- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
merhabalar;formları hep okurum bazen cevap verir bazen halime şükür eder bazende ders çıkarırırm şimdi ise sizin fikirlerinize ihtiyaçım var.
uzun süredir bir ilişkim var 4 aylık falan erkek arkadaşım oldukça anlayışlı hoşgörülü evet ama haddinden fazla ödün veriyor kendinden diceksiniz ki eee ne güzel işte daha ne istiorsun die tabikide anlayışlı olması çok güzel ama bazen bunlatıo kavga dahi edemiyoruz hep tamm hayatım peki aşkım diyip konuyu kapatıyor.insan bazen karşılıklı tatlı tatlı atışmak ister asla böyle birşey olmuyor.eğer istemesede birşeyi ses çıkarmadan susuyor tamam sevgilim istediğin olsun diyor.ben mi çok abartıyorum yoksa mantıklımı böyle düşünmem yani oda fikirini söylesin bazen kızsın bağırsın tabikide dozunda.lütfen aklı verin bana
2002DE TANIŞTIK EŞİMLE VE İLK 8 AY ben ne dersem yapardı. hep ben haklıydım benim gözümün içine bakardı. bunları ona yaptıran bana olan aşkıydı. zamanla aşk azaldı. ilşkimiz daha gerçekçi bir seviyeye geldi ve fikirlerini söyleyen tartışabilen bir adam oldu. şimdi iyiyiz mutluyuz bence daha çok erken karar vermen için. bir de sevgilinin özelliklerine sahip biri var arkadfaşımın eşi. ve kız adamın huyuna gıcık oluyor. biz de ne güzel işte hep alttan alıyor ne desen yapıyor diyoruz o da senin gibi hayır böyle bir erkek istremiyorum diyor. ara sıra kızsın beni kırsın kavga edelim ve ben ondan özür dileyeyim diyor ama çocuk haklı da olsa haksız da olsa özür diler. küçük kağıtlara güzel sözler yazar çiçek alır vb kendini affettirir.
İnşallah senin sevgilin tam istediğin gibi olur:)
cnm iliskinin tadini cikar bence zamanla daha iyi tanirsin.. daha simdiden bnlari dusunme. . cok erken daha.. :76:
4 ay mı off ne uzun sürehey Allahım ya ne günlere kaldık.
o zaman ayrıl kavgacı geçimsiz birini bul madem kıymet bilmeyeceksin.en azından o çocuk da başka bir kızı mutlu eder.:79:
bunun kıymet bilmemekle ne alakası var!!!!! insanların endişeleri kaygıları olamazmı hayattan bi beklentisi olamazmı???? ben yaptığı kötü bişey demiyorum onu düşündüğüm için konuşşun diyorum lütfen daha anlayışlı cevaplar verin.
cnm hep boyleymıs dıyosun ve bana daha ozenlı davranıyo dıyosun demek kı senı cıddı dusunuyo ,belkı yapısı boyledır yapıyı degıstıremezsın senı ,ama ılerde bırktırp bırıktırp patlayadabılır ,hanı tartısma degıl de hıc karsıt fıkrı olmuyo mu yanı kendı fıkırlerını ortaya koymuyo mu
hayattan beklentin kavgacı bir erkek arkadaş mı?inan ne kadar yıpratıcı olduğunu bilemezsin.Allaha şükret bence.
canım eğer mantığına ters düşen bir şey varsa sadece"aşkım bence böyle yapsak daha iyi olur ama sen nasıl istersen"diyor.bunlar güzel şeyler benim demk istediğim ilerde değişirmi yada bunlaltırmı??
ya bence degısmeyebılır onceden boyleymıs baan sankı yapısı buymus gıbı geldı numara yapmıs olsa ınsan bı yerde acık verır ya bazı arkadaslar allahtan belanı mı ıstıyon felan demıs tamam haklı olabılırler aam ınsan sıkılırda bı yandan,cnm burcu ne merk ettım
canım daha yeni başlamışsınız ilişkinize. çok yenisiniz. erkeklerin huyları sevgililerini kaybetme korkusunu yitirdikleri zaman değişiyor. istisnalar her zaman olabilir tabiki.
kendimden biliyorum. benimde ilk zamanlar sevgilim böyleydi ama bir buçuk seneden sonra gerçek huylarını görmeye başladım. hatta kendi bile dedi. o zamanlar çok yeniydik seni kaybetme korkum vardı. şimdi benim olduğuna eminim ondan rahatım dedi.
yani canım bugünlerin kıymeti bil bence. hatta ağırlığını koy fazlasıyla ki değişmesin. bence en hayırlı halleri bu halleri...
hala onunlayım canım. 2 buçuk senedir beraberiz. kavgalarımız çok oldu ama hiç ayrılık yaşamadık. bende senin gibi derdim. işte ne güzel ben ne desem o oluyor vs. hatta hep böyle mi olacak diye düşünürdüm. çokta memnundum. keşke beni kaybetme korkusunu her zaman yaşatabilseydim. mesela değişen huylarını söyleyim canım. kavga ettiğimizde dayanamazdı hemen barışırdı. şimdi kavga ediyoruz günlerce küs kalabiliyor mesela. haklıda olsa haksızda olsa. asla alttan almıyor.en nefret ettiğim huyuda bu. bana kırılacağım şeyler söylemekten kaçınırdı. şimdi o kadar dikkat etmiyor. küsüyorum günlerce konuşmuyorumda sonra kafasına dank ediyor. bir ara gerçekten dengemi bozmuştu zar zor toparladım onu. eski kıvamına gelmese de şimdi iyi. canım ondan sana tavsiyem hiç taviz verme. kaybetme korkusunu hep yaşat ona. boşver böyle olsun ya. her dakika kavga edip sinir harbine girmekten iyidir.
Sevgilin eskiden terk edilmiş ya da kendini çirkin buluyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?