Erkek arkadaşım hakkında tavsiye

babandan korkuyorsun dayak yediğin için, sevgilinden korkmuyorsun ve üstüne çok seviyorum diye bıdı bıdı yapıyorsun. Sonuçta her ikisi de dövüyor seni. demek ki baba korkusu bahane. Sen baya baya aşağılanmayı ve acı çekmeyi seviyorsun. Allah akıl, fikir versin sana.

Elazığda okuyorum maalesef:) Birde konuyla bu kadar ilgilendiğiniz ve alaycı yorum yapmadığınız için çok teşekkür ederim:)

Kimse alaycı yorum yapmıyor emin ol. Durumun alay edilecek bir mesele değil.

Ama senin hala seviyorum demen trajikomik.

Baba problemlerin falan mı var da bu gerizekalı adam müsvettesine katlanıyorsun?

Anlıyorum haklısın bişey diyemiyorum. Aynı yorumu psikoloğumdan da aldım ama sevgimi köreltecek bir cevap alamadım kimseden.
Kendinden tiksindir ne bileyim iğrenç şeyler yap saçma sapan espiriler yap uzaklastir kendinden

Ama sende o kapasite yok gibi gözün kör olmuş aşktan

yok canım ne haddime alaycı yorum yapmak.bu kadar yakın olmak bende ıstemem evlenmeden ama sonucta sevdınız ve yaşadınız bunuda kınamam ama ilerde evlenirsniz bu kısıyle çok pısman olrsnuz.keşke aılenız bu kadar katı olmasaydı sonucta evladısınız bır sorun oldugunda aılenızle konusabılmenız gerekıyor.yanı ben aılemden öyle gördm aılemın tavsye etmedıgı bır sey dahı yapsam benı reddetmezler yda sıddet uygulamaz evet kızarlar ama sonucta evladıyım benım yanımda olurlar.

Beni sallandirabilirsiniz : )))) yazman da cok simarikca olmuyor mu? Burasi bdv, dayak ve kufurle mutlusun sevgilimi seviyorum diyosun e niye vaktimizi aliyosun
Benimle aynı derdi olan arkadaşlar varsa konuşalım diye açtım. Zorla sana bu konuya gir ve yorum yap vaktini harca demedi kimse. Kimse sana gir ve zaten morali bpzuk olan bi insanın moralini boz demedi. Zevk alıyorsan ayrı mesele

aslında arkadşın durumuna şaşrmamak gerekyor.ailesnden sevgi ilgiyi göremıyınce hata oldugunu bıle bıle başkasını seveblıyorsun .üzüldüm adına açıkcası ne ypman grekır bılemıyorum ama eger ımkan olursa batı tarafına dogru yatay geçiş yapsan iyi olur

Umarım mutlu olursun hayatının her anında ailen sana destek olur:) iyi yürekli birine benziyorsun inşallah seni hakeden biriyle mutlu olursun

Moralin bozuksa niye gulme smileylileri saciyosun? Sevgilimle mutluyum diyosun senin dert edinmedigin dayagi biz mi dert edinecegiz? Ha forumda senin gibisini de bulamazsin kim sevgiliden dayak kufur yer de seviyorum der ki

Neyle tehdit ediyor?

Seviyorum diyecem beni öldürmek isteyeceksiniz:)

sevmeye devam et canim.. hatta ilerde seviye atla git bu adamla evlen..seni essek sudan gelinceye kadar agzindan burnundan kan gelene kadar dovsun,eve kapatsin hakaretler yagdirsin..
ustune bi cocuk dogurmayi unutma ama..sonra korunurken yanlislikla ikinci de oldu diye ikinciyi dogurmak icin kilif uydur..
bi kere eline gecen yasama sansini heba et elin manyagiyla..

sev guzelim sev..sevmek guzel sey..
hele senin ruh hastasiyla bu ask tam askina eskiya gibi ilerler..
biz seni oldurmeyiz de,o manyak seni 3. sayfa haberlerine manset yapar sen ondan kork..

Moralin bozuksa niye gulme smileylileri saciyosun? Sevgilimle mutluyum diyosun senin dert edinmedigin dayagi biz mi dert edinecegiz? Ha forumda senin gibisini de bulamazsin kim sevgiliden dayak kufur yer de seviyorum der ki
Kaostan falan mı besleniyorsun sen hayırdır gülücüklere falan kafayı takmalar? Sana dert edin diyen yok arkadaşım Türkçe konuşuyorum farklı dilde de söyleyebilirim istersen. Konuya zorla girmeni istemedim çıkıp gidebilirsin.

Haklısın ama yeni bi konuyu şu şekilde açarım belki. Çok seviyorum soğumak için ne yapmalıyım:)
Bence sogutmak için herşeyi yapmış çocuk dovmuş yetmez mi ? İnşallah sonun ölümle bitmez ülkemiz senin sevgilin gibi vahsilerle dolu!

Ez azından kazanmak ve düzeltmek için bir şeyler yapmam lazım ben öyle düşünüyorum. Evlilik yok şu an için bu durumda olmaz zaten ama seviyorum ve kazanmak istiyorum.

Bazen bu kafalara nasil ulasildiğini merak ediyorum, sonra sus buyuk konusma Tomris diyorum.
Umarim ayrilirsiniz evlendiğinizi dusundum doğacak bebisleri yok anaciğimm ayrilin acilen.

Biz gercekleri konustuk diye saha kalktin yapmadigin atar kalmadi, elin oglu dovuyor sovuyor seviyorum diyosun, kadiniz diye mi bu sinirin?

Bazen bu kafalara nasil ulasildiğini merak ediyorum, sonra sus buyuk konusma Tomris diyorum.
Umarim ayrilirsiniz evlendiğinizi dusundum doğacak bebisleri yok anaciğimm ayrilin acilen.
Evlilik yok böyle bi durumda olmaz zaten. Kazanmak istiyorum onu çünkü seviyorum

Sen böyle konu acarsan kimseye yorum yapma demeye hakkin yok
Herkes senin iyligin için ayrilmani tavsiye ediyor sen işine gelmeyen yorumları begenmiyorsun

Biz gercekleri konustuk diye saha kalktin yapmadigin atar kalmadi, elin oglu dovuyor sovuyor seviyorum diyosun, kadiniz diye mi bu sinirin?
Konuyu çekme başka yere ya gayet konuşuyoruz işte normal cevap verenlerle. Harbi sen kaos seviyorsun a. Eleştirebilirsin sıkıntı yok dozunu kaçırma yeter

Canm ya suan sana karşı dövmek,sövmek,hakaret,tehdit her türlü suçu işliyor farkındasında üstelik. Bugün bunu yapan yarın öbür gün ne yapmaz.
Yol yakınken dön canm. Olabilir seviyor olabilirsin ama bu sevgiden çok takıntı canm.
İnsanlar daha sonra Kocalari tarafından öldürmekten korktukları için kendi evlerinde saklaniyolar.
İlerde hem pişman olup hem üzülmekten.
Şimdi bikere üzül kurtul canm...

Sen böyle konu acarsan kimseye yorum yapma demeye hakkin yok
Herkes senin iyligin için ayrilmani tavsiye ediyor sen işine gelmeyen yorumları begenmiyorsun
İşime gelmeyeni değil dozunu açanı begenmıyorum. Konuya herkes yorum yapsında yazmadım değil mi. Anlayan yazıyor anlayan konuşup destek oluyor. İnsanların halınden anlayın arkadaşım çocuk değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…