- 22 Ağustos 2014
- 1
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi cokderdimvarcok
-
Dikkat et canim arzularina kapilip vermeselam arkadaşlar benim erkek arkadaşımla 3,5 aydır ilişkimiz var ve sevişiyoruz tabi yüzeysel birbirimize masturbasyon yapıyoruz beni tahrik ediyor lütfen yardımcı olun bana ne yapmam gerekiyor artık bıktım çünkü bana yardım eder misiniz?Yardımınıza ihtiyacım var :
Tabiiki de yuzeyselden bikmis ablasiYapmaktan mı , yoksa yüzeysel takılmaktan mı bıktın ?
Görmeden inanmamTabiiki de yuzeyselden bikmis ablasinasil boyut atlasam diye soruyor bize de
Ya ver rahatla anasini satayim bunu mu duymak istiyon.yahu şları yapmayın gülmekten kırılıyorum
3,5 ayda bu seviyeye gelmişler. 1 ay sonra soyle bir konuyla karsilasacagiz konu sahibi tarafindan ``sevgilimle seviyeli bir iliskimiz vardi, o beni elliyordu ben onu. Derken barnagi gayi gayiverdiiiGörmeden inanmamıııı yani şey, o yazacak bende görücem öyle inancam demek istedim
selam arkadaşlar benim erkek arkadaşımla 3,5 aydır ilişkimiz var ve sevişiyoruz tabi yüzeysel birbirimize masturbasyon yapıyoruz beni tahrik ediyor lütfen yardımcı olun bana ne yapmam gerekiyor artık bıktım çünkü bana yardım eder misiniz?Yardımınıza ihtiyacım var :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?