Sen neler yaşadın ki canımOooo aynısını yaşadım canım kesinlikle mümkün değil yürütemezsin çıldırırsın ve benim gibi herşeyi bırakıp kaçarsın benden söylemesi
Çok şükür canım Allah hepimize nasip etsin böyle mutlu olmayıBizim de farklı ama ben eşimi ailesi yüzünden birakamazdim. Sevgi herzaman bulunmuyor. Hem seveyim hem ailesi ,kültürü uysun olmadı. Aynı ilden benzer aile yapısı olan kişiler çıkmadı çıktı ama eşimin karakteri , duzgunlugu aramızda ki sevgi ask bambaşka. O beni taniyor ,ben onu. Neleri yapip yapmayacagimi iyi biliyor. 5 yildir pisman olmayı bırak evliliğimiz örnek gösteriliyor.
Evlenmeden önce öyle olur. Ama bu erkeklere ne oluyosa evlendikten sonra aileci olur. Ailelerde oğulları için aman bi evlendireyim de kurtulayım sıkıntısından diye düşünür ama oğlan evlenince bi kıymete biner.Ya pek ailesi ile iletişimi de yok ondan da rahatım o kültürü sevmez kendi ailesinde bile eleştirdiği o kadar nokta var ki hatta ailesi ile bile paylaşır bu noktaları beni çok seviyor ona kesinlikle eminim biraz bu yüzden de rahatım seviyorsa yaptırırım diye
Okudum yani göz gezdirdim ama bayanın eşi çok aileci benimki kendini evden atmaya bakıyor pek Bi düzeni olmamış evinde kendi hayatını kurmak istiyorbekar diye gelmezler.
evlenince gelin hizmet etsin diye kışı orada geçirirler.
istanbul'a işi düşen herkesi size yollarlar otelde sefil olmasınlar diye.
@Pink_Women'in konularını bir oku derim.
Ya biraz aramız bozulsa bile moreli o kadar bozuluyor ki bi ara çok kötü kavga ettik günlerce kustu yemek yiyemedi elden ayaktan kesildi resmen
Merhaba kk bu benim için gerçekten bi dert erkek arkadaşım şırnaklı ben istanbulda doğdum büyüdüm ailesi baya geleneksel tahmin bile edemeyeceğiniz durumlar var o hiç geleneksel biri değil istanbulda yaşamayı düşünüyor zaten mesleği de bunu gerektiriyor ama ailem pek istemiyor hem kültür farkı çok hemde günün birinde ben ailemin yanında yaşamak istiyorum demesinden annem aklına gelen bütün kötü ihtimalleri bana söylüyor bazen çok yoruluyorum bu onun suçu değil o öyle bi insan da değil ama ne yapsam
Beni çok seviyor kavga etsek biraz ağlıyor üzülüyor günlerce kusup yemek yiyemediğini biliyorum ailesi ile pek mutlu olamamış benle çok mutlu olmak istiyor
işin içinden çıkamıyorum ne yapsam sizce kültür farkı çok büyük Bi sorun mu ?
o da başta öyleymiş. üstelik sizin gibi farklı şehirdelermiş. şiddet dahi gördü kadıncağız.Okudum yani göz gezdirdim ama bayanın eşi çok aileci benimki kendini evden atmaya bakıyor pek Bi düzeni olmamış evinde kendi hayatını kurmak istiyor
biz ayni bölgenin farklı şehirlerindendik eşimle, nasıl kültür farkı vardi anlatamam , zaten kültür farklılığı yüzünden bitti evliliğim kvde kabullenmedi , kendi istediği kalıba sokmaya çalıştı eşim olacak adam da bir türlü arayı yapamadı , benim icin bizim icin diye diye beni yontmaya çalıştılar .Merhaba kk bu benim için gerçekten bi dert erkek arkadaşım şırnaklı ben istanbulda doğdum büyüdüm ailesi baya geleneksel tahmin bile edemeyeceğiniz durumlar var o hiç geleneksel biri değil istanbulda yaşamayı düşünüyor zaten mesleği de bunu gerektiriyor ama ailem pek istemiyor hem kültür farkı çok hemde günün birinde ben ailemin yanında yaşamak istiyorum demesinden annem aklına gelen bütün kötü ihtimalleri bana söylüyor bazen çok yoruluyorum bu onun suçu değil o öyle bi insan da değil ama ne yapsam
Beni çok seviyor kavga etsek biraz ağlıyor üzülüyor günlerce kusup yemek yiyemediğini biliyorum ailesi ile pek mutlu olamamış benle çok mutlu olmak istiyor
işin içinden çıkamıyorum ne yapsam sizce kültür farkı çok büyük Bi sorun mu ?
+10000000000Bir insan ne kadar farkli bir ortam da yasarsa yasasin er yada gec aslina yani aile yapisina dönecektir. Cünkü aldigi kültür, yetisme tarzi bunu ona itecektir. Cünkü onun asli odur
Sevgilim gayet güçlü bi insan onu tam olarak tanımadan bunları yazmanız komik tek hassas noktası benim benden başka hiçbir konu için göz yaşı dökmez ayrıca kendisi hiç aileci bi insan değil biran önce kendi düzenini kurmak isteyen birisi lütfen yorum yaparken insanları böyle aciz görmeyin ayrıca ağlamak güçsüzlük göstergesi değildir gayet insanı birşeydirZırt pırt ağlayan erkek ailesine dayanamaz. Tüm sülale gelir sizde kalır, ne yapayım onlar ailem der tepene bindirir onları. Güçlü ve biraz sert insanlar ailesine karşı durabiliyor. Örneğin eşim, kardeşim gibi. Hiç ağladıklarını görmedim, 1 kere bile ağızlarından onlar ailem dediklerini duymadım. Şimdi sevgi gösterileri ileride sana eziyet olur. Anne babası gelip kalacak insanlar değil deme. İstanbulda da evimiz var diyerek geldiklerinde gerçeği görürsün. Ya da tatillerini o şehirde geçirmek zorunda kalırsan. Oku buradaki konuları erkeklerin nasıl çark ettiğini, eşlerini nasıl ezdirdiklerini. Kimsenin ağlamasına, duygusallığına, evden kaçar gibi görünmesine aldanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?