Erkek arkadaşım çok kıskanç ne yapmalıyım? Siz neler yapıyorsunuz acil ?

Sen bana yavrum mu dedin bakalım ne hakla dersin bunu ayıp.
Senin karşında yaşıtın biri yok ona göre.

çok sağol ablacım ne diyim artık sözüm kalmadı sizde haklısınız yaşamış olarak

aynı adamdır belki dee

ayrılık düşünmüyor belli, kendi adıma söleyim bende düşünmedim o zaman, düşünemedim, şimdi o kadar kızıyorum ki o hallerime.. burda açtıgım konular bile var o zamanlardan, aman ayrılıga dayanamam, lütfen beni terk etmesin bilmem neee aman iyiki de gitmiş diyorum şimdi, hatta kızıyorum kendime ne terk ettirdin boşuna kendini diye de daha iyi oldu böle sonradan dönmek istedi ben kabul etmedim, baya güzel zamanlardı

benmki aldatmadı da, sen birgun beni bırakıp gitsen bile ben hayatımın sonuna kadar kimseyi hayatıma almam derken ayrıldıktan 1 ay sonra buldu birini, daha o kızdan ayrılmadan da beni aradı hala çok seviyormuş da bilmemneymiş deee ama ne güzel ki sende ben de onların oyununa gelip kanmamışız yeniden, hayatlarımıza devam etmişiz..

ben şimdiki erkek arkadaşımla tanışana kadar hep erkekler aynı derdim, yanılmışım.. farklıları varmış ve şanslıyım ki ben onlardan birini buldum.. aslında olay cesaret edip yalnız başıma da kalırım, hayatımda bir erkek olmadan da olur demek de o zaman kendine güveniyorsun ve doğru insanı objektif gözle buluyorsun

evlilik çok farklı bişi cnm bence çok iyi düşün allah korusun duyuyoruz kıskançlıktan eşlerini öldürenleri evden dışarı çıkarmayanlarıgeçen gün gazetede okudum eşine beyaz pantalon giyme pembe cep telefonu kılıfı kullanma diyen bir adam eşinin bunları tekrarlaması halinde eşini öldürmüş benim eşim nişanlıyken karışmazdı şimdi kıyafetlerime karışıyor düşün yani rahat olan bir erkek evlendikten sonra daha çok sahipleniyor

Ben bu hastalık düzeyinde kıskanç olan adamlardan biraz şüpheleniyorum doğrusu. hani kişi kendinden bilir işi hesabı demek ki konusahibi yanında yokken adamın gözleri velfecri okuyo, onun bunun kızına bakıyo.

sen de onu bunalt sizinde böyle bi ilişkiniz olsun, ikinizde haplarla yaşayın, ayrılacak olsan bize sormana gerek yok ayrılırdın zaten demek ki senin için katlanılası bi durum bu, tuhaf, bazı insanlar koşar adım hevesle karanlığa gidiyo adınada aşk diyo

ben bunu kendime söyleyip yaptım . ama hayat o kadar kötü onun aslında sonradan değerini anladım ama çok geçti . şimdi iyi niyetli biriyleyim gözlerimin içine bakar ne istersem yapar ama tek sorun kıskançlık takıntı bu olmasa herşey tıkırında. eskiden pişmalığım ve o acıyı tattığım için biraz cesaretim kırık . öncesindede iyi insanlar tanımadım çok kötü hayat o yüzden bu adamı düzeltmeye çalışıyorum düzeltemezsem sonu zaten ayrılık

Aynısını kız yapsa adam yüzüne bakmaz topuklayarak "sıkıldım yea" der kaçar klasiktir bu
Bi'de konu başlığın "ACİL" ee sonuç?

Büyük konuşmayım diyeceğim ama kendimi bildiğim için diyorum babam evden çıkarken ne giydim diye üstümü süzse benim aklım yok mu derim kaldı ki fotosunu çekip sevgilime göndericem "aşkım bak bugün bunları giydim -hııı olmamış mı dur değişeyim hemen hayatım seni mi üzücem çaput için :*" dicem tövbe estağ..

10 aydır en ufak bi ilerleme kaydettigini düşünüyo musn peki ?

bi soru daha soracam, evlendikten sonrası için konuşuyorsunuzdur mutlaka, senin çalışmana izin verecek mi, nasıl bir hayatınız olacak ?

böyle birşey hiç anlatılırmı erkeğe

ben sadece tayt askılı ve topukludan vazgeçtim diğerlerini hala giyiyorum . evliliklerin çoğu birbirine tahammülsğzlkten bitio bi kez olsun tahammül edeyim dedim ama zararlı ben çıktım

10 aydır en ufak bi ilerleme kaydettigini düşünüyo musn peki ?

bi soru daha soracam, evlendikten sonrası için konuşuyorsunuzdur mutlaka, senin çalışmana izin verecek mi, nasıl bir hayatınız olacak ?

konuştuk canım . çalışmamı istiyor. ben aynı işyerinden çıkınca braz ara vermek istedim o da bana çalış çalış diye tutturdu ona karışmıo allahtan ama karşsa bile farketmez tabi ki çalışırm. işte bu sıradan giyin saç yapma makyaj yapma topklu gyme yanımda giy dio. geçmişte çıktıklarımla ilgi sorular yeni kapandı ama bazen açıo o zaman deli oluyorum . arkadaşlarla dışarı çıkmamada izin veriyo . tek sorun saçma soruları ve kıyafet takıntısı

Nesini seviyorsun Allahaşkına ?
O seni sevmiyor ki...Olduğun gibi sevmiyor,seni kafasındaki şekle sokmaya uğraşıyor.
Sen de onun elinde hamur gibi şekilden şekle giriyorsun.

Neymiş mutlu yuva kuracakmışsın.
Nasıl mutlu olacaksın ? Evlendikten sonra seni eve kapatmayacağı ne malum ?
Evlendikten sonra bir evin içinde elele dizdize hayat geçmiyor.
İnsanların bir sosyal hayatı,eş bile olsa kendine özel hayatı var.
Sen bu kadar taviz verirken,o nelerden taviz veriyor ? Hiç.
Bırak bu sevdiğine kul köle olma halini.

Bir ayrılsan kuş gibi hafifleyeceksin aslında.
Hem ayrılmakla ona da bir nebze iyilik etmiş olabilirsin.
O da anlar bundan böyle,demek çok sıkınca kızlar kaçıyor,bir dahakine biraz akıllı olayım der belki.

o zaman çok sıkı baskı kurayım yani ?? bi deneymmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…