BDV'deki eşiyle sorunları olan kadınların açtıkları konulara bak bakalım neler yazıyor. Konuların başlangıçlarını kısaca özet geçeyim senin için: "Çok severek evlendik, hiç böyle değildi, yollarımda yattı, kul köpek oluyordu; şimdi nasıl bu hale geldi bilemiyorum." Herkesin savunması bu sözde ama balık baştan kokarmış.Beni çok seviyor kavga etsek biraz ağlıyor üzülüyor günlerce kusup yemek yiyemediğini biliyorum ailesi ile pek mutlu olamamış benle çok mutlu olmak istiyor
Merhaba kk bu benim için gerçekten bi dert erkek arkadaşım şırnaklı ben istanbulda doğdum büyüdüm ailesi baya geleneksel tahmin bile edemeyeceğiniz durumlar var o hiç geleneksel biri değil istanbulda yaşamayı düşünüyor zaten mesleği de bunu gerektiriyor ama ailem pek istemiyor hem kültür farkı çok hemde günün birinde ben ailemin yanında yaşamak istiyorum demesinden annem aklına gelen bütün kötü ihtimalleri bana söylüyor bazen çok yoruluyorum bu onun suçu değil o öyle bi insan da değil ama ne yapsam
Beni çok seviyor kavga etsek biraz ağlıyor üzülüyor günlerce kusup yemek yiyemediğini biliyorum ailesi ile pek mutlu olamamış benle çok mutlu olmak istiyor
işin içinden çıkamıyorum ne yapsam sizce kültür farkı çok büyük Bi sorun mu ?
Bir insan ne kadar farkli bir ortam da yasarsa yasasin er yada gec aslina yani aile yapisina dönecektir. Cünkü aldigi kültür, yetisme tarzi bunu ona itecektir. Cünkü onun asli odur
Dusmez dusmez merak etme :)Yok Allah'a şükür kendisi de memnun değil böyle adetlerden.. herşeyden önce görümcelerim girer devreye. Olabildiğinizce uzak kalın diyorlar zaten. Biz de öyle yapıyoruz. inşaAllah kafasına saksı düşmez
Canım senin evlenmeden önce şu saflığı bir üstünden atman lazımYani kalabalıklar baya ama annesi babası öyle gelmez
Teşekkür ederim :)Dusmez dusmez merak etme :)
Allah bozmasin
Yani kalabalıklar baya ama annesi babası öyle gelmez
Merhaba kk bu benim için gerçekten bi dert erkek arkadaşım şırnaklı ben istanbulda doğdum büyüdüm ailesi baya geleneksel tahmin bile edemeyeceğiniz durumlar var o hiç geleneksel biri değil istanbulda yaşamayı düşünüyor zaten mesleği de bunu gerektiriyor ama ailem pek istemiyor hem kültür farkı çok hemde günün birinde ben ailemin yanında yaşamak istiyorum demesinden annem aklına gelen bütün kötü ihtimalleri bana söylüyor bazen çok yoruluyorum bu onun suçu değil o öyle bi insan da değil ama ne yapsam
Beni çok seviyor kavga etsek biraz ağlıyor üzülüyor günlerce kusup yemek yiyemediğini biliyorum ailesi ile pek mutlu olamamış benle çok mutlu olmak istiyor
işin içinden çıkamıyorum ne yapsam sizce kültür farkı çok büyük Bi sorun mu ?
Yok ailesini tanıyorum babası çok yoğun adam evine bile zar zor geliyor anneside evden çıkmayı sevmez hatta Türkçe bile bilmiyor ki nasıl iletişimim olacakCanım senin evlenmeden önce şu saflığı bir üstünden atman lazımbu kafa ile evleneceksen çok çekersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?