Ayni yerde calisiyorduk evet. Psikolojik olarak yorucu bir is evet ama maaşlarımız cok iyiydi. En azından ben katlanıyorsam oda katlanmak zorundaydı diye düşünüyorumAynı yerde mi çalışıyordunuz? İş ortamı nasıldı çok mu kötü?
Aynen öyle. Nişanlın bana biraz sorumsuz gibi geldi. Köprüden önce son çıkış. İyi düşün derim.Ayni yerde calisiyorduk evet. Psikolojik olarak yorucu bir is evet ama maaşlarımız cok iyiydi. En azından ben katlanıyorsam oda katlanmak zorundaydı diye düşünüyorum
Evet cok mutsuzdu ama ben ona başka bir is bul öyle çık dedim annesigil oturduğu evi satıp kiraya çıkacak ayrıca evin kredisi duruyor o parayla dükkan açmayı düşünüyorlar ne kadar doğru ki buEs adayinizin istemedigi bir iste calismasi iyi degil ki. Surekli morali bozuk olur insanin. Hem kendi isini kuracakmis. Bence sabredip bekleyin. Gerekirse nisani erteleyin ve gozlemleyin. Adam sorumsuzluktan mi ayrildi yoksa gercekten isini sevmedigi ve mutsuz oldugu icin mi ayrildi,bu onemli bence
Özel sektör şartlarına göre cok cok iyi olan işi sırf özel sektör diye kabul etmeyen aileme ne diyebilirim mesela suanNeyin lafını anlatacaksın anlamadım?
Bunalmış çıkmış boş durmcam da demiş.
Nişanda madur olacağınız bir durum yoksa ne diye dert ediyorsun?
Nişandan sonra işi bıraksa nişanı mı atacaktın?
Benimde tek korkum bu zaten çünkü suan ki is yerimde de ondan daha çok maaş alıyorum ben. Bana güvenme suan evli değilim çalışıyorum çocuk olunca çalışmam iyi bir is bul öyle çık borç üstüne is kurulmaz dedim anlamadıfevri davranmış. iş yeri çok sıkıntılı bile olsa sizin için nişana kadar ya da yeni bir iş bulana kadar dayanması gerekirdi diye düşünüyorum. ileride her başı sıkıştığında da böyle düşüncesiz davranıp sizi zora sokabilir iyi düşünün kararınızı verin derim. stand görevlisi olarak iş çıkacak da gidip çalışacak da para kazanacak. ailesinin dükkan açacağı ne üzerine iş yapacağı vs kesin mi? evlenip bir de tüm borçlar sizin üstünüze kalmasın ciddiyetsiz bir kocayla bu kadar masrafla vs başa çıkabilir misiniz?
Meslekle değil bir insanla evleniyorum ve bu benim hayatım, o beni de evimizi de ihmal etmez ve geçindirecek güçte biri. Diyebilirsin güveniyorsan.Özel sektör şartlarına göre cok cok iyi olan işi sırf özel sektör diye kabul etmeyen aileme ne diyebilirim mesela suan
Hem çok fevri hemde ikinci dediğin cok güzel anlamışsın olayı. Evlerini satıp dükkan açacaklar ikna ettim suan issiz kaldığım icin mecbur açacaklar diyor ama evin kredi borcu duruyor ayrıca evi satınca kiraya gideceklerÇok mu fevri
Özel bir olay olmadı ise iş kuruluncaya kadar 3-4 ay daha çalışsa olurdu sanki
Yeni bir düzenleme vs mi var
Ya da ailesine kendisine iş kursunlar diye baskı yapmak için işten ayrılmış olabilir mi
Bunu ancak bekleyip gozlemleyip gorebilirsiniz. Adam bos duracagim dememis ki yine calisacakmis zaten.Evet cok mutsuzdu ama ben ona başka bir is bul öyle çık dedim annesigil oturduğu evi satıp kiraya çıkacak ayrıca evin kredisi duruyor o parayla dükkan açmayı düşünüyorlar ne kadar doğru ki bu
Ailesinin oturduğu evi satmak istemesi benim pek hoşuma gitmediEvet cok mutsuzdu ama ben ona başka bir is bul öyle çık dedim annesigil oturduğu evi satıp kiraya çıkacak ayrıca evin kredisi duruyor o parayla dükkan açmayı düşünüyorlar ne kadar doğru ki bu
Evde ki huzursuzluğum zaten bana yetiyor işi garanti olmayan biriyle evleniyorsun diye annem abartısız 24 saat psikolojik siddet uyguluyor su durumu duysa hayatta dilinden kurtulamamBunu ancak bekleyip gozlemleyip gorebilirsiniz. Adam bos duracagim dememis ki yine calisacakmis zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?