- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesine bu bencilliği yapanın sizi hiç düşünmemesine şaşırmadım ben. Ev sattırıp iş kurdurmak saçma değil mi sizcede? İş yürümezse ne olacak peki?. Yazık ailesine evlerinden olacaklar sorumsuz oğulları içinHem çok fevri hemde ikinci dediğin cok güzel anlamışsın olayı. Evlerini satıp dükkan açacaklar ikna ettim suan issiz kaldığım icin mecbur açacaklar diyor ama evin kredi borcu duruyor ayrıca evi satınca kiraya gidecekler
oturdukları evi mi satacaklar saçma bu evlilik iyi yolda gözükmüyor demedi demeyin iyi düşününEvet cok mutsuzdu ama ben ona başka bir is bul öyle çık dedim annesigil oturduğu evi satıp kiraya çıkacak ayrıca evin kredisi duruyor o parayla dükkan açmayı düşünüyorlar ne kadar doğru ki bu
Anlamiyor iste üstelik kredisi bitmeyen evin parası ile açılacak bu dükkan
Onun 4 yılı ile sizin 1 seneniz bir olmaz ben olsam arkasında dururdum önemli olan mutluluk sağlık erkek Çalışkan’ olduğu sürece evine bakar merak etme sen üzülmeSelam arkadaşlar
Daha önceden bir çok konu açtım buraya. Erkek arkadaşımı aileme sor kabul ettirdim hatta henüz de kabul etmiş değiller sırf ben istiyorum diye her gün bazı seyler kafama vurularak kabul etmiş gibi davranıyorlar.
Erkek arkadaşımın özel sektörde çalısması ve lise mezunu olması Vahset biseydi aileme göre. Geçen pazar Nişan alışverişi yaptık elbisemi makyaj malzemelerimi herşeyimi aldık.
Sevgilim bu is yerinde dört yıldır çakışıyor ve bende bir sene önce girdim buraya. Önceden sinyallerini vermişti ama bak bir yola girdik ailemi zor ikna ettik işinden ayrilamazsin demiştim. Ama ikna olmamış bugün yanına bir gittim ki istifa etmiş dayanamıyormuş psikolojisi bozulmuş. Öylece kalakaldım.
Annesigil evi satıp dört aya kalmaz dükkan açacakmış buna. Dört ay içerisinde de avm lerde stand görevlisi olarak çalışacakmış boş durmayacakmış. Aileme ne diyecez dedim. Çünkü Eylül’de nişanım vardı kızlar. Sen onlara bisey deme hala orada çalışıyor sansınlar deri. Asla yalan söylemem aileme dedim ve kabul etmedim.
Nişana bir ay kala işten istifa etmek nedir ya nasıl dusuncesizliktir ben ne yapıcam kime nasıl laf anlatacağım çıkmazdayım