- Konu Sahibi uglybetty89
-
Bana da fazla alingan gibi geldin. Biraz da asagilik kompleksin var galiba. Biri sana "guzel" deyince hemen dalga gecmis, yalan soylemis mi oluyor yani? Bu bakis acini degistir, guzellik gorecelidir. Kendini begenmeyebilirsin, ama baskasina guzel gelebilirsin.
Sevgilinin soyledigi basit cumlelere cok fazla anlam yuklemissin. Bu kadar derin dusunme bazi seyleri. Bazi seyler laf olsun diye, espri olsun diye, ne bileyim ortam yumusasin diye de soylenir yani. "Bunu dedi ama aslinda ne demek istedi" diye dusunmenin sonu yok.
kızlar bugün erkek arkadaşımın söylediği bi laf kafama çok takıldı,
bana dedi ki "bizim çocuğumuz çok tatlı olur yaa, baba güzel anne güzel" dedi..
halbuki, yani göz var izan var, ne o yakışıklı ne de ben güzel değiliz yani bunu biliyoruz..
hatta kendisi sıklıkla kendisi için çirkin der..
bu lafı kafama çok takıldı, alay eder gibi ve çok bozuldum..
yine kendisinin çok kullandığı bi cümle daha var "ben senin kalbine aşığım"
bu laf bana açıkçası, güzel değilsin ama seviyoruz işte.. gibisinden.
ben hiç kullanmazdım bu cümleyi gücenir diye, çünkü ben güceniyorum açıkçası.. ama belli etmedim hiç.
bi gün ben de bu buna tepkisini ölçmek için aynı cümleyi kullandım, senin kalbini seviyorum dedim.
bana ne dedi biliyor musunuz bozularak soğuk soğuk, "tipte bi şey yok diyosun yani?" ...
kızlar demek ki kendisi de o cümleyi kullanırken aynen bunlar geçiyordu aklından..
bana arada güzel sevgilim falan der ama hiç samimi bulmam..
ya tamam güzel sayılmam, ama bunu böyle ima etmesi, yüzüme vurur gibi yapması normal mi sizce?
soğuyorum onun bu tavırları yüzünden..
o da yakışıklı değil ama ben hiçbir zaman onu gücendirecek laflar etmem böyle..
hele bugünkü o çocuk mevzusu resmen alay eder gibi.. tüm gün moralim bozuktu bu laf yüzünden..
siz ne düşünüyosunuz ben mi fazla alınganım acaba yoksa düşüncelerim normal mi?
sen kendini guzel bulmadiktan sonra o neden beyensin??
kendi agzinla diyorsun guzel sayilmam,o bunu ima ettiginde niye uzuluyorrsun o zaman..
cok cok tuhafsiniz..
​Söylenen sözde birşey yok,siz alınganlık yapmışsınız,demekki sevgiliniz sizi çok seviyor ve sizinle ciddi düşündüğü için şimdiden bebek hayalleri kuruyor.
birini sevmek için güzel olması gerekmez.
ama güzel olmadığını yüzüne vurmaya çalışmak da gerekmez.
derdim bu kimse anlamıyor sanırım.
Herseyin altinda mana arayan sensin.
Adam sana guzel dese suc, demese suc. "Ima etmek" filan goreceli. Senin kalbini seviyorum gibi masumca bir sozden sana cirkin imasi ettigi kanisina nasil vardin anlamadim.
Sana tavsiyem, kendini guzel mi bulursun cirkin mi bulursun bilmem ama ozguvenini gelistir. O zaman takilmazsin boyle seylere.
Bir de su var, sen kendini begenmedikten sonra baskasinin da begenmemesine sasirma. Adamin sana birsey ima ettigi de yok. Herseyi irdeleyip tuhaf planlar yapan sensin. Onu denemek icin "senin kalbini seviyorum" demen bile abesle istigal. Bunlar hep kendine guvensizlik, asagilik kompleksleri. Adamla ugrasacagina kendine yogunlas, duzeltmeye calis.
kızlar bugün erkek arkadaşımın söylediği bi laf kafama çok takıldı,
halbuki, yani göz var izan var, ne o yakışıklı ne de ben güzel değiliz yani bunu biliyoruz..
ben hiç kullanmazdım bu cümleyi gücenir diye, çünkü ben güceniyorum açıkçası.. ama belli etmedim hiç.
bi gün ben de bu buna tepkisini ölçmek için aynı cümleyi kullandım, senin kalbini seviyorum dedim.
bana ne dedi biliyor musunuz bozularak soğuk soğuk, "tipte bi şey yok diyosun yani?" ...
kızlar demek ki kendisi de o cümleyi kullanırken aynen bunlar geçiyordu aklından..
ya tamam güzel sayılmam, ama bunu böyle ima etmesi, yüzüme vurur gibi yapması normal mi sizce?
hele bugünkü o çocuk mevzusu resmen alay eder gibi.. tüm gün moralim bozuktu bu laf yüzünden..
oseni cok guzel buldugu icin sneinle beraber zaten. cok alingansin cookkızlar bugün erkek arkadaşımın söylediği bi laf kafama çok takıldı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?