• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım konuşmamızı bana takıntılı olan çocuğa benden izinsiz atmış. Çocuk da rahat bırakmıyor. Ne yapmalıyım?

Karşı tarafla uğraşmak mı? Nasıl uğraşıyorum karşı tarafla? İkisini de engelledim. Hakkım olmasın rağmen şikayet etmedim. Sosyal medya kullanmıyorum zaten ayrıca kullanmak istesem kullanırım. Bu nasıl tavsiye? Numaramı değiştireceğim en kısa zamanda ama isterlerse aileme ulaşırlar bu beni korkutuyor.
Savcılığa gidip şikayette bulunabilirsin ve aile yapınıda anlatırsan ailene yansıtmadan konuyu hallederler.. Sosyal medya istersen kullan tabi senin kararın Oradan daha çok musallat olurlar gibime geliyor...

Bir de ayrılık konuşması mi yapmayı düşünüyorsun polise gitmek varken. Adamın yaptığı suç resmen.
Konuşmalar silindi. Şikayet etsem silinen mesajlara ulaşabilirler mi? Hem şikayet edersem ailem kesin duyar. Ailem öğrensin asla istemem normal bir aile değil benim ailem. Daha çok üstüme sıçrasınlar istemiyorum.

Erkek arkadaşınız g ile başlayan bişeymiş , g _ _ _ t. Ayrılık konuşması bile yapmaya gerek yok . engeli basın
Ay tabii ki gerek yok. Karşılıklı birbirimizi engelledik. Takıntılı çocuk onu engellememe rağmen beni engellemedi. Bu durum sinirimi bozuyor. Engellemek çözüm mü bilmiyorum ama elimden şimdilik bu geliyor

Maalesef gerçek. Esas korkum ailemin öğrenmemesi aslında. Ailemin öğrenmeyeceğinden emin olsam yavaş yavaş bu süreci atlatırdım.

Bir halt olmaz. Ayrılacağımı anladığı için photoshop yaptı iftira attı dersin, benim telefonumu tuvaletteyken alıp kendine mesaj yazmış iftira dersin geçersin.

genel olarak erkekler çok şerefsiz ve rezil, en efendi görünen bile ayrılırken çok alçalıyor. O yüzden kimse nude foto atma, sexting şu bu yapmasın.

Son düzenleme:
Ay tabii ki gerek yok. Karşılıklı birbirimizi engelledik. Takıntılı çocuk onu engellememe rağmen beni engellemedi. Bu durum sinirimi bozuyor. Engellemek çözüm mü bilmiyorum ama elimden şimdilik bu geliyor
Ahlaksızlar ya

Bir halt olmaz. Ayrılacağımı anladığı için photoşop yaptı iftira attı dersin, benim telefonumu tuvaletteyken alıp kendine mesaj yazmış iftira dersin geçersin.

genel olraka erkekler çok şerefsiz ve rezil, en efendi görünen bile ayrılırken çok alçalıyor. O yüzden kimse nude foto atma, sexting şu bu yapmasın.
+5 👍👍

Siz hala bu mahlukata sevgilim mi diyorsunuz? Ben size olanı anlatayım, siz bir iddia malzemesiniz. İğrenç ve umuyorum ki eski olacak sevgiliniz sen elde edemedim ama bak ben elde ettim minvalinde diğer terbiyesiz ahlaksıza mesajları göstermiş. O da benimle de yat demiş.

O da var ama son çare olarak düşündüm ben. Başka ne yapılabilir bilemedim.

Senin yerinde olsam alırım elime bir sopa, bu 2 köpeği de işten/okuldan eve dönerken tenhada kıstırır sopayı basarım. Madem şikayet etmeyeceksin bari hadlerini bildir.

Bu yaıtırm tavsiyesi değildir tabi, kimseyi darpa teşvik etmiyorum :dua:

Yaşın 18 den büyük ise ailene yansıtmazlar..

Siz hala bu mahlukata sevgilim mi diyorsunuz? Ben size olanı anlatayım, siz bir iddia malzemesiniz. İğrenç ve umuyorum ki eski olacak sevgiliniz sen elde edemedim ama bak ben elde ettim minvalinde diğer terbiyesiz ahlaksıza mesajları göstermiş. O da benimle de yat demiş.
Lafın gelişi eski sevgilim diyorum ama eski sevgilim bile olamazmış. Zamanında nasıl ölüp bitmişim bu kişiye? Nasıl bedenimi açmışım?

Senin yerinde olsam alırım elime bir sopa, bu 2 köpeği de işten/okuldan eve dönerken tenhada kıstırır sopayı basarım. Madem şikayet etmeyeceksin bari hadlerini bildir.

Bu yaıtırm tavsiyesi değildir tabi, kimseyi darpa teşvik etmiyorum :dua:
Eski sevgilim başka şehre taşınacak yakında. Öyle diyordu belki de yalandır. Gün gelir hayat bana intikam alma şansı verir mi acaba

Takıntılı erkek tipleri çok iğrenç ya sanki dünya onlar için var ikisindende uzak dur tedbirli ol ama psikolojini bozacak kadarda korkma bunlardan benimde dershaneye giderken takıntı yapmıştı biri beni sevgili olalım dedi kabul etmedim sonra bana instadan mesajlar attı babanı buldum amcanı buldum gittim kahveye takip ettim onları öpüştük felan diyecem babana dedi sevgili olmazsan benle bende geri adım atmadım dedim attığın mesajlar duruyor polise şikayet ederim baş edemeyeceğini anlayınca pes etti seninde yapacan şey ikisinden de uzak durmak ve dimdik durmak karşılarında ikisi de sana zarar veriyor çünki

Merhaba arkadaşlar sadece bu konu için üye oldum şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Ne hissetsem bilemiyorum. 3 yıllık sevgilim whatsapp konuşmamızı başkasına atmış. Kesinlikle nude vs yok ama cinsel bir konuşma. 3 yıllık sevgilimin konuşmamızı atacağını nereden bilebilirdim ki? Bana takıntılı dediğim çocuk eskiden bir arkadaşım. Bana ilk açıldığında kırmamak adına çok kibar reddetmiş ve arkadaş kalmayı kabul etmiştim. Bir süre duruldu. Tam beni unutuyor derken tekrar karşıma çıktı. Geçen günlerde sevgilimle buluşmuştuk. Öncesinde ufak bir sexting yapmıştık. Bu gün bana o güne ait konuşmayı ss attı, bana iğrenç şeyler söyledi. Onunla yattıysan benimle de yat falan dedi. Kalbini kırmamak için o kadar uğraştığım insanın, kaç yıldır arkadaş dediğim kişinin böyle çirkinleştiğini görünce ne düşüneceğimi bilemedim. Bunu boşver 3 yılık sevgilimin cinsel konuşmamızı başkasına atması beni mahvetti. Ona o kadar güveniyordum ki. Merak etmeyin ne kadar güvensem de nude atmadım ama konuşmayı bile atacağını tahmin etmemiştim. Sevgili olduğumuzu anlasın senden vazgeçsin diye attım dedi ama bu bir bahane değil tabii ki. Sevgilim dediğime bakmayın artık eski sevgilm. En son konuşalım yazdım o saatten beri cevap vermedi aradım açmadı. Bir süre dönmesini bekleyip ayrılık konuşması yapacağım. Tekrar atmayacağına yeminler etse de artık güvenim gitti. Diğer çocuk beni nasıl bilirse bilsin de sevgilim dediğim kişinin benden izinsiz böyle bir şey yapması beni kahretti. Ben ona aşıktım. Ben ona inanmıştım. Kalbim çok kırıldı. Bu olayın psikolojik etkisini geçtim ben üni 1'e giden ailesiyle yaşayan biriyim. O takıntılı çocuk iyice çirkinleşip aileme ulaşır diye korkuyorum. Beni tehdit etmedi bununla ama yapabilir. Şu an diken üstündeyim. Gerçekten çok kötü haldeyim. Hayatımın en kötü günlerinden biri olabilir. Şu konumda bana ne tavsiye edersiniz bilemiyorum ama içimi dökmek için yazdım. Lütfen yargılayıcı üslup kullanmayın çok kötü haldeyim zaten. Canım dediğim kişiye artık güvenemeyeceğim. Hem bunun üzüntüsü var hem de içimde korku var. Düşmanı çok olan biriyim. O konuşma birinin eline düşerse aileme atar. Ailem de tutucu bir aile. Canımdan bile olabilirim. Şu an ellerim titriyerek yazıyorum. Canıma kıymak fikri aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağım,nasıl atlatacağım. Ailem öğrenirse ne yapacağım?
Once sakin ol. Yatmak ugruna cinayete kurban gitmek istemez her halde size takintili olan kişi. Ben burda evlenmeden ilişki yaşamayin, cinselligin konuşmasina dahi inmeyin derken linç linç ustune yağar. Ozgurlukmuş, kim ne isterse yaparmiş. Yapar tabi ama ben de tavsiye veriyorum kendinizi, bedeninizi asla kullandirtmayin diye. Insanlar guvenilmez. O erkek arkadaşinla hiç konuşma bile yapma. Hayatindan oyle bir çikarki izi tozu kalmasin. Takintili olan çocuğa da sakın ailenden korktugunu çaktirma. Tam tersi ailene soyleyeceyinle korkut. Polise gideceyini taciz edildiyinini soyleyeceyini soyle. Sen korkarsan ve bunu hissettirirsen bunu kullanir. Inan bu durumda korkacagin insan ailen değil. Onunla tüm iletişimini kes. Bir sure gozlemle bakalim. Yine tacizlerine devam ederse annene soyle. bu gibi olay bir tanidigimin başina gelmişdi. Bu yontemi uygulamasini soyledim. Hatta nude de vardi işin içinde. Kizin telefonundan kendisine gondermişdi ve sonra da o resimle tehdjd ediyordu yatmasi için. Annesi bi guzel oğlani, ailesini rezil etti.

Lafın gelişi eski sevgilim diyorum ama eski sevgilim bile olamazmış. Zamanında nasıl ölüp bitmişim bu kişiye? Nasıl bedenimi açmışım?
Pişman olmanıza gerek yok, bilemezdiniz. Siz kötü birşey yapmadınız. İnanç boyutunda konuşmuyorum, o durum inananla Allah arasında. Siz sadece sevdiniz inandınız. Kendinizi suçlamayın.

Konuşmalar silindi. Şikayet etsem silinen mesajlara ulaşabilirler mi? Hem şikayet edersem ailem kesin duyar. Ailem öğrensin asla istemem normal bir aile değil benim ailem. Daha çok üstüme sıçrasınlar istemiyorum.
Silinen mesajlara sizin telefonunuzdan ulaşabilirler mi bilmem ama o kişide fotoğrafı varsa şikayet üzerine o kisinin telefonundan ulaşırlar.
Bu kişilerin yaptığının yanlarına kar kalması kötü. Aileniz öğrenir mi bilmem bunu polislere sorabilirsiniz. Ama size bunu yapan başkasına da yapar.

Merhaba arkadaşlar sadece bu konu için üye oldum şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Ne hissetsem bilemiyorum. 3 yıllık sevgilim whatsapp konuşmamızı başkasına atmış. Kesinlikle nude vs yok ama cinsel bir konuşma. 3 yıllık sevgilimin konuşmamızı atacağını nereden bilebilirdim ki? Bana takıntılı dediğim çocuk eskiden bir arkadaşım. Bana ilk açıldığında kırmamak adına çok kibar reddetmiş ve arkadaş kalmayı kabul etmiştim. Bir süre duruldu. Tam beni unutuyor derken tekrar karşıma çıktı. Geçen günlerde sevgilimle buluşmuştuk. Öncesinde ufak bir sexting yapmıştık. Bu gün bana o güne ait konuşmayı ss attı, bana iğrenç şeyler söyledi. Onunla yattıysan benimle de yat falan dedi. Kalbini kırmamak için o kadar uğraştığım insanın, kaç yıldır arkadaş dediğim kişinin böyle çirkinleştiğini görünce ne düşüneceğimi bilemedim. Bunu boşver 3 yılık sevgilimin cinsel konuşmamızı başkasına atması beni mahvetti. Ona o kadar güveniyordum ki. Merak etmeyin ne kadar güvensem de nude atmadım ama konuşmayı bile atacağını tahmin etmemiştim. Sevgili olduğumuzu anlasın senden vazgeçsin diye attım dedi ama bu bir bahane değil tabii ki. Sevgilim dediğime bakmayın artık eski sevgilm. En son konuşalım yazdım o saatten beri cevap vermedi aradım açmadı. Bir süre dönmesini bekleyip ayrılık konuşması yapacağım. Tekrar atmayacağına yeminler etse de artık güvenim gitti. Diğer çocuk beni nasıl bilirse bilsin de sevgilim dediğim kişinin benden izinsiz böyle bir şey yapması beni kahretti. Ben ona aşıktım. Ben ona inanmıştım. Kalbim çok kırıldı. Bu olayın psikolojik etkisini geçtim ben üni 1'e giden ailesiyle yaşayan biriyim. O takıntılı çocuk iyice çirkinleşip aileme ulaşır diye korkuyorum. Beni tehdit etmedi bununla ama yapabilir. Şu an diken üstündeyim. Gerçekten çok kötü haldeyim. Hayatımın en kötü günlerinden biri olabilir. Şu konumda bana ne tavsiye edersiniz bilemiyorum ama içimi dökmek için yazdım. Lütfen yargılayıcı üslup kullanmayın çok kötü haldeyim zaten. Canım dediğim kişiye artık güvenemeyeceğim. Hem bunun üzüntüsü var hem de içimde korku var. Düşmanı çok olan biriyim. O konuşma birinin eline düşerse aileme atar. Ailem de tutucu bir aile. Canımdan bile olabilirim. Şu an ellerim titriyerek yazıyorum. Canıma kıymak fikri aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağım,nasıl atlatacağım. Ailem öğrenirse ne yapacağım?
Canım panik olma ve sevgilim dediğin kişiyi engelle ve birdaha muhattap dahi olma ne demek sevgili olduğumuzu anladım diye attım ?? Ona seni sevdiğini seninde onu sevdiğini vs soyleyerek te sevgili olduğunuzu anlatabilirdi ve ayrıca neden anlatma ihtiyacı duymuş zaten bilmiyormu çocuk arkadaşınsa bence her ikisiyle de muhabbeti kes birdaha konuşma iyiki daha kötüsü fotoğrafların vs yokmuş

Back
X