- 16 Şubat 2017
- 726
- 3.064
- 63
biraz bu yüzden de rahatım seviyorsa yaptırırım diye
Ya biraz aramız bozulsa bile moreli o kadar bozuluyor ki bi ara çok kötü kavga ettik günlerce kustu yemek yiyemedi elden ayaktan kesildi resmenYanilirsin...
Onunda öyle olacağını düşünüyorum çünkü yaşadığı yeri sevmiyor ailesi ile pek mutlu olamamış orda aldığı çok iyi iş tekliflerini bile geri çevirdi hepEşimle tamamen zıt aileler içinde büyümüşüz ama eşim başta tavrını koydu. Ben eşimi tarla tapan için feda etmem dedi çıktı geldi yaşadığım şehire. Tarla işini de geçtim çok garip bir aile, birinde kavga olsun tüm sülale içine giriyor. Eşim ezelinden beri gurbette olduğu için " yeğenimize tatile gidelim " deme gibi bir lüksleri yok. Ama tabi ben istisna olabilirim. Annelerin hisleri her zaman doğru çıkar. Biraz daha akıllı düşünün derim...
Öncelikle morel değil moral.Ya biraz aramız bozulsa bile moreli o kadar bozuluyor ki bi ara çok kötü kavga ettik günlerce kustu yemek yiyemedi elden ayaktan kesildi resmen
sadece onunla değil ailesiyle de evleniyorsun.Merhaba kk bu benim için gerçekten bi dert erkek arkadaşım şırnaklı ben istanbulda doğdum büyüdüm ailesi baya geleneksel tahmin bile edemeyeceğiniz durumlar var o hiç geleneksel biri değil istanbulda yaşamayı düşünüyor zaten mesleği de bunu gerektiriyor ama ailem pek istemiyor hem kültür farkı çok hemde günün birinde ben ailemin yanında yaşamak istiyorum demesinden annem aklına gelen bütün kötü ihtimalleri bana söylüyor bazen çok yoruluyorum bu onun suçu değil o öyle bi insan da değil ama ne yapsam
Beni çok seviyor kavga etsek biraz ağlıyor üzülüyor günlerce kusup yemek yiyemediğini biliyorum ailesi ile pek mutlu olamamış benle çok mutlu olmak istiyor
işin içinden çıkamıyorum ne yapsam sizce kültür farkı çok büyük Bi sorun mu ?
bekar diye gelmezler.Yani kalabalıklar baya ama annesi babası öyle gelmez
evlenince çantada keklik oluyoruz.Ya biraz aramız bozulsa bile moreli o kadar bozuluyor ki bi ara çok kötü kavga ettik günlerce kustu yemek yiyemedi elden ayaktan kesildi resmen
Benim de ilk esimle aile yapilarimiz cok cok farkliydi benim esimde hayatta karistirrmazdiEşimle tamamen zıt aileler içinde büyümüşüz ama eşim başta tavrını koydu. Ben eşimi tarla tapan için feda etmem dedi çıktı geldi yaşadığım şehire. Tarla işini de geçtim çok garip bir aile, birinde kavga olsun tüm sülale içine giriyor. Eşim ezelinden beri gurbette olduğu için " yeğenimize tatile gidelim " deme gibi bir lüksleri yok. Ama tabi ben istisna olabilirim. Annelerin hisleri her zaman doğru çıkar. Biraz daha akıllı düşünün derim...
Yok Allah'a şükür kendisi de memnun değil böyle adetlerden.. herşeyden önce görümcelerim girer devreye. Olabildiğinizce uzak kalın diyorlar zaten. Biz de öyle yapıyoruz. inşaAllah kafasına saksı düşmezBenim de ilk esimle aile yapilarimiz cok cok farkliydi benim esimde hayatta karistirrmazdi
Ama burada tonla erkek hikayesi okuyoruz evlendikten sonra ailem de ailem diyen
Bence annenizin sozunu dinleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?