- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi balbocegi35
-
ben sormam yavrum benden öncesi ilgilendrmez beni ne halt yediği umrumda değil ama benimleyken yemesin bi halt o zaman canına okkurum oonun ama kendi dediğine göre allahtan korktuğu için bakirmiş hiç denememiş ama bu önemli değil yemin ettrdi ve özel bi günnde ben o ssevinci yaşarken sordu ona kızıyorum
seviyorsun onu anlıyorum da, kendini sevmiyorsun sen.. düzeltirim diyosun, 10 aydır uğraşmışsın olmamış, hala düzeltirim diyosun, saygı duyuyorum, ama düzelmeyecegini anlamıyosun, görmüyosun.. kendini sevmiyosun, yazık ediyosun.. onun sana yaptıgını sen yapmayı denesene, kıyafetine karış demiyorum, gittigi yerlere karış mesela, ben erkegim giderim diyecek dimi.. bu sözünü sineye çekerek ona, eğer evlenirseniz bir ömür boyunca yapmak istedigi herşeyi yapma izni vereceksiniz.. ve hep bahanesi aynı oalcak " ben erkegim " sanki erkek olmak, süper güçlere sahip olmakmış gibi..
kaç yaşındasın bilmiyorum ama umarım gençsindir de ilerde üzülecegin zamanlarda daha çabuk toparlarsın kendini.. çünkü malesef burdaki herkes gibi ilerde üzüleceginden eminim.
ahh ahhh...bu analttıkların konu sahibine o kadar boş gelecek ki..zaten ayrılık da düşünmüyor anladığım kadarıyla..ama insan başına gelmeden anlayamıyor demek ki, yaşasın da görüversin..ama inan hiç istemem...
çok zor..seninle aynı şeyler yaşamışız..benimki de aldattı en sonunda gitti..çok uğraştı benimle döneyim diye yapmadığı kalmadı roman gibi yazsam...heralde kk ağlar anlatsam :) ama çok şükür..dediğin gibi ders alırsan Allah daha iyisini çıkarıyor karşına..
Sen bana yavrum mu dedin bakalımne hakla dersin bunu ayıp.
Senin karşında yaşıtın biri yok ona göre.
demedim çünkü o gün o sözün ağırlığını toparlamaya çalıştım salak oldum brden dondum yani
çok sağol ablacım ne diyim artık sözüm kalmadı sizde haklısınız yaşamış olarak
aynı adamdır belki dee
ayrılık düşünmüyor belli, kendi adıma söleyim bende düşünmedim o zaman, düşünemedim, şimdi o kadar kızıyorum ki o hallerime.. burda açtıgım konular bile var o zamanlardan, aman ayrılıga dayanamam, lütfen beni terk etmesin bilmem neeeaman iyiki de gitmiş diyorum şimdi, hatta kızıyorum kendime ne terk ettirdin boşuna kendini diye de daha iyi oldu böle sonradan dönmek istedi ben kabul etmedim, baya güzel zamanlardı
benmki aldatmadı da, sen birgun beni bırakıp gitsen bile ben hayatımın sonuna kadar kimseyi hayatıma almam derken ayrıldıktan 1 ay sonra buldu birini, daha o kızdan ayrılmadan da beni aradı hala çok seviyormuş da bilmemneymiş deeeama ne güzel ki sende ben de onların oyununa gelip kanmamışız yeniden, hayatlarımıza devam etmişiz..
ben şimdiki erkek arkadaşımla tanışana kadar hep erkekler aynı derdim, yanılmışım.. farklıları varmış ve şanslıyım ki ben onlardan birini buldum.. aslında olay cesaret edip yalnız başıma da kalırım, hayatımda bir erkek olmadan da olur demek deo zaman kendine güveniyorsun ve doğru insanı objektif gözle buluyorsun
yaşınızı bilmediğim için öyle dedim k.bakmayın benim genelde arkadaşlarıma hitap şeklim bu
sen de onu bunalt sizinde böyle bi ilişkiniz olsun, ikinizde haplarla yaşayın, ayrılacak olsan bize sormana gerek yok ayrılırdın zaten demek ki senin için katlanılası bi durum bu, tuhaf, bazı insanlar koşar adım hevesle karanlığa gidiyo adınada aşk diyo
ben bunu kendime söyleyip yaptım . ama hayat o kadar kötü onun aslında sonradan değerini anladım ama çok geçti . şimdi iyi niyetli biriyleyim gözlerimin içine bakar ne istersem yapar ama tek sorun kıskançlık takıntı bu olmasa herşey tıkırında. eskiden pişmalığım ve o acıyı tattığım için biraz cesaretim kırık . öncesindede iyi insanlar tanımadım çok kötü hayat o yüzden bu adamı düzeltmeye çalışıyorum düzeltemezsem sonu zaten ayrılık
bende orasını düşünüyorum . bi araya gelioz ortada hiç bişey yok herşey güllük gülistanlık sonra ertesi gün soğuk oluo noldu diyorum başlıo saydırmayaaaa... benim bi arkadaşım dediğim insan bana tecavüz etmeye kalktı ben hastayken yardıma muhtaçken o fırsat bilip bunu kullanmaya çalıştı neyse ki amacına ulaşamadı bunu erkek arkadaşımla paylaştım10ay boyunca sürekli sorular sordu elledimi öptü mü nasıl gelişti diye 10ay boyunca anlattırdı ve ben acı çekiyorum anlattkça midem bulanıo hatrlamak bile istemezken
böyle birşey hiç anlatılırmı erkeğe
10 aydır en ufak bi ilerleme kaydettigini düşünüyo musn peki ?
bi soru daha soracam, evlendikten sonrası için konuşuyorsunuzdur mutlaka, senin çalışmana izin verecek mi, nasıl bir hayatınız olacak ?
Aynısını kız yapsa adam yüzüne bakmaz topuklayarak "sıkıldım yea" der kaçar klasiktir bu
Bi'de konu başlığın "ACİL" ee sonuç?
Büyük konuşmayım diyeceğim ama kendimi bildiğim için diyorum babam evden çıkarken ne giydim diye üstümü süzse benim aklım yok mu derim kaldı ki fotosunu çekip sevgilime göndericem "aşkım bak bugün bunları giydim -hııı olmamış mı dur değişeyim hemen hayatım seni mi üzücem çaput için :*" dicem tövbe estağ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?