Erkek arkadaşım hakkında tavsiye

Bence sadece bu yüzden tehdit etmez, ortada daha ileri bir mevzu olduğunu düşünüyorum. Yaşınız kaç? Erkeklerin bu numaraları artık ergenlikte kaldı. Sizde onu tehdit edin.
Emin olun daha ileri bi mevzu yok 21 yaşındayım. Ailem biraz kapalı bu tür şeylere o yuzden bu kadar korkuyorum. Daha önce erkek arkadaşım olduğu için babamdan şiddet görmüştüm korkumun sebebi budur.

bn yarın 20 yasına gırıcem.aramızda bir yaş var,sanırım unv okuyorsnuz.siz istemedikce aılenız sızı okldan alamazkı .part time calısıp gene okursunuz.mezun olana kadar sevgılınıze boyun egmemelısın bence.ailenız ıllakı ne kdr kızsada sızı sevıyordur ılk basta tepkısı sert olr ama pısman oldugunuzu dıle getırrsnız .annenle konusursun bastan oda babanı yumusatr.bundan dolayı okulundan olma .(

Teşekkür ederim ama bilirsin bazen Doğu taraflarında işler böyle yürümüyor. Ailenizde bulamadığınız sevgiyi başkalarında arıyorsunuz sonra bu hallere düşüyorsunuz işte.

İşte böyle dedikleri zaman elinden bişey gelmezki,seni sürekli elinin altında bulcağundan o kadar eminki gdeceğni düşünmyo aslında

anladım evet dogu kulturunde böyle şeylr var malesf .(.keske annenızle arkdas gıbı olblseydınız.istanbuldamı okuyorsnz acaba

Dayak yediniz affetiniz, küfür yediniz sustunuz! Hâlâ da birliktesiniz. Evli olsanız yuvayı kurtarmaya çalışıyorsunuz diyeceğim, oysa ki sevgilisiniz sadece. Tehdit ediliyorsanız gerekli yerlere bildirin ve sevgililik aşamasındaki bu muameleler evlenince azalmayıp artacaktır.

Bu adam seninle cinsel ilişkiye girip, seni kendisine muhtaç bırakıp, ailene söylemekle tehdit edecek. Evet, işin ilerisi bu.

Daha ilerisi için:
Hüsne A. (23), erkek arkadaşı tarafından arabayla ezildi. (Antalya)
Esra K. (24), erkek arkadaşı tarafından bıçaklandı. (İstanbul)
Güneş K., erkek arkadaşı tarafından testereyle parçalandı. (İstanbul)
Funda A. (23), erkek arkadaşı tarafından tabancayla vuruldu. (Bodrum)

Yeterli mi?

Evet, bundan sonra senin gibi kadınlara bu ölüm haberlerini üşenmeden bulup yazacağım.

anladım evet dogu kulturunde böyle şeylr var malesf .(.keske annenızle arkdas gıbı olblseydınız.istanbuldamı okuyorsnz acaba
Elazığda okuyorum maalesef:) Birde konuyla bu kadar ilgilendiğiniz ve alaycı yorum yapmadığınız için çok teşekkür ederim:)

Hiç durma hemen ayrıl dövuyo ve seviyorum diyorsun sana başka bir erkek mi yok hayret birseysin ya ilerde evlenirsin sonra buraya bir daha konu acarsin kocam beni dövuyo ama çok seviyorum!!!!! Aklını başına devşir..

Anlıyorum haklısın bişey diyemiyorum. Aynı yorumu psikoloğumdan da aldım ama sevgimi köreltecek bir cevap alamadım kimseden.

Hiç durma hemen ayrıl dövuyo ve seviyorum diyorsun sana başka bir erkek mi yok hayret birseysin ya ilerde evlenirsin sonra buraya bir daha konu acarsin kocam beni dövuyo ama çok seviyorum!!!!! Aklını başına devşir..
Haklısın ama yeni bi konuyu şu şekilde açarım belki. Çok seviyorum soğumak için ne yapmalıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…