmayi aklinin ucundan bile gecirme" diyor. O adam (nisanlim olacak adam, o sozu bile yazamiyorum...) ben yuzugu firlattikca parmagima sokuyor. Firlatiyorum parmagima sokuyor, kiriyor parmaklarimi.... :43::43::43: Iyi yapiyorda bana ama, ben biktim hayatimdan. Oncede oyle yapiyordu, yuzuk olmasa bile yine zorla guzellik yapmaya calisiyordu. Olmek istiyorum olmek. Olmeyi dusundukce rahatliyorum.

Siz siz olun, istemediginiz biriyle ennn bastan alakayi kesin. Herseye ragmen. Bir adim sonrasi hep daha kotu. Asla asla istemediginiz biriyle bir iliskini "belki olur" diye yurutmeyin. Asla. Zaten bir insani istediginiz zaman kafanizda tek bir soru isaretinin olusma ihtimali olmuyor. kalbinizden bir ask akiyor zaten. Ben elimi yuzumu cektim artik asktan, hayattan, herseyden :50::43::43::43:

Her gun ayrilmayi hayalimde canlandiriyor, gerceklesmesi icin icimden bir guzel kainata enerji birakiyorum. Eger ki bir mucizeyle ayrila bilsem, kurtula bilsem, asla bir erkege dahi bakmam. Sadece uzak kalmak istiyorum o adamdan, o kadar. Baska bir hayalim bile yok. Midem bulaniyor o elimden zorla tutmaya calistikca.... Midem kalkiyor. :43::43::43::43:

:43::43::43: Evet arkadaslar..... Sandiginiz gibi oldu. Nisanladilar beni. Evlilige dogru bir dalga aldi beni goturuyor. Su dalganin onunde durmaya calisacagim. Evliligi uzata bildigim kadar uzatacagim. Evlenmeyecegim. Ailem "asla oyle birsey mumkun degil, ayrilmayi aklinin ucundan bile gecirme" diyor. O adam (nisanlim olacak adam, o sozu bile yazamiyorum...) ben yuzugu firlattikca parmagima sokuyor. Firlatiyorum parmagima sokuyor, kiriyor parmaklarimi.... :43::43::43: Iyi yapiyorda bana ama, ben biktim hayatimdan. Oncede oyle yapiyordu, yuzuk olmasa bile yine zorla guzellik yapmaya calisiyordu. Olmek istiyorum olmek. Olmeyi dusundukce rahatliyorum.

Siz siz olun, istemediginiz biriyle ennn bastan alakayi kesin. Herseye ragmen. Bir adim sonrasi hep daha kotu. Asla asla istemediginiz biriyle bir iliskini "belki olur" diye yurutmeyin. Asla. Zaten bir insani istediginiz zaman kafanizda tek bir soru isaretinin olusma ihtimali olmuyor. kalbinizden bir ask akiyor zaten. Ben elimi yuzumu cektim artik asktan, hayattan, herseyden :50::43::43::43:

Her gun ayrilmayi hayalimde canlandiriyor, gerceklesmesi icin icimden bir guzel kainata enerji birakiyorum. Eger ki bir mucizeyle ayrila bilsem, kurtula bilsem, asla bir erkege dahi bakmam. Sadece uzak kalmak istiyorum o adamdan, o kadar. Baska bir hayalim bile yok. Midem bulaniyor o elimden zorla tutmaya calistikca.... Midem kalkiyor. :43::43::43::43:

Canım benim, öncelikle rahat ol. Kimse kimseyi zorla evlendiremez. Bunu ailene tekrar tekrar söyle, gerekirse gözyaşı dök. Anlaşılan o ki sen o adamda saplantı haline gelmişsin. Artık ona olası evliliğin senin için hiçbir anlam ifade etmeyeceğini hatta onunla cinsel ilişkiye asla girmeyeceğini söyle ve onu pes ettirmeye çalış

Back
X