Erkek arkadaşım ne demek istiyor?

uglybetty89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
76
1
11
İstanbul
kızlar bugün erkek arkadaşımın söylediği bi laf kafama çok takıldı,
bana dedi ki "bizim çocuğumuz çok tatlı olur yaa, baba güzel anne güzel" dedi..

halbuki, yani göz var izan var, ne o yakışıklı ne de ben güzel değiliz yani bunu biliyoruz..
hatta kendisi sıklıkla kendisi için çirkin der..
bu lafı kafama çok takıldı, alay eder gibi ve çok bozuldum..

yine kendisinin çok kullandığı bi cümle daha var "ben senin kalbine aşığım"
bu laf bana açıkçası, güzel değilsin ama seviyoruz işte.. gibisinden.

ben hiç kullanmazdım bu cümleyi gücenir diye, çünkü ben güceniyorum açıkçası.. ama belli etmedim hiç.
bi gün ben de bu buna tepkisini ölçmek için aynı cümleyi kullandım, senin kalbini seviyorum dedim.
bana ne dedi biliyor musunuz bozularak soğuk soğuk, "tipte bi şey yok diyosun yani?" ...

kızlar demek ki kendisi de o cümleyi kullanırken aynen bunlar geçiyordu aklından..
bana arada güzel sevgilim falan der ama hiç samimi bulmam..
ya tamam güzel sayılmam, ama bunu böyle ima etmesi, yüzüme vurur gibi yapması normal mi sizce?
soğuyorum onun bu tavırları yüzünden..
o da yakışıklı değil ama ben hiçbir zaman onu gücendirecek laflar etmem böyle..

hele bugünkü o çocuk mevzusu resmen alay eder gibi.. tüm gün moralim bozuktu bu laf yüzünden..

siz ne düşünüyosunuz ben mi fazla alınganım acaba yoksa düşüncelerim normal mi?

Bana da fazla alingan gibi geldin. Biraz da asagilik kompleksin var galiba. Biri sana "guzel" deyince hemen dalga gecmis, yalan soylemis mi oluyor yani? Bu bakis acini degistir, guzellik gorecelidir. Kendini begenmeyebilirsin, ama baskasina guzel gelebilirsin.

Sevgilinin soyledigi basit cumlelere cok fazla anlam yuklemissin. Bu kadar derin dusunme bazi seyleri. Bazi seyler laf olsun diye, espri olsun diye, ne bileyim ortam yumusasin diye de soylenir yani. "Bunu dedi ama aslinda ne demek istedi" diye dusunmenin sonu yok.

hayır canım ben kendimi biliyorum yani sonuçta neden gerçek olmayan bir şeyi bana söylesin ki..
yani güzel değilken güzel demenin mantığını anlamıyorum.

bana resmen arada iğneliyor gibi geliyor.. insan hisseder yani.

sen kendini guzel bulmadiktan sonra o neden beyensin??
kendi agzinla diyorsun guzel sayilmam,o bunu ima ettiginde niye uzuluyorrsun o zaman..
cok cok tuhafsiniz..

sen kendini guzel bulmadiktan sonra o neden beyensin??
kendi agzinla diyorsun guzel sayilmam,o bunu ima ettiginde niye uzuluyorrsun o zaman..
cok cok tuhafsiniz..

birini sevmek için güzel olması gerekmez.
ama güzel olmadığını yüzüne vurmaya çalışmak da gerekmez.
derdim bu kimse anlamıyor sanırım.

​Söylenen sözde birşey yok,siz alınganlık yapmışsınız,demekki sevgiliniz sizi çok seviyor ve sizinle ciddi düşündüğü için şimdiden bebek hayalleri kuruyor.

​Söylenen sözde birşey yok,siz alınganlık yapmışsınız,demekki sevgiliniz sizi çok seviyor ve sizinle ciddi düşündüğü için şimdiden bebek hayalleri kuruyor.

ciddi düşünüyor ama bebek asla istemiyor canım kendi söylüyor, bebek muhabbeti beni sinir etmek içindi..

Sen bu adamı seviyor musun? Ben pek öyle düşünemedim yazdıklarından...

birini sevmek için güzel olması gerekmez.
ama güzel olmadığını yüzüne vurmaya çalışmak da gerekmez.
derdim bu kimse anlamıyor sanırım.

sende vuruyorsun cocugun yuzune,denemek icin olsa bile?
adam guzel bi laf etmis,sizde icine etmissiniz yani.
iyiki "neden bana guzel dedin,ben cirkinim sende cirkinsin bunu biliyoruz,bebemizde cirkin olacak" diye dovmediniz adami..

ikinizde seviyorsanız ne önemi var ki bunların güzellik çirkinlik değil de bebek istememe olayıyla daha çok ilgilenmelisiniz bence yani siz isteyipte o istemiyorsa eğer

Herseyin altinda mana arayan sensin.
Adam sana guzel dese suc, demese suc. "Ima etmek" filan goreceli. Senin kalbini seviyorum gibi masumca bir sozden sana cirkin imasi ettigi kanisina nasil vardin anlamadim.

Sana tavsiyem, kendini guzel mi bulursun cirkin mi bulursun bilmem ama ozguvenini gelistir. O zaman takilmazsin boyle seylere.

Bir de su var, sen kendini begenmedikten sonra baskasinin da begenmemesine sasirma. Adamin sana birsey ima ettigi de yok. Herseyi irdeleyip tuhaf planlar yapan sensin. Onu denemek icin "senin kalbini seviyorum" demen bile abesle istigal. Bunlar hep kendine guvensizlik, asagilik kompleksleri. Adamla ugrasacagina kendine yogunlas, duzeltmeye calis.

Ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.

Aynı seninki bir sevgilim vardı. İki de bir ben senin kalbine aşık oldum derdi. Ben de alınırdım haliyle. Belki de biz çok alınganızdır. Ya da özgüven eksikliğimiz mi var artık bilemiyorum.

Senin kalbini, huyunu seviyor bu bi ilişkide en önemli şey. Yüz güzelliği önemli mi? Ki sen kendini güzel bulmuyorsun tatlım güvenin yok. Bence bunları problem yapma erkek arkadaşın seni seviyor ve söylediği sözlerde de hiç birşey yok takılma bunlara bu kadar. Benim erkek arkadaşım keşke kalbimi sevse.

alkis alkis alkis <¿3

Canım leyla ve mecnunun hikayesini biliyorsun değilmi? Leyla mecnunun gözünde dunyalar güzeli ama başkasının gözünde degıl. Ancak dışı degıl ıcı ıcın bahsediyoruz dışı olsada bısey değişmez zaten. İnsanın ıcı guzel olmadıktan sonra dışı brad pitt ols barbıe bebek olsa kaç yazarkı?

Kuzum cok mu cirkinsiniz siz?

Yani öyle yazmissinki okuyan ikinizinde cok cirkin oldugunu düsünür.
Niye bukadar görünüse takiyosunki. Ben cirkin insan tanimiyorum, herkesde bir
Güzellik buluyorum. Biraz deger ver kendine lütfen

oseni cok guzel buldugu icin sneinle beraber zaten. cok alingansin cook

bi kere sende özgüven yok ki
nickin bile uglybetty yani

önce sen kendini bi değiştir güvenin yerine gelsin
sen kendini beğenmedikten sonra başkası da beğenmez

ayrıca seni çok çirkin bulsa çıkma teklif etmezdi heralde

ama o sözlere ben de olsam alınırdım heralde
kendine söyleyince tepki vermiş çünkü sen de o zaman söyleseydin sen bana bunları söylüyosun alınıyorum diye

Son düzenleme:
Burada mesele sizin veya onun gercekte ne kadar guzel/yakisikli oldugunuz deil soylenen sozlerin ne niyetle soylendigi..mesela bir abla kiz kardesini cook guzel buldugunu "cirkin sey" diyip gulucukle ifade eder,guzelligini övüyordur.ama bi kaynana burun kivirararak gelinine "cirkin sey" der,gercekten sen cirkinsin demek istemistir ve kalbini kirmak icin soylemistir ustelik yaptigi sey hadsizlik olur.ayni laf ama soylemeden soylemeye fark var.alayci bi tavirla soylediyse yaptigi terbiyesizlik ama ictenlikle oyle hissettigi icin soylediyse guzel bir övgüdür.muhtemelen hangisi oldugunu hissetmissinizdir.

Özgüven olmayabilir ama bence fazla alıngan değilsin dediğin gibiyse eğer vardır bir şey niye dalga geçer gibi konuşsun ki :44: Ama sevdikten sonra birbirinizi önemi yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…