çok uzatmadan kaba taslak anlatacağım. erkek arkadaşım üniversiteden mezun olalı 4 yıl oldu beraber mezun olduk o doğru dürüst bir iş bulamadı kpss ye hazırlandı askerlik falan geçti zaman benim ise mezun olur olmaz düzenli bir işim oldu. işsizlik döneminde hep ona ben destek oldum. ailesinin durumu kötü babası beş para etmez şimdi de hapiste zaten. gelecek yaz nişanlanmayı planlıyorduk. o bu yıl ücretli öğretmenlik yapmak için memleketine gitti. güyaa evlenmemiz için para biriktirecekti gel gelelim aldığını ailesine veriyor. ama bana paranı biriktir evlencez diyor. bir annesi ve kız kardeşi var annesi annesi çalışıyor 1250 kadar para giriyor evlerine tamam çok para değil ama geçinmeye çalışsınlar. Ben kendi kazandığım parayı harcasam kavga ediyor benle annesine bişi demiyor kendi kazanıyor diyor. kadın gitmiş yatak odası almış yeni madem yok paraları neden habire etrafa para saçıyorlar varsa da bana neden yok düğün olmaz nikah yok nişan evde olsun takı takamam sana nişan alışverişi yok. beğendiğin yatak odası olmaz diyor. bıktım ailesinden nefret ediyorum. evlenmemiz için para biriktir ailene gönderirsen biz nasıl evleneceğiz bak ben bir lira bile harcamıyorum dedim yazıklar olsun sana dedi git kafana göre birini bul ben aileme her zaman para göndereceğim evlensek bile dedi.
bıktım artık lütfen bi akıl verin.
bıktım artık lütfen bi akıl verin.