Erkek arkadaşım haddinden fazla hoşgörülü

dabidap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
269
30
118
Eskişehir
merhabalar;formları hep okurum bazen cevap verir bazen halime şükür eder bazende ders çıkarırırm şimdi ise sizin fikirlerinize ihtiyaçım var.
uzun süredir bir ilişkim var 4 aylık falan erkek arkadaşım oldukça anlayışlı hoşgörülü evet ama haddinden fazla ödün veriyor kendinden diceksiniz ki eee ne güzel işte daha ne istiorsun die tabikide anlayışlı olması çok güzel ama bazen bunlatıo kavga dahi edemiyoruz hep tamm hayatım peki aşkım diyip konuyu kapatıyor.insan bazen karşılıklı tatlı tatlı atışmak ister asla böyle birşey olmuyor.eğer istemesede birşeyi ses çıkarmadan susuyor tamam sevgilim istediğin olsun diyor.ben mi çok abartıyorum yoksa mantıklımı böyle düşünmem yani oda fikirini söylesin bazen kızsın bağırsın tabikide dozunda.lütfen aklı verin bana

allahtan belanı mı istiyorsun tatlım?

4 ay çok da uzun bir zaman değil bence.Tam özelliklerini yansıtamıyor seni çok sevdiği için incitmekten korkuyor olabilir.Ya da karakteri böyledir.Ne güzel tartışmıyorsunuz işte daha ne isteyebilirsin ki

belki zaman geçtikçe açılır.açılmazsa da huyu böyledir.e ne güzel işte

4 aylık bir ilişkide böyle davranması çok normal bence..
ilk yıl bu tür şeyler olabilir diye düşünüyorum..
daha sonra kendi fikirlerini savunma aşamasına geçer..
şu an seni kaybetmemek ve kendine bağlamak adına öle davranıyor..
zamanla elbet bu huyları az yada çok değişir..
dilerim değişmez çünkü uyumlu bir erkek bulmak zordur..

4 ay çok da uzun bir zaman değil bence.Tam özelliklerini yansıtamıyor seni çok sevdiği için incitmekten korkuyor olabilir.Ya da karakteri böyledir.Ne güzel tartışmıyorsunuz işte daha ne isteyebilirsin ki

yok canım bir sürü ortak arkadaşımız var hep böyleymiş daha önceki ilişkilerinde de böyleymiş etrafada böyle ama evet bana daha bi özenle davranıyor.

evet tatlım uyumlu erkek bulmak zordur ama benim endişemde ilerde böyle olması beni sıkması..

kızlar yorumlarınızın için teşekkür ederim.belki ben abartıyorumdur ama size anlatıp akıl almam lazımdı.

ilerleyen zamanlarda hala böyle davranırsa ve sen de buna alışamayıp sıkılırsan oturup konuşursun nazikçe..
kendi fikirlerini de söylemeni istiyorum dersin..
çok iyisin çok ılımlısın bana ama sen de bir bireysin kendi sözlerin de olsun de..
hatta şakayla karışık ama bu halinden de tamamen vazgeçme aşkım falan dersin..
huyu ise bile az buçuk değiştirebilir..
ama huyu değilse de çok aşırı bir değişim olup seni bunaltacak sertliğe kadar gitmez diye düşünüyorum şahsen ...

Sizi kaybetmemek için yapıyordur.

Ne tuhaf öyle alışmışız ki erkeklerin dengesizliklerine bencilliklerine, doğru dürüst biriyle karşılaştığımızda şüpheye kapılıyoruz

Sizi kaybetmemek için yapıyordur.

Ne tuhaf öyle alışmışız ki erkeklerin dengesizliklerine bencilliklerine, doğru dürüst biriyle karşılaştığımızda şüpheye kapılıyoruz

aynen canım okadar sert insanlara alışmışız ki sanki bi gariplik var gibi etraftaki arkadaşlar bu hep böyleydi diyor ama o kadar çekiniyorum ki hep amalarım var.:26:

konuştum daha önce bana dediği tek şey sen bizim için en iyisini bilir düşünürsün.ben senle olan herşeye varım evet çok iyi ama 2 ay sonra askere gidicek ozaman değişirse ne yapıcam.

ayy coook güldüm yaa :)))) kizlari gercekten memnun edemezsin ben bunu anladim :)) bagirir ayy neden bagirdi olur bagirmaz ayy neden bagirmiyor oluyor hey allahim ya allah erkeklere sabir kizlarada akil versin ne diyim...

ayy coook güldüm yaa :)))) kizlari gercekten memnun edemezsin ben bunu anladim :)) bagirir ayy neden bagirdi olur bagirmaz ayy neden bagirmiyor oluyor hey allahim ya allah erkeklere sabir kizlarada akil versin ne diyim...

akıl yada saabır gerektircek birşey yok.sadece kendini ifade etsin istiyorum yada tepkilerini versin bunu aklı başında mantıklı herkes ister...kör aşık olmadığım için körü körüne anı yaşayıp aman böyle daha iyi aptal aşık olsun diyemem.karşılıklı birlikte kararlar verilmeli hayatta.en azından ben böyle düşünüyorum.

Anlayışlı olması iyi özellik tabi sulu göz değilse hem anlayışlı hemde hemen ağlamaya başlıyorsa işte bu sıkar :86:

Bence siz böyle devam ederseniz kopma noktası yaşar arkadaşınız, ve bu günlerinizi mumla ararsınız..

Demek ki konuştuğunuz konuları çok büyütmüyor ve muhim mesele olarak görmüyor, eminim ki ona ters düşen bir durum olduğunda mudahale edecektir.

2002DE TANIŞTIK EŞİMLE VE İLK 8 AY ben ne dersem yapardı. hep ben haklıydım benim gözümün içine bakardı. bunları ona yaptıran bana olan aşkıydı. zamanla aşk azaldı. ilşkimiz daha gerçekçi bir seviyeye geldi ve fikirlerini söyleyen tartışabilen bir adam oldu. şimdi iyiyiz mutluyuz bence daha çok erken karar vermen için. bir de sevgilinin özelliklerine sahip biri var arkadfaşımın eşi. ve kız adamın huyuna gıcık oluyor. biz de ne güzel işte hep alttan alıyor ne desen yapıyor diyoruz o da senin gibi hayır böyle bir erkek istremiyorum diyor. ara sıra kızsın beni kırsın kavga edelim ve ben ondan özür dileyeyim diyor ama çocuk haklı da olsa haksız da olsa özür diler. küçük kağıtlara güzel sözler yazar çiçek alır vb kendini affettirir.

İnşallah senin sevgilin tam istediğin gibi olur:)

cnm iliskinin tadini cikar bence zamanla daha iyi tanirsin.. daha simdiden bnlari dusunme. . cok erken daha.. :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…