- 3 Ekim 2015
- 41
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi LanaaDellReyy
-
Emin olun daha ileri bi mevzu yok 21 yaşındayım. Ailem biraz kapalı bu tür şeylere o yuzden bu kadar korkuyorum. Daha önce erkek arkadaşım olduğu için babamdan şiddet görmüştüm korkumun sebebi budur.Bence sadece bu yüzden tehdit etmez, ortada daha ileri bir mevzu olduğunu düşünüyorum. Yaşınız kaç? Erkeklerin bu numaraları artık ergenlikte kaldı. Sizde onu tehdit edin.
Seviyorum diyecem beni öldürmek isteyeceksiniz:)Kaçman gerekirken sen daha ne yapmalıyım diyorsun
Haklısınız ikimiz açısından da çok büyük sıkıntılar çıkar o zaman.Sen o adamı değil acı çekmeyi seviyorsun.
Kapalı görüşlü çevrene, dayak yediğini söylesen sence o adamı ne yaparlar?
Teşekkür ederim ama bilirsin bazen Doğu taraflarında işler böyle yürümüyor. Ailenizde bulamadığınız sevgiyi başkalarında arıyorsunuz sonra bu hallere düşüyorsunuz işte.bn yarın 20 yasına gırıcem.aramızda bir yaş var,sanırım unv okuyorsnuz.siz istemedikce aılenız sızı okldan alamazkı .part time calısıp gene okursunuz.mezun olana kadar sevgılınıze boyun egmemelısın bence.ailenız ıllakı ne kdr kızsada sızı sevıyordur ılk basta tepkısı sert olr ama pısman oldugunuzu dıle getırrsnız .annenle konusursun bastan oda babanı yumusatr.bundan dolayı okulundan olma .(
Beni sallandırabilirsiniz arkadaşlar size tam yetki veriyorum aptal olduğumu biliyorum:)Dayak yedin ve affetin öyle mi, küfür, hakaret işittin affetin öyle mi tebrik ediyorum seni..
Yoo biz niye öldürelim zaten sen onla birlikte olmaya devam edersen bize bırakmazSeviyorum diyecem beni öldürmek isteyeceksiniz:)
İşte böyle dedikleri zaman elinden bişey gelmezki,seni sürekli elinin altında bulcağundan o kadar eminki gdeceğni düşünmyo aslındaBeni anladığını görüyorum öncelikle çok teşekkür ederim bunun için. Gerçekten çok seviyorum değişmesi gerektiğini söylediğimde bana " ben asla değişmem beni böyle kabul et sen değişeceksin dik başlı olmayacaksın" dedi. birde aynı okulda aynı sınıftayız.
Bizim umrumuzda degilsin sallandirmayiz da, sevgilim dedigin adam öldürür yakinda :dBeni sallandırabilirsiniz arkadaşlar size tam yetki veriyorum aptal olduğumu biliyorum:)
Umrumuzda değilsin ağır olmadı mı biraz ya.Bizim umrumuzda degilsin sallandirmayiz da, sevgilim dedigin adam öldürür yakinda :d
Elazığda okuyorum maalesef:) Birde konuyla bu kadar ilgilendiğiniz ve alaycı yorum yapmadığınız için çok teşekkür ederim:)anladım evet dogu kulturunde böyle şeylr var malesf .(.keske annenızle arkdas gıbı olblseydınız.istanbuldamı okuyorsnz acaba
Anlıyorum haklısın bişey diyemiyorum. Aynı yorumu psikoloğumdan da aldım ama sevgimi köreltecek bir cevap alamadım kimseden.Bu adam seninle cinsel ilişkiye girip, seni kendisine muhtaç bırakıp, ailene söylemekle tehdit edecek. Evet, işin ilerisi bu.
Daha ilerisi için:
Hüsne A. (23), erkek arkadaşı tarafından arabayla ezildi. (Antalya)
Esra K. (24), erkek arkadaşı tarafından bıçaklandı. (İstanbul)
Güneş K., erkek arkadaşı tarafından testereyle parçalandı. (İstanbul)
Funda A. (23), erkek arkadaşı tarafından tabancayla vuruldu. (Bodrum)
Yeterli mi?
Evet, bundan sonra senin gibi kadınlara bu ölüm haberlerini üşenmeden bulup yazacağım.
Beni sallandirabilirsiniz : )))) yazman da cok simarikca olmuyor mu? Burasi bdv, dayak ve kufurle mutlusun sevgilimi seviyorum diyosun e niye vaktimizi aliyosunUmrumuzda değilsin ağır olmadı mı biraz ya.
Haklısın ama yeni bi konuyu şu şekilde açarım belki. Çok seviyorum soğumak için ne yapmalıyım:)Hiç durma hemen ayrıl dövuyo ve seviyorum diyorsun sana başka bir erkek mi yok hayret birseysin ya ilerde evlenirsin sonra buraya bir daha konu acarsin kocam beni dövuyo ama çok seviyorum!!!!! Aklını başına devşir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?