Erkek arkadaşım haddinden fazla hoşgörülü

tatlım demek ki eski ilişkisinden alması gereken dersleri alıp, kendini geliştirmiş.. tekrar aynı acıları yaşamak istemiyor.. bu güzel bişey..

4 ay uzun bir süre değil hatta yenisiniz bile.Bence o senle tartışmayıp seni kendinden soğutmak istemiyor, şu an erkeğin kızı kendine bağlama safhası.kaba olacak ama kuşu iyice kafesleme sahfasınısssnız. 6-7 aydan sonra veya ne zaman seni kendine iyice bağladığını, senin ayrılamayacağını hissetiği yani kaybetme korkusunu yitirdiği zaman amerak etme arkadaşım o istediğin tartışmaları yaparsınız. Bu yüzden fazla bağlanma en azından bunu ona hissettirme. Şunu öğrendim erkeklere ne çok sevdiğini, ne onlara çok güvendiğini, ne de bağlandığını hiçbir zaman göstermeyeceksin :) önceki ilişkilerimde hep aynısı olmuştu ilk 3-5 ay benim dediğim olur, el üstünde tutulurdum sonrası malum, kavgalar, yersiz erkek kaprisleri, ilgisizlik, en ufak şeyde ayrılma tehditleri.

bende sevgilinin burcunu merak ettim
benimkide öyledi ilk başlarda.şimdilerde cok bi degişme olmadı ama artık sabrı bitebiliyo yani bn sabrını zorluyorum pek endişelenme degişecek olsa bile tam tersi bi karaktere giremez

kesinlikle katılıyorummm

kendi fikirleri olmayan insanlardan hep nefret etmişimdir
sen bilirsin,sen ne istersen,sana bıraktım v.s..
e ben bileceksem senle işim ne di mi?

sert girdim galiba...
ama bin iyice tepesine.inan yüz vermeye gelmiyorlar

merak etme canım daha 4 aylııkmış
hele bir cicim aylarını geçin sonra kavgadan bıkarsın bak
tadını çıkar..

Benim icin 4 aylik bir iliski gayet yeni baslamis bir iliskidir. Karsindaki kisiyi, O kendini sana nasil gostermek isterse o sekilde tanirsin. Esas kisligini zamanla gorursun. Simdi bu insan gercekten de cok sabirli birisi olabilir, tartisma sevmiyor olabilir. Ama daha tanisma asamasinda (bana gore hala tanisma donemleri bu donemler) kendini sana cok guzel tanitmak istedigi icin boyle davraniyor, kendini kasiyor da olabilir. Bunu henuz bilemezsin,zamanla goreceksin. Ben umuyorum ki gercekten hosgorulu bir insandir erkek arkadasin.

yorumlarınınz için hepinize çok teşekkür ederim...bende çok değişeceğini zannetmiyorum.sadece fikirlerinizi merak ettim sağolun yardımcı oldunuz.

daha yenisiniz hele biraz zaman geçsin bak değişime sen bile şaşırırsın

3 yıllık evli ve eşi aynen sizin sevgiliniz gibi olan biriyim. Bazen ben de kavga etmek içimdekileri söylemek istiyorum ama eşim o kadar yumuşak ki,hep içime atıyorum hep kendi kendime kavga ediyorum. O da hiçbir şeyime karışmaz , istediğim herşeyi yapar.Ama ben de erkeğin daha baskın olması gerektiğine inanıyorum. Bana karışsın , yanlışımı söylesin istiyorum.

Konuşamamak aslında çok kötü, dışarıdan bakılınca hiç sorunumuz yok, çok uyumlu bir çiftiz ama birbirimize söyleyemediğimiz o kadar şey var ki. Aslında ben fazlasıyla dobra ve tartıştığında karşısındakini fazlasıyla ezen biriyim ama eşim çok yumuşak olduğu için ben de susmak zorunda kalıyorum.

Anlayacağınız evlilik için ideal tip değil böyle erkekler

benim kocamda böyle vala memnunum bu halinden.kavga falan edemiyoruz ben bağrıyorum o aşkım cnm die tabi bazen sinirlerm bozuluo ama o da cevap verse kavga büyüyüp gidicek.daha ne istiosn allah sana böle hoş görülü bi insan vermiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…