- 8 Şubat 2015
- 1.642
- 5.830
- 358
- Konu Sahibi LanaaDellReyy
-
Elazığda okuyorum maalesef:) Birde konuyla bu kadar ilgilendiğiniz ve alaycı yorum yapmadığınız için çok teşekkür ederim:)
Kendinden tiksindir ne bileyim iğrenç şeyler yap saçma sapan espiriler yap uzaklastir kendindenAnlıyorum haklısın bişey diyemiyorum. Aynı yorumu psikoloğumdan da aldım ama sevgimi köreltecek bir cevap alamadım kimseden.
Benimle aynı derdi olan arkadaşlar varsa konuşalım diye açtım. Zorla sana bu konuya gir ve yorum yap vaktini harca demedi kimse. Kimse sana gir ve zaten morali bpzuk olan bi insanın moralini boz demedi. Zevk alıyorsan ayrı meseleBeni sallandirabilirsiniz : )))) yazman da cok simarikca olmuyor mu? Burasi bdv, dayak ve kufurle mutlusun sevgilimi seviyorum diyosun e niye vaktimizi aliyosun
Umarım mutlu olursun hayatının her anında ailen sana destek olur:) iyi yürekli birine benziyorsun inşallah seni hakeden biriyle mutlu olursunyok canım ne haddime alaycı yorum yapmak.bu kadar yakın olmak bende ıstemem evlenmeden ama sonucta sevdınız ve yaşadınız bunuda kınamam ama ilerde evlenirsniz bu kısıyle çok pısman olrsnuz.keşke aılenız bu kadar katı olmasaydı sonucta evladısınız bır sorun oldugunda aılenızle konusabılmenız gerekıyor.yanı ben aılemden öyle gördm aılemın tavsye etmedıgı bır sey dahı yapsam benı reddetmezler yda sıddet uygulamaz evet kızarlar ama sonucta evladıyım benım yanımda olurlar.
Moralin bozuksa niye gulme smileylileri saciyosun? Sevgilimle mutluyum diyosun senin dert edinmedigin dayagi biz mi dert edinecegiz? Ha forumda senin gibisini de bulamazsin kim sevgiliden dayak kufur yer de seviyorum der kiBenimle aynı derdi olan arkadaşlar varsa konuşalım diye açtım. Zorla sana bu konuya gir ve yorum yap vaktini harca demedi kimse. Kimse sana gir ve zaten morali bpzuk olan bi insanın moralini boz demedi. Zevk alıyorsan ayrı mesele
Merhaba arkadaşlar
Bir erkek arkadaşım var ve onu gerçekten çok seviyorum. Ama sıkıntılarımız var. Geçmişte yaşadığım ilişkimde ki bazı özel olayları sorgulamaya başladı birkaç ay önce. Ardından sürekli beni ezmeye başladı. Dayak yedim affettim. Rencide etti küfür etti bunlara da sustum. Ayrılmak istemiyorum onu seviyorum. Ama konuşmama bile izin vermiyor sürekli tamam olur haklısın demek zorunda kalıyorum. Ayrılık kelimesi geçtiğinde de tehdit ediyor. Ne yapmalıyım?
Seviyorum diyecem beni öldürmek isteyeceksiniz:)
Kaostan falan mı besleniyorsun sen hayırdır gülücüklere falan kafayı takmalar? Sana dert edin diyen yok arkadaşım Türkçe konuşuyorum farklı dilde de söyleyebilirim istersen. Konuya zorla girmeni istemedim çıkıp gidebilirsin.Moralin bozuksa niye gulme smileylileri saciyosun? Sevgilimle mutluyum diyosun senin dert edinmedigin dayagi biz mi dert edinecegiz? Ha forumda senin gibisini de bulamazsin kim sevgiliden dayak kufur yer de seviyorum der ki
Bence sogutmak için herşeyi yapmış çocuk dovmuş yetmez mi ? İnşallah sonun ölümle bitmez ülkemiz senin sevgilin gibi vahsilerle dolu!Haklısın ama yeni bi konuyu şu şekilde açarım belki. Çok seviyorum soğumak için ne yapmalıyım:)
Ez azından kazanmak ve düzeltmek için bir şeyler yapmam lazım ben öyle düşünüyorum. Evlilik yok şu an için bu durumda olmaz zaten ama seviyorum ve kazanmak istiyorum.sevmeye devam et canim.. hatta ilerde seviye atla git bu adamla evlen..seni essek sudan gelinceye kadar agzindan burnundan kan gelene kadar dovsun,eve kapatsin hakaretler yagdirsin..
ustune bi cocuk dogurmayi unutma ama..sonra korunurken yanlislikla ikinci de oldu diye ikinciyi dogurmak icin kilif uydur..
bi kere eline gecen yasama sansini heba et elin manyagiyla..
sev guzelim sev..sevmek guzel sey..
hele senin ruh hastasiyla bu ask tam askina eskiya gibi ilerler..
biz seni oldurmeyiz de,o manyak seni 3. sayfa haberlerine manset yapar sen ondan kork..
Biz gercekleri konustuk diye saha kalktin yapmadigin atar kalmadi, elin oglu dovuyor sovuyor seviyorum diyosun, kadiniz diye mi bu sinirin?Kaostan falan mı besleniyorsun sen hayırdır gülücüklere falan kafayı takmalar? Sana dert edin diyen yok arkadaşım Türkçe konuşuyorum farklı dilde de söyleyebilirim istersen. Konuya zorla girmeni istemedim çıkıp gidebilirsin.
Evlilik yok böyle bi durumda olmaz zaten. Kazanmak istiyorum onu çünkü seviyorumBazen bu kafalara nasil ulasildiğini merak ediyorum, sonra sus buyuk konusma Tomris diyorum.
Umarim ayrilirsiniz evlendiğinizi dusundum doğacak bebisleri yok anaciğimm ayrilin acilen.
Konuyu çekme başka yere ya gayet konuşuyoruz işte normal cevap verenlerle. Harbi sen kaos seviyorsun a. Eleştirebilirsin sıkıntı yok dozunu kaçırma yeterBiz gercekleri konustuk diye saha kalktin yapmadigin atar kalmadi, elin oglu dovuyor sovuyor seviyorum diyosun, kadiniz diye mi bu sinirin?
İşime gelmeyeni değil dozunu açanı begenmıyorum. Konuya herkes yorum yapsında yazmadım değil mi. Anlayan yazıyor anlayan konuşup destek oluyor. İnsanların halınden anlayın arkadaşım çocuk değilsiniz.Sen böyle konu acarsan kimseye yorum yapma demeye hakkin yok
Herkes senin iyligin için ayrilmani tavsiye ediyor sen işine gelmeyen yorumları begenmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?