Erkek arkadaşım kız kardeşiyle uyuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ablacım çok mu önemli sana geçip geçmemesi yani her şeye bir kulp bulmayın bilmiyorum bu site nasıl kullanılıyor o yüzden böyle anlatabildim biraz anlayış ya hemen bir saldırma peşindesiniz

2 yas kücüğüm erkek kardeşim evet yeri geldi birlikte uyuduk sakalastik ama cocukken belli bir yastan sonra sakalasma dahi el kol sakasindan cok sözlü olarak oldu.Tv izlerken yanina uzanip sebeklik yaparim ama öyle sabaha kadar uyumak vs dogru degil cinsel cekim tabii ki olamaz etik olarak dogru olmadigi icin uygun degil bence.

La havle vela geçen sene abimler antalyaya gelmişti tatile bende 2 gün gittim aynı yatakta takıldık hep sizim gibilerin ağzına bir çakasım geliyor ki aklınız fikriniz pislikte

Cinselliğe bağlamışsınız bas baya. Öyle olmasa dinen caiz değiller el kol şakaları falan. Uzak durum bu adamdan yaramaz size

Popoya elleme detayından sonra ben de konunun troll olduğunu düşünüyorum. Ve oldukça da rahatsız edici bir konu. Eğer trollse böyle bir konu seçtiğin için ruh sağlığın yerinde değildir. Ayrıca sevgilinle cinsel birliktelik yaşadığını ve siğillerin olduğunu yazmışsın başka konuda. Böyle birinin olayın dinen caiz olup olmadığı kısmına takılacağını düşünmüyorum.

Birşey olacağından değil ama yinede eskilerin bir lafı var " yakışık almaz".

Ha bu arada ben 43 abim 45 di kucaklayip havuza falanda attı sence caiz midir tatlı kıss ona göre yapalım
Ikidir konularda abi kardeş ikilisine takılmışlar konu sahibeleribana aşırı kiskanclik gibi geliyor ayni samimiyeti yakalayamadiklari için herşey gözlerine batıyor ola bilir.Popo el şakasınada pek inanmadim

Ablacım ben öyle şeyler yaşamam yaşlıyım bıraktım o işleri postu sildiğin için burdan cevap verim dedim

Annem evlenene kadar erkek kardeşiyle birlikte uyuyorlarmış. Sarmaş dolaş uyurduk diye anlatıyor. Aralarında 8 yaş var. Ama kaç yaş olursa olsun kardeşle uyumakta bir sorun görmüyorum, el kol şakaları ayarsızmış ama ona bir şey diyemeyeceğim

Gece boyu mu birlikte uyuyorlar, yoksa oyle gun icinde tv izlerken falan koltuga uzanma seklinde mi?
Uzak durun. Bu kişiyle görüşmeyi bitirin. Niyetini bilemem kendince asla kötü düşünmeyen biridir belki ama yaptıkları kesinlikle doğru değil. Mahrem bölgelere el kol şakası olmaz herkesin kardeşi var ama böyle şeyler doğru değil kimse yapmıyor. Yatakta birlikte yatmak asla kabul edilir değil. İnsanların özel alanları vardır insan uyurken kendini bile bilmiyor deli yatıyor yan dönüyor o yaşta bir erkek kardeşle yatilmaz. Hatta ki çocuklar artık büyüdugunde ben erkeğim özel alanım var kıyafetimi her yerde çıkaramam algısı oluşsun diye karşı cins kardeşlerle odalar ayrilmalidir. Ikisi de erkek dahi olsa kıyafet cikarip giyerken dikkat etmelidir. Dogru olan budur. Karşıt yorumlarla uğraşmayın. İlişkiyi sonlandirin başınız ağrımasın.

Garip tabii ki bugün erkek arkadaşım çevrimiçi ve yazmıyordu bende kimle konuşuyorsun onla uyu dedim o da ablamda dedi tamam uyu onla dedim olmaz ayıp dedi erkek arkadaşınızın ki garip tabii ki
Sen babanla yazarken, iyi babanla uyu deseler, aaa ayıp mı diyeceksin ? MaşaAllah iki taraf da birbirine münhasır

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…