Senin durumunla aynı olmasada bire bir aynı olan yerleri var benim durumumun . Benim erkek arkadaşımın babasıda hiç iyi bi insan değil şimdi beş para etmez tabirini kulanmak istemiyorum ama öyle yani . O yüzden de anensi ve babası ayrı 3 kardeşler en büyüğü de benim sevgilim . Sevgilimin maaşı sigorta ile birlikte 2 milyar oluyo en küçük kardeşi okula gidiyo anneside çok gezenti anca komşuya gidiyo hergün teyzesine gidiyo ve de çalışmıyo evi bile toplamıyo doğru dürüst . Armut piş ağzıma düş istiyo . Ortanca kardeşi ise o da çalışıp 800 tl maaş ile eve katkıda bulunmaya çalışıyo . Erkek arkadaşımın babasıda önceden hapse girmiş ama şimdi çıktı yani o da orda çalışıyo . Kredi çekerek araba yollamş sevgilimde o arabayla çalışıyo işte . Bir kargo şirketinde görev yapıyo herneyse . Konuya gelirsek askerden geldikten sonra buldu işi ben diyorum annene ailene paranı yedirmekten kenarı hiç atmıyosun para biriktirince evleneceğiz diyosun ama bu gidişle birikmez diyorum ama anlamıyo ben biriktircem diyo . Sevgilimle normalde şimdi 5 milyarımız olcaktı ama ailesi para biriktirdiğini öğrendi babasının da zor durumu üzerine annesinin baskısı ile babasına bizim paradan 1.5 milyar vermiş bana da snra söyledi . Çok kızdım baban kesin vermiycek paramızı görürsün dedim . Şimdi sevgilim ceazavinde ( nedenine gerek yok şimdi bu konuda ) ve babasının borcunu kasımda istiyceklerdi borcu başkasından aldık demişler versin diye ama şimdi adamdan parayı isticek insan da yok kaldı yani anlayacağın . Yine dediğim oldu . O kadar dil döktüm aşkm bu ay da at para diye 5 milyar olmştu şimdi 3 milyar kaldı .
Ama Allah'tan o kadar duyarsz değil yine elinden geldiğince atmaya çalıştı gene ama . Hatta şuan işinde sevgilimin kardeşi çalışıyo her ay 250 tl de olsa bzim bankaya direk maaşından çekecek şekilde ayarlamş kartını . O çıkana kadar 5 milayrımız filan olcak işte .
Ama ben de senin gibi annesine sinir oluyorum . Benimki para biriktiremiyorum diyo ama annesi bulaşk makinası aldırdı koltuk takımı aldırdı . Bak dedim koltuk takımıda aldırttı yakında perdeyle halı da ister onu da istemeye başlamş zaten ... Üstüne bi de kendine yatak da aldırttı . Gıcık oluyorum kadına ya kendisi yatıyo oğullarını kullanıyo resmen .. Benimki çalış artık işe git geçinemiyoruz dedikçe kadın sen beni sokakda çocukları çalıştıran dilencileirn başındaki adam gibi davranıyosn deyip kavgalar çıakrttı . Sen para biriktirceksin diye biz geçinemicez mi dedi falan . Ben çok sinir oldum ama yine de karışmadm .. Babasının durumu da cidden kötüydü o yüzden vermiş onun haricinde annesi çok istedi parayı benim üzerime yap diye sevgilime yemek bile yapmadı git kendin yap diye bağırdı neler neler .. Ama yine de sevgilim üstüne yapmadı .. Yani tamam en azından bende de sen de olan benzerlikler var ama benim erkek arkadaşm en azından hem ev geçindirdi hem annesinin gönlünü yapmaya çalıştı ( ne diyim ki yani şimdi . ) hem de bizim bankaya para atmaya çalıştı .. Senin erkek arkadaşnn da yaptığı cidden ayıp bence biraz ayrı kalın knşma ki aklı başına gelsin .. Daha ne kadar bekliycez de .. O para bu şekilde hiç bi zaman birikmez de .. Sen bilirsin ben daha fazla bekliyemicem durumu kötü olan sensin benim işim gücüm yerin de de biraz sorun çıkart bence .