Erkek arkadaşım ne demek istiyor?

Canım bence önce özgüvenle ilgili sorunlarını halletmeye bak sen.Erkek arkadaşının her sözünü sorgularsan çocukta bir müddet sonra bunalır önceki konularınıda okudum güven konusundaki sıkıntılarından dolayı fazla alıngan davranır olmuşsun.Konuları açarken bile ben mi alınganım yoksa ya diyorsun buradaki insanların tepkisinden çekinir gibi.Geçmişi unut ve güzel yanlarini görmeye çalış.Önce sen kendini beğen ki baskalarıda seni beğensin öyle her lafada kulak asma bence.Herkes konusur sen kendini güzel hissetmeye bak ve sana bi tavsiye her zaman gülümse.Gülümseyen insan her zaman güzeldir.net

Sen niye çirkin olduğunu düşünüyorsun ki. Bence önce bunu hallet. Her insan güzeldir. Sadece birileri birilerinin tipi değildir. Ya böyle basit şeylere takma arkadaşım. Bi süslen güzelce giyin saçını başını yaptır ya. Niye çirkin olasın

Ben sevdim
güzel oldu
O kadarrrr
gönül kimi severse güzel odur

Ve
karga yavrusunu benim güzel kuzgunum diye severmiş

Bende seni takıntılı buldum açıkcası insan sevgilisine sevdiğine elbette güzel diycek
hoppp ben güzel değilim yalancıı seniii
diye düşünmek
malesef takıntılı bir yapı

Ne güzel demiş di mi:"Siz onu bi de benim gözümle görün." diye

erkek arkadaşının bir davranışına yada bir lafına alındığın zaman bunu anında açıkça söylemelisin çünkü o kendini yanlış ifade etmiş yada sen yanlış anlamış olabilirsin söylemelisinki oda sana bi açıklama yapsın sende rahatlarsın böyle kafanada takmazsın

Son düzenleme:
Sadece ilk mesaji okudum ve ona göre yorum yapiyorum.

Arkadasim ben senin eski konularinida biliyorum bence senin ciddi anlamda "güzelikle" bir takintin var. Yani söyle söyleyim: Kendini hicbir sekilde güzel bulmuyorsun ve bunu kafana öyle bir takmissinki, erkek arkadasin ne dese hep lazini oralara bana cirkin demek istedi bunu ima etti diye düsünüyorsun. Gercek anlamda bir özgüven sorunu yasiyorsun. Sunu anla artik güzelik göreceli bir kavramdir ki sen kendine güvenmez kendi icinde daha cok savaslar yasarsin. Ve sunuda ekleyim ben sürekli yüz güzeliginden fizik güzeliginde bahseden insanlari cok yüzeysel bulurum.

Erkek arkadaşının söyledikleri hoşuna gideceğine zoruna gidiyor Erkekler iltifat etse bir dert etmese bir dert :26: Kişi karşısındakini çok seviyorsa çokk güzel görür arkadaşım Şunuda söyliyim kirpi yavrusunu pamuğumm diye severmiş

ahh biiz kadınlar. :) madem kendinizi çirkin görüyorsunuz ve gerçekçilikten yanasınız o zaman çirkin tendeki güzel ruhunuz sevgilinizin kalbini bağlamışsa anca o adamı takdir etme hakkınız vardır bence.

Tüm yorumları okumadım, arkadaşlar haklı alıngansınız. Ama kalbini sevdiğini söylemesi konusunda seni iyi anlıyorum, benim eşimde böyle der bana hem mutlu olurum hemde bazen 'bir tek kalbim mi güzel' diye düşünürüm Benimde özgüvenim azcık eksik sanırım.
Tabi sevgilinizin iyi niyetten değil de dalga geçtiğine inanıyorsanız, o kadar iyimser bakamayacağım, onun gibi sizde arada şakayla dokundurun lafları

Ayrıca arada da kızdırmak için çirkinsin falan da der yani, ben aynen böyle karşılık veririm;

Güzelliğin on par'etmez, bu bendeki aşk olmasa
Eğlenecek yer bulaman gönlümdeki köşk olmasa

ben başlıkta ki sorunuza cevap vermek istedim.

erkek arkadaşınız bişey demek istememiş.
siz bişey demek istediğine kendinizi inandırmaya çalışıyorsunuz..

Kuzguna yavrusu Anka görünürmüş derler , sevgiliniz sizi sevmiş benimsemişse güzel görünürsünüz gözüne , ama siz onu güzel görmüyorsanız sevmiyor benimsemiyorsunuz demektir. Ayrıca güzellik tam manasıyla göreceli bir kavramdır . Renkler bile insanların göz zevkine göre değişir , benim için yeşil en güzeliyken başkası siyahı sever mesela . Mesela azra Akın dünya güzeli seçilmiştir ama bence güzel değildir. Beni bekarken arkadaşlar bir çocukla tanıştırmışlardı ama nasıl çocuk al vitrine koy gelen geçen baksın yani acayip yakışıklı bir şey , şöyle uzaktan bak aşık ol tarzı . Oturduk konuşuyoruz aman yarabbi içi nasıl boş nasıl boş, saçma sapan konuşuyor tek bir ortak nokta yok. O gün uzaklaştım ondan . Neyleyim öyle güzelliği ben.

Ortada bir ima göremedim ki,o sana aşkla bakıyor ve güzel görüyordur ne var bunda.Dalga geçtiğini sanmıyorum çok fazla alınganlık ediyorsunuz

ah bety ahh gene başlamışsın
güzel değilim şunu mu bunu mu demek istedi
güzel değilim şöyle demesinden bu mana çıkardım
şunu unutma canım erkekler bizler kadar ince düşünemezzzzzzz

adam sana "ikimizde çirkiniz ama çocuklarımız çirkin olmasa bari" dese hoşuna mı gidecek Allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…