- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Onu söyledim o öpüşmek kadar günah değil dedi öpüşmek yakınlaşmak daha büyük günah sarılmak büyük günah değil dedi
Evlenmediginiz her an da gunah o halde boyle soyleÖpüşmk büyük günahmış diğeri küçük dedi
ben açığım onun için sorun olmadığını belirtti.
Belki ileri gidilmesinden korkuyor ben tebrik ettim vallaarkadaşınızın mantığına göre sarılınca da günaha girer o zaman sarılmasında el ele de tutuşmasın
Öpüşmk büyük günahmış diğeri küçük dedi
Saygı duyulması gerek. Öp de başına koy
böyle bir cevap bekliyordumİşte sıkıntı orda,adam öptürmüyor
Amiin inşallah herkese Allah gönlüne göre versinValla opusmuyor diye tepki gösteren kısımda değilim aksine helal olsun bu zamanda bunu yapan çok nadir insan vardir
Allah banada nasip etsin
Öpüşmk büyük günahmış diğeri küçük dedi
Bence aldatirSanirim sarilma elele tutusmayi sevgiyle alakali nitelendirmis ama opusmek cinsellik katagorisine girdigi icin kabul etmemis.Eger boyle davranarak burseyi maskelemiyorsa iyi bir tarafida var iradesi cok kuvvetli bu bir ikinciside sizi kesinlikle aldatmaz
Bunu anlamak bu kadar zor mu? Adam dini hassasiyetlerinden dolayı bu şekilde davranıyor. Her kadın aynı mı ki her erkek aynı olsun. Herkes sarılıyor o da günah onu da yapmasın demiş. Günahı küçümsemek doğru olmaz ama opusmeyle sarılmayı aynı kefeye koyamayiz. Saygı duyamayacaksaniz kararlarına ayrılın hanımefendi.Aynen öyle senin gibi düşünüyorum sorun öpüşmek değil beklenir illa zaten beş ay sonra istemeye geleceklerini belirtti ama evlendiğimde karşımdaki adam ya o tarz şeylere düşkünlüğü yoksa? Boşanma sebebi
Evlenince olur diyor. Hangi erkek böyle şeyleri istemez sevgilisiyle öpüşmeye bile kesinlikle izin vermem diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?