Özel sektör şartlarına göre cok cok iyi olan işi sırf özel sektör diye kabul etmeyen aileme ne diyebilirim mesela suan
Haliyle suan işi olmayan biriyle kimse bir yola çıkmak istemez farklı bir is bulup çıksaydı stant görevlisi olacağım diyor buraya katlanamayan başka ise hiç katlanamazEylülde nişanımız varDI. Yani artık yok mu muysuz olduğu işi sırf parası iyi diye mi yapsaydı yani?
Sorumluluğu olan bir insan ayrılmazdı diye düşünüyorum benim birimim ondan daha yüksek daha fazla maaş alıyorum ve onun iki katı yoruluyorum ama sırf onunla gelecek düşündüğüm icin katlanıyorumailene ne?
evlendikten sonra işten ayrılsa boşan mı diyecekti ailen?
4 sene aynı işyerinde çalışan birinin sorumsuz olduğunu düşünmüyorum.
Sorumluluğu olan bir insan ayrılmazdı diye düşünüyorum benim birimim ondan daha yüksek daha fazla maaş alıyorum ve onun iki katı yoruluyorum ama sırf onunla gelecek düşündüğüm icin katlanıyorum
Hem çok fevri hemde ikinci dediğin cok güzel anlamışsın olayı. Evlerini satıp dükkan açacaklar ikna ettim suan issiz kaldığım icin mecbur açacaklar diyor ama evin kredi borcu duruyor ayrıca evi satınca kiraya gidecekler
İşi olmayana kız vermeyiz mantigi var iste ailemi karşıma almadan ilerlemek istedim sadeceevlenmeden işini kurup bir düzen oturtmak istemiş olamaz mı?
nişanda erkeğin sorumluluğu ne ki?
Şuan bir işinin olmaması hayat boyu olmayacağı anlamına gelmez. Ne garip ya insanlar severken bile cebe bakıyorlar. Onu sevmiyorsun demek kiHaliyle suan işi olmayan biriyle kimse bir yola çıkmak istemez farklı bir is bulup çıksaydı stant görevlisi olacağım diyor buraya katlanamayan başka ise hiç katlanamaz
Durumu duysun veya duymasin, anneniz cok da haksiz degil, ben de olsam lise mezunu biriyle uni mezunu kizim evlensin istemem haliyle. Ama siz kararliysaniz nisanlinizin arkasinda durun,ona destek olun. Adam is kuracakmis,ailesi belli ki zorda. Kredisi bitmeyen evlerini satiyor insanlar,cocuklarina is kurmak icin. Zor gunler bunlar. Bence nisani erteleyin,biraz daha gozlemleyin. Erkek arkadasiniz da kafasini ve hayatini bir toparlasin. Sonra bakarsiniz.Evde ki huzursuzluğum zaten bana yetiyor işi garanti olmayan biriyle evleniyorsun diye annem abartısız 24 saat psikolojik siddet uyguluyor su durumu duysa hayatta dilinden kurtulamam
Ben zaten ondan fazla maaş alıyorum niye cebe bakıyım. Sadece Nisan dugun ev döşemesi herşeyi kendimiz yapıp kimseyi karistirmayacaktik suan bunu yapamayız dükkan açsa bir sene dükkanın oturmasını kendi borcunu ödemesini beklememiz gerekecekŞuan bir işinin olmaması hayat boyu olmayacağı anlamına gelmez. Ne garip ya insanlar severken bile cebe bakıyorlar. Onu sevmiyorsun demek ki
Bende Nişanı erteleyelim madem öyle sen düzenini kur diyorum kabul etmiyor olmaz ailen bir daha istemez onların haberi olmamalı Nisa’nı yapacağız diye tutturdu boyle bir yalana ortak olamam benDurumu duysun veya duymasin, anneniz cok da haksiz degil, ben de olsam lise mezunu biriyle uni mezunu kizim evlensin istemem haliyle. Ama siz kararliysaniz nisanlinizin arkasinda durun,ona destek olun. Adam is kuracakmis,ailesi belli ki zorda. Kredisi bitmeyen evlerini satiyor insanlar,cocuklarina is kurmak icin. Zor gunler bunlar. Bence nisani erteleyin,biraz daha gozlemleyin. Erkek arkadasiniz da kafasini ve hayatini bir toparlasin. Sonra bakarsiniz.
Anlamiyor iste üstelik kredisi bitmeyen evin parası ile açılacak bu dükkanYeni bir işyeri açacaklarmış. Bu işyerinin tutacağını nereden biliyorlar?
Ortak olmayin elbet yalana. Ertelemeyi kabul etmiyorsa tamamen iptal edersiniz. Es adayiniz icin annenize yalan soylemeyin.Bende Nişanı erteleyelim madem öyle sen düzenini kur diyorum kabul etmiyor olmaz ailen bir daha istemez onların haberi olmamalı Nisa’nı yapacağız diye tutturdu boyle bir yalana ortak olamam ben
Aynı is yerinde olduğunuza göre siz de özeldesiniz..aileniz sizin durumunuza da vahset diyor mu..Ayni yerde calisiyorduk evet. Psikolojik olarak yorucu bir is evet ama maaşlarımız cok iyiydi. En azından ben katlanıyorsam oda katlanmak zorundaydı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?