- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee ayrilsana o zaman. Neden bu kadar pasifsin. Agzin dilin yok mu???
Tamamen haklisiniz. Ben gucluyum, ne istedigimi bilen ve hep uygulayan birisi oldum. Bu "nisanli" o kadarrrrr o kadddaaaaarr sakiz ve soz anlamayan zayif karakterli birisi ki. Biktirdi hayattan beni. Biktim usandim. Evet, biliyor istemedigimi. Bile bile devam etmek istiyor. Nefret ediyorum diyorum, yuzune tukuruyorum. Yine yarim saat sonra zorla kucaklamaya calisip "yok ben yapamam" diyor. Yapisiyor.
Bende en sonunda ne yapacagimi sasirarak, yorularak, "artik tamam bitsin bu kavga bitsin bu azap isgence" diyerek kabul ettim nisani. Hayattan bir istegim kalmadigi icin. Ama biliyorum ki, hayat beni bekliyor yasanmak icin. Daha yasim coook genc. Insanlar 27-lerinde ilk gercek asklarini bulmaya basliyorlarda, yasiyorlar... Su yillarim benim zaten hata yaparak birsey oyrenme yillarim. Hata yapmaktan korkmuyorum. Evet yaptigim cok buyuk bir hata ama durumun icinde oldugu zaman benim psikolojimin nasil darmaduman oldugunu gorseniz belkide anlarsiniz beni. Sadece duygusal acidan zayif oldugum icin ilk baslarda oyle oldu. Iliskimi yeni bitirmistim onu tanidigim zaman, ihanete ugramistim, canim aciyordu ve guyaa intikam amaciyla, hicbirseyi dusunmeden onunla basladim konusmaya. Yoksa benim ne isim olurdu onunla. Ilk konusmaya basladigimizdan zaten 1 hafta gecmemisti ona "ne sen benlik, ne ben senligim, herkes kendi yoluna" dedim.
Ben evlenmeyecegim. Isterse yillarca beklesin beni. Zaten resmi ona bagliligim yok, birsey yok. Firsat buldugum zamanda kacib gidecegim. Olmaz, yapamam ben![]()
Durumun üç sene önceki hali mi anlatıyo tamamam zor sabrettım ama tek bir günde sildim attım nişanı inan ki hiç pişman değilim hem onun hayatını mahvedecektim hem kendi hayatımi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne diye beğenmediğin biriyle nişanlandın ?
yada ne diye sürdürüyorsun ki ayrılsana ..![]()
Merhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum
2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. Isteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki......![]()
En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... begenmiyorum.
bana gore cirkin. yani yuzune bakmak bile istemiyorum. asla ve asla yanimda gormek istediyim bir tip degil... zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! Icimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya....
Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. ayrilmadi benden. birakmadi pesimi. surekli askini dile getirip durdu. evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. birakmiyor ki birakmiyor.
Bana bir akil verin, ne yapayim? Ne yapa bilirim? dis gorunuse cok bakmamakmi lazim yoksa bakipta sonra hem disaridan hem iceriden iyi olan birisini mi beklemek lazim? hayatta en onemlisi nedir?
o paraları sana harcıyorsa pahalı hediyeler,yemekler,hediyeler zımbırtılar belki ondan vazgeçememişsindir sende kro emme parası var ayağıMerhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum
2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. Isteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki......![]()
En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... begenmiyorum.
bana gore cirkin. yani yuzune bakmak bile istemiyorum. asla ve asla yanimda gormek istediyim bir tip degil... zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! Icimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya....
Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. ayrilmadi benden. birakmadi pesimi. surekli askini dile getirip durdu. evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. birakmiyor ki birakmiyor.
Bana bir akil verin, ne yapayim? Ne yapa bilirim? dis gorunuse cok bakmamakmi lazim yoksa bakipta sonra hem disaridan hem iceriden iyi olan birisini mi beklemek lazim? hayatta en onemlisi nedir?
Arkadasim mayis ayinda acmissin konuyu, yapamam edemem diye.
Simdide "beni nisanladilar" diyorsun?!
2 ay sonra "evlendirdiler, yapamiyorum" desen hic sasirmam.
Konuyu actigin zaman resti cekseydin, durum bu kadar kotuye gitmezdi.