Erkek arkadasım Nisan öncesi işinden istifa etti

Özel sektör şartlarına göre cok cok iyi olan işi sırf özel sektör diye kabul etmeyen aileme ne diyebilirim mesela suan

ailene ne?
evlendikten sonra işten ayrılsa boşan mı diyecekti ailen?
4 sene aynı işyerinde çalışan birinin sorumsuz olduğunu düşünmüyorum.

Eylülde nişanımız varDI. Yani artık yok mu muysuz olduğu işi sırf parası iyi diye mi yapsaydı yani?
Haliyle suan işi olmayan biriyle kimse bir yola çıkmak istemez farklı bir is bulup çıksaydı stant görevlisi olacağım diyor buraya katlanamayan başka ise hiç katlanamaz

ne kadar mutsuz da olsa insan 2 ay daha dişini sıkar çok yanlış bir karar olmuş ya. hani firma işten çıkarır vs sevgilinizin elinde değildir buna bir şey yapamaz o zaman yanında olun moralinizi bozmayın vs derim de şu anki durumda ben olsam nişanı askıya alırdım zora gelemiyor böyle bir durumda bile dayanamamış mı diye. bir şekilde ona bu yaptığı şeyin mantıksızlığını anlatarak. yeni bir ev düzen kuracaksınız nasıl başlarsa öyle gider böyle kucak dolusu borçla başlamak çok büyük yük olur size daha ilişkinin başında bunların telaşı ağrıtmasın başınızı öyle ya da böyle hayatı borç içinde geçiyor insanın bari evliliğin nişanlılığın ilk yıllarında en az borçla sakin kafayla tadını çıkarın hayatın

ailene ne?
evlendikten sonra işten ayrılsa boşan mı diyecekti ailen?
4 sene aynı işyerinde çalışan birinin sorumsuz olduğunu düşünmüyorum.
Sorumluluğu olan bir insan ayrılmazdı diye düşünüyorum benim birimim ondan daha yüksek daha fazla maaş alıyorum ve onun iki katı yoruluyorum ama sırf onunla gelecek düşündüğüm icin katlanıyorum

Sorumluluğu olan bir insan ayrılmazdı diye düşünüyorum benim birimim ondan daha yüksek daha fazla maaş alıyorum ve onun iki katı yoruluyorum ama sırf onunla gelecek düşündüğüm icin katlanıyorum

evlenmeden işini kurup bir düzen oturtmak istemiş olamaz mı?
nişanda erkeğin sorumluluğu ne ki?

Böyle bir şeyi sonradan öğrenmeniz hoş olmamış. Ailenize neden yalan söyleyesiniz ayrıca? Kendisi bunu düşünebilirdi. Çıkacaksa bile sizin bilginiz olsaydı, diğer iş yeri kesinleşseydi vs. Anlam veremedim yaptığına. Ayrıca satılan ev fikri de kötüymüş. Umarım pişman olmazlar.

Hem çok fevri hemde ikinci dediğin cok güzel anlamışsın olayı. Evlerini satıp dükkan açacaklar ikna ettim suan issiz kaldığım icin mecbur açacaklar diyor ama evin kredi borcu duruyor ayrıca evi satınca kiraya gidecekler

Bunu da şimdi okudum. Sizinki resmen saçmalamış. Ben de sandım o 2. ev de satılacak. Batsa etse şu krizde hem evsiz hem işsiz kalacaklar ailecek. Daha şimdiden kokmuş bu adam söyleyeyim. Yarın çok pişman olursunuz. Sakın ailenizi kandırmayın. İnsanların bir bildiği varmış.

Haliyle suan işi olmayan biriyle kimse bir yola çıkmak istemez farklı bir is bulup çıksaydı stant görevlisi olacağım diyor buraya katlanamayan başka ise hiç katlanamaz
Şuan bir işinin olmaması hayat boyu olmayacağı anlamına gelmez. Ne garip ya insanlar severken bile cebe bakıyorlar. Onu sevmiyorsun demek ki

ya bir de kaç yaşındaki insanların bu yaştan sonra kira evinde oturması ve yaptıkları birikimi riskli bir iş kurmak için kendine vermesi için böyle bir baskı yapıyorsa biraz bencil gibi göründü bana. ileride sizin altınlarınızı da bir şekilde sizi zor durumda bırakıp alıp kendi istediği gibi harcayabilir ailesinin bu yaşta birikimlerini gönlü rahat biçimde alabiliyorsa.

ay fazla karamsar tahminlerde bulundum kusura bakmayın annem çok çok benzer durumları yaşamıştı zamanında ona rağmen devam etti ben bebekken annemin arkadaşının hediye ettiği altın küpeye kadar ne varsa annem biriktiriyordu katakulliye getirip alıyordu kocası olacak herif sırf zora gelemeyip iş bilmeden oradan oraya atlamayı sevdiği için. bu yüzden benzerlik kurdum yine de herkes aynı olacak değil tabi ki ama her ihtimali düşünüp adım atın lütfen.

Evde ki huzursuzluğum zaten bana yetiyor işi garanti olmayan biriyle evleniyorsun diye annem abartısız 24 saat psikolojik siddet uyguluyor su durumu duysa hayatta dilinden kurtulamam
Durumu duysun veya duymasin, anneniz cok da haksiz degil, ben de olsam lise mezunu biriyle uni mezunu kizim evlensin istemem haliyle. Ama siz kararliysaniz nisanlinizin arkasinda durun,ona destek olun. Adam is kuracakmis,ailesi belli ki zorda. Kredisi bitmeyen evlerini satiyor insanlar,cocuklarina is kurmak icin. Zor gunler bunlar. Bence nisani erteleyin,biraz daha gozlemleyin. Erkek arkadasiniz da kafasini ve hayatini bir toparlasin. Sonra bakarsiniz.

Şuan bir işinin olmaması hayat boyu olmayacağı anlamına gelmez. Ne garip ya insanlar severken bile cebe bakıyorlar. Onu sevmiyorsun demek ki
Ben zaten ondan fazla maaş alıyorum niye cebe bakıyım. Sadece Nisan dugun ev döşemesi herşeyi kendimiz yapıp kimseyi karistirmayacaktik suan bunu yapamayız dükkan açsa bir sene dükkanın oturmasını kendi borcunu ödemesini beklememiz gerekecek

Durumu duysun veya duymasin, anneniz cok da haksiz degil, ben de olsam lise mezunu biriyle uni mezunu kizim evlensin istemem haliyle. Ama siz kararliysaniz nisanlinizin arkasinda durun,ona destek olun. Adam is kuracakmis,ailesi belli ki zorda. Kredisi bitmeyen evlerini satiyor insanlar,cocuklarina is kurmak icin. Zor gunler bunlar. Bence nisani erteleyin,biraz daha gozlemleyin. Erkek arkadasiniz da kafasini ve hayatini bir toparlasin. Sonra bakarsiniz.
Bende Nişanı erteleyelim madem öyle sen düzenini kur diyorum kabul etmiyor olmaz ailen bir daha istemez onların haberi olmamalı Nisa’nı yapacağız diye tutturdu boyle bir yalana ortak olamam ben

Bende Nişanı erteleyelim madem öyle sen düzenini kur diyorum kabul etmiyor olmaz ailen bir daha istemez onların haberi olmamalı Nisa’nı yapacağız diye tutturdu boyle bir yalana ortak olamam ben
Ortak olmayin elbet yalana. Ertelemeyi kabul etmiyorsa tamamen iptal edersiniz. Es adayiniz icin annenize yalan soylemeyin.

Aklinizda hic soru isareti yok mu bu adamla ilgili? Is disinda? Anneniz hakli olabilir mi?

Bir insan iste mutsuzsa hayatta da mutsuz oluyor. Lakinnnn yeni bir is bulmadan annemler bana sunu yaocak bunu etcek diyerek sorumsuzca isten ayrilma, hele de bu maddi olarak sıkışik zamanda asla dogru degil. Bence bu adam sorumsuz. Nisani erteleyip gozlemleyin. Isini toparlayinca devam edersiniz...

"Ailen beni bu şekilde kabul ediyorsa evlenelim yoksa herkes kendi yoluna" dese erkek arkadaşına hak verir,sana da bir karar vermelisin derim.Ama senden istenen yalan soylemen.Bence sana yalan söyleten kendi çıkarları söz konusu olduğunda sana da yalan soyler

Ayni yerde calisiyorduk evet. Psikolojik olarak yorucu bir is evet ama maaşlarımız cok iyiydi. En azından ben katlanıyorsam oda katlanmak zorundaydı diye düşünüyorum
Aynı is yerinde olduğunuza göre siz de özeldesiniz..aileniz sizin durumunuza da vahset diyor mu..

Back
X