erkek arkadaşım kültür sorunu ve ailem

Eşimle tamamen zıt aileler içinde büyümüşüz ama eşim başta tavrını koydu. Ben eşimi tarla tapan için feda etmem dedi çıktı geldi yaşadığım şehire. Tarla işini de geçtim çok garip bir aile, birinde kavga olsun tüm sülale içine giriyor. Eşim ezelinden beri gurbette olduğu için " yeğenimize tatile gidelim " deme gibi bir lüksleri yok. Ama tabi ben istisna olabilirim. Annelerin hisleri her zaman doğru çıkar. Biraz daha akıllı düşünün derim...

Ob Onunda öyle olacağını düşünüyorum çünkü yaşadığı yeri sevmiyor ailesi ile pek mutlu olamamış orda aldığı çok iyi iş tekliflerini bile geri çevirdi hep

Ya biraz aramız bozulsa bile moreli o kadar bozuluyor ki bi ara çok kötü kavga ettik günlerce kustu yemek yiyemedi elden ayaktan kesildi resmen
Öncelikle morel değil moral.
Sonra da ufacık küslükte böyle tepki veriyorsa,çok saçma.
Çok duygusal demektir ve duygularıyla hereket eden özellikle erkekler ileride ciddi sorunlar yaratır.

sadece onunla değil ailesiyle de evleniyorsun.
düğün bayram doğum vs derken, sevgilin sınırları koruyabilecek mi?
ailesi size her konuda müdahil olmaya çalıştığında dengeyi sağlayabilecek mi?

Yani kalabalıklar baya ama annesi babası öyle gelmez
bekar diye gelmezler.
evlenince gelin hizmet etsin diye kışı orada geçirirler.
istanbul'a işi düşen herkesi size yollarlar otelde sefil olmasınlar diye.
Pink_Women 'in konularını bir oku derim.

Ya biraz aramız bozulsa bile moreli o kadar bozuluyor ki bi ara çok kötü kavga ettik günlerce kustu yemek yiyemedi elden ayaktan kesildi resmen
evlenince çantada keklik oluyoruz.

Seni uzmek istemem ama gerceklerle yuzlesmenide isterim 3 yillik sevgilimin aileler tanismaya gelecegi an bile ya uymazsak diye dusundum sukur ki cok benziyorlar bana gore cokcok muhim konuydu ki nisanlilik donemnde bir cok insan deli gibi kavga ederken en ufak lafimiz olmamistir.bugub degilse bile yarin kafani vurmaya baslayacagini dusunuyrum kultur farki bir yerde patlak veriyor.bir de her ayrilisinda aglayan erkekten haz etmiyorum.(yapmacik geliyor.) (Tecrubeyle sabit)

hani o adam hiç geleneksel değil ya yalan o. evlenirseniz ertesi gün geleneğin alasını ondan görürsünüz. balık baştan kokuyor değil mi? anneniz sonuna kadar haklı

Bizim de farklı ama ben eşimi ailesi yüzünden birakamazdim. Sevgi herzaman bulunmuyor. Hem seveyim hem ailesi ,kültürü uysun olmadı. Aynı ilden benzer aile yapısı olan kişiler çıkmadı çıktı ama eşimin karakteri , duzgunlugu aramızda ki sevgi ask bambaşka. O beni taniyor ,ben onu. Neleri yapip yapmayacagimi iyi biliyor. 5 yildir pisman olmayı bırak evliliğimiz örnek gösteriliyor.

Oooo aynısını yaşadım canım kesinlikle mümkün değil yürütemezsin çıldırırsın ve benim gibi herşeyi bırakıp kaçarsın benden söylemesi

Annebi dinle hemen hemen ayril.dusundugunden cok buyuk problemler olacak ilerde.emin ol

Benim de ilk esimle aile yapilarimiz cok cok farkliydi benim esimde hayatta karistirrmazdi
Ama burada tonla erkek hikayesi okuyoruz evlendikten sonra ailem de ailem diyen
Bence annenizin sozunu dinleyin

Benim de ilk esimle aile yapilarimiz cok cok farkliydi benim esimde hayatta karistirrmazdi
Ama burada tonla erkek hikayesi okuyoruz evlendikten sonra ailem de ailem diyen
Bence annenizin sozunu dinleyin
Yok Allah'a şükür kendisi de memnun değil böyle adetlerden.. herşeyden önce görümcelerim girer devreye. Olabildiğinizce uzak kalın diyorlar zaten. Biz de öyle yapıyoruz. inşaAllah kafasına saksı düşmez

Tabii tabii..simdi oyle derler evlendikten sonra..bizde adet boyle annemle babami kiramam sen de uysan biraz ne olur?.. derler..

Adetler gelenekler gelinsin yapmak zorundalar, gelene gelme kalma diyememeler vs vs.

Ben de annen gibi uygun gormedim..

Ama cok asiksan vazgecemiyceksen kesin sinirlarini simdiden ciz..gerci o sana simdi herseye tamam der ama sonrasi muamma.

Hakkinda hayirlisi ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…