merhabalar;formları hep okurum bazen cevap verir bazen halime şükür eder bazende ders çıkarırırm şimdi ise sizin fikirlerinize ihtiyaçım var.
uzun süredir bir ilişkim var 4 aylık falan erkek arkadaşım oldukça anlayışlı hoşgörülü evet ama haddinden fazla ödün veriyor kendinden diceksiniz ki eee ne güzel işte daha ne istiorsun die tabikide anlayışlı olması çok güzel ama bazen bunlatıo kavga dahi edemiyoruz hep tamm hayatım peki aşkım diyip konuyu kapatıyor.insan bazen karşılıklı tatlı tatlı atışmak ister asla böyle birşey olmuyor.eğer istemesede birşeyi ses çıkarmadan susuyor tamam sevgilim istediğin olsun diyor.ben mi çok abartıyorum yoksa mantıklımı böyle düşünmem yani oda fikirini söylesin bazen kızsın bağırsın tabikide dozunda.lütfen aklı verin bana
allahtan belanı mı istiyorsun tatlım?
4 ay çok da uzun bir zaman değil bence.Tam özelliklerini yansıtamıyor seni çok sevdiği için incitmekten korkuyor olabilir.Ya da karakteri böyledir.Ne güzel tartışmıyorsunuz işte daha ne isteyebilirsin ki
4 aylık bir ilişkide böyle davranması çok normal bence..
ilk yıl bu tür şeyler olabilir diye düşünüyorum..
daha sonra kendi fikirlerini savunma aşamasına geçer..
şu an seni kaybetmemek ve kendine bağlamak adına öle davranıyor..
zamanla elbet bu huyları az yada çok değişir..
dilerim değişmez çünkü uyumlu bir erkek bulmak zordur..
Sizi kaybetmemek için yapıyordur.
Ne tuhaf öyle alışmışız ki erkeklerin dengesizliklerine bencilliklerine, doğru dürüst biriyle karşılaştığımızda şüpheye kapılıyoruz
ilerleyen zamanlarda hala böyle davranırsa ve sen de buna alışamayıp sıkılırsan oturup konuşursun nazikçe..
kendi fikirlerini de söylemeni istiyorum dersin..
çok iyisin çok ılımlısın bana ama sen de bir bireysin kendi sözlerin de olsun de..
hatta şakayla karışık ama bu halinden de tamamen vazgeçme aşkım falan dersin..
huyu ise bile az buçuk değiştirebilir..
ama huyu değilse de çok aşırı bir değişim olup seni bunaltacak sertliğe kadar gitmez diye düşünüyorum şahsen ...
merhabalar;formları hep okurum bazen cevap verir bazen halime şükür eder bazende ders çıkarırırm şimdi ise sizin fikirlerinize ihtiyaçım var.
uzun süredir bir ilişkim var 4 aylık falan erkek arkadaşım oldukça anlayışlı hoşgörülü evet ama haddinden fazla ödün veriyor kendinden diceksiniz ki eee ne güzel işte daha ne istiorsun die tabikide anlayışlı olması çok güzel ama bazen bunlatıo kavga dahi edemiyoruz hep tamm hayatım peki aşkım diyip konuyu kapatıyor.insan bazen karşılıklı tatlı tatlı atışmak ister asla böyle birşey olmuyor.eğer istemesede birşeyi ses çıkarmadan susuyor tamam sevgilim istediğin olsun diyor.ben mi çok abartıyorum yoksa mantıklımı böyle düşünmem yani oda fikirini söylesin bazen kızsın bağırsın tabikide dozunda.lütfen aklı verin bana
ayy coook güldüm yaa :)))) kizlari gercekten memnun edemezsin ben bunu anladim :)) bagirir ayy neden bagirdi olur bagirmaz ayy neden bagirmiyor oluyor hey allahim ya allah erkeklere sabir kizlarada akil versin ne diyim...
Anlayışlı olması iyi özellik tabi sulu göz değilse hem anlayışlı hemde hemen ağlamaya başlıyorsa işte bu sıkar :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?