Erkek arkadaşım haddinden fazla hoşgörülü

uzun dediğin süre 4 ay... daha durr sen basına gelecekleri bilmiorsn şaka bi yana... daha birbirinizi tam tanımıyor düsüncelerini bilmiyorsunuz... uzun lafın kısası yani sana akıl vermek için 4 ay çok kısa bir süre...

Son düzenleyen: Moderatör:
4 ay mı off ne uzun süre hey Allahım ya ne günlere kaldık.
o zaman ayrıl kavgacı geçimsiz birini bul madem kıymet bilmeyeceksin.en azından o çocuk da başka bir kızı mutlu eder.:79:

Ne yalan söyleyeyim, ben de rahatsız olurdum. Tabi ki kızmasın bağırmasın, ama en azından kendi fikirleri olsun, "ben de böyle düşünüyorum aslında, ama şöyle bir noktada buluşabiliriz" falan desin. Öyle koyun gibi her şeye kafasını sallayan adamın karaktersiz ya da beyinsiz olduğunu düşünürüm ben.

amin canım inşallah.Allahım herkesin gönlüne göre versin.

4 ay mı off ne uzun süre hey Allahım ya ne günlere kaldık.
o zaman ayrıl kavgacı geçimsiz birini bul madem kıymet bilmeyeceksin.en azından o çocuk da başka bir kızı mutlu eder.:79:

bunun kıymet bilmemekle ne alakası var!!!!! insanların endişeleri kaygıları olamazmı hayattan bi beklentisi olamazmı???? ben yaptığı kötü bişey demiyorum onu düşündüğüm için konuşşun diyorum lütfen daha anlayışlı cevaplar verin.

cnm hep boyleymıs dıyosun ve bana daha ozenlı davranıyo dıyosun demek kı senı cıddı dusunuyo ,belkı yapısı boyledır yapıyı degıstıremezsın senı ,ama ılerde bırktırp bırıktırp patlayadabılır ,hanı tartısma degıl de hıc karsıt fıkrı olmuyo mu yanı kendı fıkırlerını ortaya koymuyo mu

daha ne istiyorsun kavga etmek çok kötü araya soğukluk girer cnm daha ne senin istediğini yapıyor işte.

hayattan beklentin kavgacı bir erkek arkadaş mı?inan ne kadar yıpratıcı olduğunu bilemezsin.Allaha şükret bence.

canım eğer mantığına ters düşen bir şey varsa sadece"aşkım bence böyle yapsak daha iyi olur ama sen nasıl istersen"diyor.bunlar güzel şeyler benim demk istediğim ilerde değişirmi yada bunlaltırmı??

hayattan beklentin kavgacı bir erkek arkadaş mı?inan ne kadar yıpratıcı olduğunu bilemezsin.Allaha şükret bence.

tabikide bu değil sen anlamadın galiba ben zaten halime şükür ediyorum.Allah herkesin karşısına böyle birini çıkartsın benim demek isteidğim sizde böyle olması normal mi?? bence konuyu yanlış anlamışsın tekrar okumanı öneririm.

ya bence degısmeyebılır onceden boyleymıs baan sankı yapısı buymus gıbı geldı numara yapmıs olsa ınsan bı yerde acık verır ya bazı arkadaslar allahtan belanı mı ıstıyon felan demıs tamam haklı olabılırler aam ınsan sıkılırda bı yandan,cnm burcu ne merk ettım

canım ya evet bazı arkadaşlar öyle bi yorum yapmış ki sanki ben kötü bişey söyledin sadece insan bazen tartışmak bile ister dedim. akrep burcu canım.

canım daha yeni başlamışsınız ilişkinize. çok yenisiniz. erkeklerin huyları sevgililerini kaybetme korkusunu yitirdikleri zaman değişiyor. istisnalar her zaman olabilir tabiki.

kendimden biliyorum. benimde ilk zamanlar sevgilim böyleydi ama bir buçuk seneden sonra gerçek huylarını görmeye başladım. hatta kendi bile dedi. o zamanlar çok yeniydik seni kaybetme korkum vardı. şimdi benim olduğuna eminim ondan rahatım dedi.

yani canım bugünlerin kıymeti bil bence. hatta ağırlığını koy fazlasıyla ki değişmesin. bence en hayırlı halleri bu halleri...

teşekkür ederim yorumun için ancak birşey sorucam senin sevgilin değimiş ya onunla ilgili şuan onunlamısın hala ve değişmiş ya çok mu değişti yani arada çok mu fark var ???

hala onunlayım canım. 2 buçuk senedir beraberiz. kavgalarımız çok oldu ama hiç ayrılık yaşamadık. bende senin gibi derdim. işte ne güzel ben ne desem o oluyor vs. hatta hep böyle mi olacak diye düşünürdüm. çokta memnundum. keşke beni kaybetme korkusunu her zaman yaşatabilseydim. mesela değişen huylarını söyleyim canım. kavga ettiğimizde dayanamazdı hemen barışırdı. şimdi kavga ediyoruz günlerce küs kalabiliyor mesela. haklıda olsa haksızda olsa. asla alttan almıyor.en nefret ettiğim huyuda bu. bana kırılacağım şeyler söylemekten kaçınırdı. şimdi o kadar dikkat etmiyor. küsüyorum günlerce konuşmuyorumda sonra kafasına dank ediyor. bir ara gerçekten dengemi bozmuştu zar zor toparladım onu. eski kıvamına gelmese de şimdi iyi. canım ondan sana tavsiyem hiç taviz verme. kaybetme korkusunu hep yaşat ona. boşver böyle olsun ya. her dakika kavga edip sinir harbine girmekten iyidir.

Son düzenleme:

canım zaten hiçbir şekilde taviz vermiyorum ve buda onu biliyor sen bensiz yaşarsın ama ben sensiz yaşayamam diyo bu yüzden belkide böyle davranıyor.cnm sana ömür boyu mutluluklar teşekkürler yorumların için.

Gerçi 4 ay henüz çok kısa bir süre bir karar vermek için ama bir ilişkide sürekli kavga etmek ne kadar anormalse hiç kavga etmemek de o kadar anormal bence.

Şimdilik endişe etmeni gerektirecek bir şey yok bence ama seneye bugün de aynı şeyleri söylüyorsan o zaman haklısın evet kim olsa sıkılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…