Erkek arkadaşım ne demek istiyor?

birini sevmek için güzel olması gerekmez.
ama güzel olmadığını yüzüne vurmaya çalışmak da gerekmez.
derdim bu kimse anlamıyor sanırım.

Sen sru srmussun arkadaslar cevaplndrmis ama hala kndi dsundiugunuz gibi konusyrsunuz. Snucta sizin aranizda gecen olyda kimse yaninizda degoldi yazdiklrina bkilirsa alingn ve ozguvenin az. Gibi. İnsanin bi gulumsemesi bile krsidaki insani asik edebilir kndine. Cok tkilma byle seylere

Iyide niye alindinki sen ??
Zaten sende Güzel degilim diyosun , eee ozaman bu gercegi
Sana soyledimi neden aliniyosun ??

Sevgiliniz komik adammış.Ben çok güldüm valla
Sizi de herkesin aksine son derece özgüven sahibi buldum.
İnsan neyse odur.Sen özgüven sahibi olunca,kendini güzel gördükçe başkaları tarafından da güzel bulunmuyorsun maalesef.
Bu sadece bizim kızlarımıza has bir durum.Prenses sendromu yani.
Ahhh onlar ki babalarının prensesleri.Ben dünyanın en güzel garısıyam diye dolanır dururlar ortalıkta.
Yemin ediyorum seni ayakta alkışlıyorum.

Ben sana hak verdim.

Benim erkek arkadaşımda bana "senin kalbini seviyorum" dese bende alınırım.
Tamam güzel birşey belki ama kendimi çirkin hissederim.
Ona açık açık söyle bu konuyu bence.

Actiginiz butun konulara baktim hepsinde ben cirkinim kimse beni begenmiyor demissiniz.
Yahu Allah askina burada kim cok guzel tas gibi vs.
Siz onlari guzel saniyorsunuz cunku onlar kendine guveniyor. Sizin sorununuz bu.
Kilo almaya baslamaniz cok guzel. Giyim kusaminizda degisiklik belki sacinizda degisikler ozguveninizi yukseltir.
Sokakta yururken ben guzelim diyip dimdik bakin onunuze.
Ayrica hangi anne kizina acir kizindan tiksinir?(diger konularinizdan yazdim)
Ozguven sorununuz oyle bir hal almiski.....
Eger olmaz ben kendim yapamam diyorsaniz psikolog en iyi cozum. Bu sorun kilo almanizdan da onemli.
Ayrica size DEGER veren bir erkek lazim size.
Bu er kisi sizin hic pek hayirli degil gibi geldi. (Bu da eski konularinizdan)
Size yardim etmek isterim.
Ayrica ugly betty degil beautiful betty olmaliydi. ♥♥♥♥♥♥♥

Gereksiz alınganlık yapmışsın,sevgilin çirkinim diye mi sevsin onu mu bekliyorsun ? Bence her şeyden önemlisi kendine güvenini gözden geçir ona tavır alacağına,kullanıcı adında bile çirkin geçiyor.

Sevgililer birbirine çirkin de der güzel de der yerine göre.. :) Kendini biraz yaşadığınız güzel anlara bıraksana. Ne dedi ne demek istedi diye düşüneceğine. Güzel sevgilim dediğinde neden alındın ki. Dalga geçmek mi. İnsana sevdiği güzel görünür. Senin dünyalar güzeli olmana gerek yok seni beğenmiş adam bir şeyini sevmiş ve severken de güzel sevgilim demiş. Paranoyak mısın, özgüven eksikliğin mi var çözemedim.

Tamam muhteşem çift değilsiniz, herkes ay ikisi birbirinden güzel, ay ne yakışıyolar birbirlerine demiyor belki... Eee bu yüzden sevgilin sana güzel demesin mi. Ben senin kalbine aşığım dediğinde sen de ona ben de çünkü çok çirkinsin dersin gülersiniz biter. Birbrinize biraz daha açık olun. Arkadan paranoyak düşüncelere kapılmayın..

Yahu kızda özguven eksıklıgı olabılır. Burada demek ıstedıgı benı guzel bulmuyor mu ?
Herkes saldırmıs cok alıngansın osun busun dıye.
O da bunun farkında zaten lakın sevgılısının böyle demesine üzülmüş. Ben senın kalbını sevıyorum bakısta hos bır cumle gıbı gorunebılır fakat ne yanı fızıkı olarak hos gorunmuyor muyum sana dıye dusunur ınsan ıcten içe.

Burada arkadaslarımızın derdine kırmadan üzmeden ortak bir çözüm bulmak için varız. Asabıyet ıcerısınde konusmaya gerek yok. Gergınlık varsa sadece daha da cok arttırıyorsunuz o zaman hıc yorum yapmayın daha iyi.

Herneyse konuya dönecek olursak canım bence bu durumu erkek arkadasınla acık acık konus içinde kalmasından cok daha iyi hem senı rahatlatacaktır.

Eski konularina goz gezdirdim.
Sevgilinle bu guzellik-cirkinlik muhabbetlerini fazla yapiyormussunuz gibi geldi. Onun sana yaptigi sozum ona sakalar hep ayni konu uzerine sanki. Sen de altta kalmamak icin ugrasiyorsun. Sizin iliski biraz karsilikli olarak birbirini ezmeye, laf sokmaya, ego tatminine donmus.
Ben saglikli bir iliskinizin oldugunu dusunmuyorum. Birbirinizin canini bu kadar sikacaginiza ayrilin, daha hayirli. Boyle iliski mi olur...

Kendini güzel bulmuyorsun. Erkek arkadaşın ''kalbini seviyorum'' dediğinde ya da seni güzel bulmadığını ima ettiğinde bozuluyorsun.
Kendini güzel bulmuyorsun. Erkek arkadaşın sana ''güzel sevgilim'' dediğinde rahatsız oluyorsun.

Anlamadım ben, tam olarak ne istiyorsun?

Adam çirkinsin dese suç, güzelsin dese ayrı bir suç.. Bazen erkeklere bile üzülüyorum

Çoğu cevapta özgüven ile ego karıştırılmış bana kalırsa yapman gereken tek şey olayı abartmaman eğer seni çirkin bulduğu halde senle birlikte olması senin için ayrılık sebebiyse (ki bence değil) de ayrıl ve birdahaki ilişkinde bu şekilde konularda net tavır koy konuşturma.

niye çirkin olduğunu düşünüyorsun ben buna takıldım.

herkesi güzel bulan birileri çıkar diye düşünüyorum. çünkü herkesin kendince güzelliği vardır.

sevgilin olduğuna göre güzel buluyordur en azından gözüne hoş geliyorsundur.

açık açık düşüncelerini söyle bence.

Canım şöyle bi söz var ki çok severim,insan güzeli sevmez sevdiğini güzel bulur diye..Bu laftan bence çok şey çıkarabilirsin.İnsan gönlünün ve gözünün güzel bulmadığı bi insanla birlikte olamazki.. O seni beğeniyor ve bence söyledğinde de bi art niyet yok.Sende arama ve sıkma canını.Yüreğini seviyorum demek ne güzel söz..O senin fiziğine görünüşüne değil kalbine duygularına aşık bence çok şanslısın.

Ben sana hak verdim.

Benim erkek arkadaşımda bana "senin kalbini seviyorum" dese bende alınırım.
Tamam güzel birşey belki ama kendimi çirkin hissederim.
Ona açık açık söyle bu konuyu bence.

iyi de -ben senin güzel yüzünü seviyorum, dese yine bozulacak kırılacak konu sahibi , bu kez de benle alay ediyor diye düşünüyor.. adam ne dese kabahat şu durumda :26:

bence ikinizde birbirinizi sevmiyorsunuz benim bildiğim insan sevince dünyanın en çirkinide olsa onu dünyanın engüzeli gibi görür benm eşim maşllh çok yakışıklıdır ama çirkin bile olsaydı bana göre dünyanın en yakışıklısı yine eşim olurdu kalp sevince beğenince gözde sever beğenir bu benm fikrim

bende çevremde beğenilen bir insanım eşimle birbirimize uygunuz

güzelim ama neye göre kime göre güzelim güzellik görecelibir kavramdır dünyanın engüzeli benmiyim hayır ama eşim bana dünyanın engüzeliymişim gibi davranıyor neden çünkü beni seviyor bilmem anlatabildimmi eminm çirkin birisi olsaydımda eşim bana aynı olurdu aşk olduktan sonra

ayrıca çirkin insan yoktur kendine bakım falan yap

ayrıcca sevdiğin adam sana sevdiğini değerli olduğunu güzel olduğunu hissettirememiş hiç oyüzden bu sıkıntılar kaç kurtul ondan

mecnuna sormuşlar sen bu çirkin kadın içinmi çöllere düştün

mecnun cevap vermiş birde siz onu benm gözümden görün demiş yeterince açıklayıcı oldumu

Ben 1.70 boyunda 55 kilo bebek yuzlu dunyanin heryerinde gayet begenilen bir tipim ve banada eski sevgilim ben senin kalbine asik oldum derdi..ki dogruydu da..zira dunya guzelide olsan kalbin cirkinse ,salaksan , karakterin silikse asik olmaz erkek..

Eski sevglm arkdskarina(kiz) hepnbenden bahsedermis kalbime asik oldugundn beni onun dogumgununde gorduklerinde sok olmuslar ulan bu tas gibi kizmis sen habire kalbi guzel diyince biz siradan bir tip sandk diye gulmustuk..ustelik kendiside yanmda kisacik cocuk gibi kapkara klasik dogulu bir tipti

güzel olan bir bakıştır bence. guzel goruyorsa guzelsinizdir, sorgulamayın.

ayrıca estetik algısı zamana gore degisebilir, fakat iyi niyet her zaman icin vicdani birşeydir, yüreginizi sevmisse buna alınmayın aksine gurur duyun

ve benzer alınganlıklardan kurtulmak icin sizi seven birinin iltifatlarına takılmak yerine kendinizle barışmaya calısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…