Arkadaşlar bu akşam komşum davet etmişti. 5 çocuklu aile. Büyük kızları yaşıtım sayılır. Çok da iyi anlaşırız. Komşumun yaşı büyük eşi de kendi de annem babam yaşında. Sağolsunlar her sıkıntıma koşarlar. Doğuda öğretmenim yalnız yaşıyorum. Her şeyime yardımcı oluyorlar iyi insanlar. Bu akşam kızları beni davet etti. Saat 9 gibi falandı. Gittim yemeğe davet ettiler baya ısrar ettiler üstüne çay falan bırakmadılar saat 11 di döndüm eve. Nişanlım olay çıkardı. Bu saate kadar ne işin var elin evinde elin adamı falan saçma sapan konuştu. Ne diyorsun babam yaşında o adam dedim. Komşumdan gidip geleceğim saate karar verebilirim bu kadar abartma dedim. Bu insanlar 2 ye 3 e karar oturan insanlar. Her dakka gidemiyorum çalışıyorum yorgun oluyorum. Israr ettiler yemeğe kal yemek yendi bulaşık üstüne çay falan derken saat oldu onbir. Aynı binadayız zaten ne olacak. İnsanlar ısrar ediyor kal diye kaldım. Bu derece müdahil olması beni çok rahatsız etti. Surat yaptı saatlerce. Şimdi ben tersleyince bu sefer de o yumuşadı. Ya normal mi sizce bu kadar karışması? Fazla değil mi?
Önceki konularından erkek arkadaşınla çok sağlıklı bir ilişkiniz olduğunu düşünmüyorum. Kontrol manyağı gibi birşey. Evlilik düşünüyorsan bir daha düşün, hem yaşın daha küçük, aceleye getirme derim.
hayır normal değil..
okumuş ekmeğini eline almış tek başına bir hayat mücadelesi veriyorsun..
kendine güveni olmayan böle oluyor maalesef..
sakın dinleme..
sen ne yapacağını ne olduğunu bilirsin..
sanki 7/24 onların evindesin???
çok biliyorsa sadece seni bilsin yeter!!!
Normal değil gercekten paranoyakca düşünce yapısı
Topu topu iki saat kalmıssın hergün gitmiyorsun ve sadece adamla basbasa değilsin koca aile
İlişkini gözden gecir derim
Canım yanlış anlama beni ama ben erkek arkadasının tarafındayım tamam kontrol manyaklıgına dönüşmesin ama seni düşünüyor sonuçta aklı sende ve gerçekten günümüz türkiyesine herkesten herşey bekleniyor malesef... sana girme onlarla görüşme demiyor ki bi mesafen olsun öğlen git diyor ve ben haklı buluyorum bu söylediğini sonuçta tek başına bir kadınsın allah korusun kimsye güven olmuyor her şeyi yapabilir en güvendiğin bile o sebepten bence tatsızlık oluşmasın aranızda sende haklısın ama çoğunlukla düşünce açısından erkek arkadasın haklı üzerine çok gitme derim