Neden ne gibi sorunlar olabilir kiBelki bugün degil ama birgün
Evet, sorun....
Neden ne gibi sorunlar olabilir ki
Şırnak'ın bir ilçesinde üç sene çalıştım, ailem İstanbul'da ve ben de liseyi İstanbul'da okudum ve yaşadım. İnanın şimdi aşkınız herşeyin önüne geçse de bir zaman sonra farklar büyüyecek ve gözünüze gelecek. Annenizle istişare en doğru karar bence..Merhaba kk bu benim için gerçekten bi dert erkek arkadaşım şırnaklı ben istanbulda doğdum büyüdüm ailesi baya geleneksel tahmin bile edemeyeceğiniz durumlar var o hiç geleneksel biri değil istanbulda yaşamayı düşünüyor zaten mesleği de bunu gerektiriyor ama ailem pek istemiyor hem kültür farkı çok hemde günün birinde ben ailemin yanında yaşamak istiyorum demesinden annem aklına gelen bütün kötü ihtimalleri bana söylüyor bazen çok yoruluyorum bu onun suçu değil o öyle bi insan da değil ama ne yapsam işin içinden çıkamıyorum ne yapsam sizce kültür farkı çok büyük Bi sorun mu ?
Yani kalabalıklar baya ama annesi babası öyle gelmezCümbür cemaat bütün sülale, kalabalıkça ve sık sık "İstanbul'da da oğlumuz var, abim var, yeğenim var, amcamın oğlu var, yengemin dayısının oğlu var vs" diye size yatılı kalmaya gelmezlerse, eşinle başbaşa huzurlu bir hayat surebileceksen önemli değil.
Yaşadım zaten annemin mesleği gereği kaldık orda benlik değil zaten onların kültürü ama onlukta değil o şekilde hiç mutlu değil ben asla orda yaşamam dediGit bi sırnak da 2 3 gün yaşa eger olur ya alisirim bu düzene dersen evlenirsin.
Anneler bu konuda her zaman haklıdır davul bile dengi dengine.
Ya pek ailesi ile iletişimi de yok ondan da rahatım o kültürü sevmez kendi ailesinde bile eleştirdiği o kadar nokta var ki hatta ailesi ile bile paylaşır bu noktaları beni çok seviyor ona kesinlikle eminim biraz bu yüzden de rahatım seviyorsa yaptırırım diyeÇok üzgünüm ama çok yüksek ihtimalle sıkıntı yaşarsınız bu kişinin ailesiyle hele ki erkeklerin ailelerinden çok etkilendiğini düşünürsekFakat esas olan eşinizin hayata bakışının sizinle aynı olup olmadığı, ailesinden kopmuş insanlar olabiliyor. Aşkınız bunun üstesinden gelebilecek kadar büyük mü siz bilirsiniz. Evet zor ama imkansız değil. Ben tabi ki temkinli davranırdım fakat sevgilimden eminsem sırf bu sebeple ayrılmazdım.
Daha önce hayat tarzı olarak uyuşmadığınız oldu mu? Yoksa sadece ailesi mi problem? Yaptırırım derken neden bahsettiniz?Ya pek ailesi ile iletişimi de yok ondan da rahatım o kültürü sevmez kendi ailesinde bile eleştirdiği o kadar nokta var ki hatta ailesi ile bile paylaşır bu noktaları beni çok seviyor ona kesinlikle eminim biraz bu yüzden de rahatım seviyorsa yaptırırım diye
Hiçbir sorun olmadı çok şükür başta şartlarımı da konuştum şırnakta yaşamam vs vs o konuda sorun olacağını düşünmüyorumDaha önce hayat tarzı olarak uyuşmadığınız oldu mu? Yoksa sadece ailesi mi problem? Yaptırırım derken neden bahsettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?