- 2 Ekim 2024
- 274
- 621
- 18
Ne alakası var. Ben kalıyorum bazen misafir falan oluyor abimden cekinmem mi gerekiyor ? El kol sakası olarak enseye saplak , tekme atıp kacmak en sevdiğim. Abim değil mi yapabilirimaynı odada kalınmamalı aynı yatakta hiç uyunmamalı.
Siz bu
Hahahhaha el kol şakasını sordukları için açtım. Neden fake bi konu açayım gecenin bu saatinde?Konu fake olabilir. El kol şakası diye başladı, sevgilisinin kardeşinin poposuna dokunmasıyla devam etti. İkisi arasında devasa fark var
El kol şakası diyince kimsenin aklına popoya dokunmak gelmez, bu davranış el kol şakası diye tanımlanamaz zaten. Gerçekci gelmedi bu yüzdenHahahhaha el kol şakasını sordukları için açtım. Neden fake bi konu açayım gecenin bu saatinde?
Siz bu detaylara nasil hakimsiniz ben bunuda merak ettim.Hahahhaha el kol şakasını sordukları için açtım. Neden fake bi konu açayım gecenin bu saatinde?
Parantez içinde belirtip konuyu bitirirken cinsellikle bağdaştırmayın demekHerkese merhaba erkek arkadaşım 21 yaşında kardeşi 17 yaşında bazen birlikte uyuduklarını görüyorum ve sevgilimin kardeşiyle el kol şakaları garip geliyor. Ben de bugün bunun uygun olmadığını söyledim ve tartıştık. Ama ben cinsellik anlamında bir şey düşündüğüm için söylemedim bunu psikoloji öğrencisi olduğum için bu tarz şeyleri görüyoruz öğreniyoruz cinsel bir çekim olmasa dahi( bunu bilemeyiz) aynı odada kalınmamalı aynı yatakta hiç uyunmamalı. Aynı zamanda dinen caiz değil. Bu durum bir bana mı anormal geliyor? Genç bir kızla abisi uyuyabilir mi? Lütfen bu konuyu cinsellikle ve zihniyetle bağdaştırmayın.
Ablacım nasıl hakim olabilirim sevgilim olduğu için iletişi halindeyiz çoğunlukla ne yaptığını bilmeyecek miyimSiz bu detaylara nasil hakimsiniz ben bunuda merak ettim.
Parantez içinde belirtip konuyu bitirirken cinsellikle bağdaştırmayın demek
Tamam
Ayyyynen gerçekçi gelmedi işimiz gücümüz yok burada yalan şeyler uyduracagızEl kol şakası diyince kimsenin aklına popoya dokunmak gelmez, bu davranış el kol şakası diye tanımlanamaz zaten. Gerçekci gelmedi bu yüzden
Çok mecburi bir durum yoksa keyfe keder olmaz ne kız, ne de erkek ıster kardeşiyle aynı yatağı paylaşmayı. Ama yanına yatar öper sever kardeşini kalkar normal benım için ama uyumak ne bilim ne gerek var.Gerçi ben kız kardeşimle de uyumam ona da gerek yok. He mecburiyet vardır hiç olmaz denen seyler de olur o ayrı; üç komşu aile aynı çadırda kalmak zorunda kalmıştık depremde mesela.Çadırlar su aldı su içinde kaldı yatak yorgan ne yapalım , komşu adamla bile kaldıkHerkese merhaba erkek arkadaşım 21 yaşında kardeşi 17 yaşında bazen birlikte uyuduklarını görüyorum ve sevgilimin kardeşiyle el kol şakaları garip geliyor. Ben de bugün bunun uygun olmadığını söyledim ve tartıştık. Ama ben cinsellik anlamında bir şey düşündüğüm için söylemedim bunu psikoloji öğrencisi olduğum için bu tarz şeyleri görüyoruz öğreniyoruz cinsel bir çekim olmasa dahi( bunu bilemeyiz) aynı odada kalınmamalı aynı yatakta hiç uyunmamalı. Aynı zamanda dinen caiz değil. Bu durum bir bana mı anormal geliyor? Genç bir kızla abisi uyuyabilir mi? Lütfen bu konuyu cinsellikle ve zihniyetle bağdaştırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?