Gece boyu mu birlikte uyuyorlar, yoksa oyle gun icinde tv izlerken falan koltuga uzanma seklinde mi?Herkese merhaba erkek arkadaşım 21 yaşında kardeşi 17 yaşında bazen birlikte uyuduklarını görüyorum ve sevgilimin kardeşiyle el kol şakaları garip geliyor. Ben de bugün bunun uygun olmadığını söyledim ve tartıştık. Ama ben cinsellik anlamında bir şey düşündüğüm için söylemedim bunu psikoloji öğrencisi olduğum için bu tarz şeyleri görüyoruz öğreniyoruz cinsel bir çekim olmasa dahi( bunu bilemeyiz) aynı odada kalınmamalı aynı yatakta hiç uyunmamalı. Aynı zamanda dinen caiz değil. Bu durum bir bana mı anormal geliyor? Genç bir kızla abisi uyuyabilir mi? Lütfen bu konuyu cinsellikle ve zihniyetle bağdaştırmayın.
Bana da anormal geldi. Ne zaman normal olabilir? Yerde yatmak yerine yatakta, kanepede yatmak için birlikte uyunabilir belki. Ama onun dışında doğru değil.Herkese merhaba erkek arkadaşım 21 yaşında kardeşi 17 yaşında bazen birlikte uyuduklarını görüyorum ve sevgilimin kardeşiyle el kol şakaları garip geliyor. Ben de bugün bunun uygun olmadığını söyledim ve tartıştık. Ama ben cinsellik anlamında bir şey düşündüğüm için söylemedim bunu psikoloji öğrencisi olduğum için bu tarz şeyleri görüyoruz öğreniyoruz cinsel bir çekim olmasa dahi( bunu bilemeyiz) aynı odada kalınmamalı aynı yatakta hiç uyunmamalı. Aynı zamanda dinen caiz değil. Bu durum bir bana mı anormal geliyor? Genç bir kızla abisi uyuyabilir mi? Lütfen bu konuyu cinsellikle ve zihniyetle bağdaştırmayın.
Neyle bağdaştıralım peki. Cinsellik ve zihniyetle bağdaştırmayıp uzaylılara mı bağlayalım konuyu. Hele zihniyet nasıl bağdaşmayacak hiç anlamadım.Herkese merhaba erkek arkadaşım 21 yaşında kardeşi 17 yaşında bazen birlikte uyuduklarını görüyorum ve sevgilimin kardeşiyle el kol şakaları garip geliyor. Ben de bugün bunun uygun olmadığını söyledim ve tartıştık. Ama ben cinsellik anlamında bir şey düşündüğüm için söylemedim bunu psikoloji öğrencisi olduğum için bu tarz şeyleri görüyoruz öğreniyoruz cinsel bir çekim olmasa dahi( bunu bilemeyiz) aynı odada kalınmamalı aynı yatakta hiç uyunmamalı. Aynı zamanda dinen caiz değil. Bu durum bir bana mı anormal geliyor? Genç bir kızla abisi uyuyabilir mi? Lütfen bu konuyu cinsellikle ve zihniyetle bağdaştırmayın.
Yani bazen keyfi şekilde geceleri bazen gün içindeGece boyu mu birlikte uyuyorlar, yoksa oyle gun icinde tv izlerken falan koltuga uzanma seklinde mi?
Çünkü ben cinsel bir şeyler olacağı için garipsemiyorum bunu. Doğal olarak zihniyetle de alakası yok. Bu aşırı tepkileriniz neyden kaynaklanıyor?Neyle bağdaştıralım peki. Cinsellik ve zihniyetle bağdaştırmayıp uzaylılara mı bağlayalım konuyu. Hele zihniyet nasıl bağdaşmayacak hiç anlamadım.
Cinsellikle bağdaştırmayacaksak neyle bağdaştıracaz tam olarak?Herkese merhaba erkek arkadaşım 21 yaşında kardeşi 17 yaşında bazen birlikte uyuduklarını görüyorum ve sevgilimin kardeşiyle el kol şakaları garip geliyor. Ben de bugün bunun uygun olmadığını söyledim ve tartıştık. Ama ben cinsellik anlamında bir şey düşündüğüm için söylemedim bunu psikoloji öğrencisi olduğum için bu tarz şeyleri görüyoruz öğreniyoruz cinsel bir çekim olmasa dahi( bunu bilemeyiz) aynı odada kalınmamalı aynı yatakta hiç uyunmamalı. Aynı zamanda dinen caiz değil. Bu durum bir bana mı anormal geliyor? Genç bir kızla abisi uyuyabilir mi? Lütfen bu konuyu cinsellikle ve zihniyetle bağdaştırmayın.
Erkek kardeşim var evet birlikte büyüdük belli bir zamana kadar aynı odalarda da kaldık. Yalnız benim demek istediğim cinsel bir çekim olacak diye değil, sadece doğru hissettirmemesi . 17 yaşındaki bir genç kızın poposuna dokunmak bence aşırıya kaçıyor. El kol şakası derken bundan bahsediyorum. Erkek kardeşim asla bana böyle şakalar yapamaz çünkü ben bir kadınım belli bir süreden sonra bunların olmaması gerekir diye düşünüyorumBen 32 kardeşim 29 el kol şakalar da yapariz kol kola de gezeriz vallah. Hmm
Pek anlamadım derdinizi hele ki son cümleniz pek mantıksız
Erkek kardeşiniz yok mu ?
Aşırı tepki derken? Ben ciddiydim, son cümle çok saçma geldi.Çünkü ben cinsel bir şeyler olacağı için garipsemiyorum bunu. Doğal olarak zihniyetle de alakası yok. Bu aşırı tepkileriniz neyden kaynaklanıyor?
Hayır kesinlikle ensest bir ilişki olabilir anlamında söylemedim üstüne bastıra bastıra söylüyorum. El kol şakası derken 17 yaşındaki bir genç kızın poposuna dokunmak ne kadar doğru?Kardeşlerin birbiriyle el kol şakası yapması gayet normaldir. Tutup birbirlerinin poposuna vuruyor göğsünü mıncırıyor gibi abes hareketleri şaka adı altında yapmıyorlarsa size anormal gelen nedir?
Aynı yataktada uyuyabilirler, sadece her akşam birlikte uyumaları bunu alışkanlık edinmeleri bana normal gelmez, sadece kardeş ile değil anne baba ile de yatsa garip bulurum. Sizin imanız direk ensest gibi olmuş oluyor. Çok çirkin
Siz bu detaylara neden hakimsiniz?Yani bazen keyfi şekilde geceleri bazen gün içinde
Evet buradaki çoğu kişiye göre bu normalmişBen çevremde hiç duymadım o yaşta kız erkek beraber yatan valla. Müge anlıya çıksa zaten belliymiş ne oldugu denecek şeyler burada birden aa ne var canım çok normal diye karşılanıyor gerçi hazırlıklı olun.
İşte bunlar varsa zaten abes o yüzden öyle yazdım. Şaka böyle olmaz, şaka adı altında elleşmeye girer özel bölgelere temas. Sevgiliniz kardeşinin poposuna dokunuyorsa ensest olabilir zaten konuşmaya bile gerek yok. 2 yaşından itibaren özel bölgelere asla kimse dokunamaz diye boşuna öğretmiyoruz çocuklara.Hayır kesinlikle ensest bir ilişki olabilir anlamında söylemedim üstüne bastıra bastıra söylüyorum. El kol şakası derken 17 yaşındaki bir genç kızın poposuna dokunmak ne kadar doğru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?