Erkek arkadaşım öpüşmek İstemiyor

Yani illaki opusmek istemedigi icin direk sorunlu gozuyle bakamayiz , dusuncesi sahsen bana da guzel geldi benimde inancim geregi kendince dikkat etmeye calisiyor . Sadece o gunah bu kadarini yapabilirim demesine takildim . Ya da bukadari bile gunah seninle opusmeyi de elbet isterim ama gibi konusadabilirdi.

Saygı duyulması gerek. Öp de başına koy

ben açığım onun için sorun olmadığını belirtti.

Muhtemelen olacak. Bu kadar "keskin" olup da size bu konuda baskı yapmayacak olması çok düşük bir ihtimal; "Benim de yanmama sebep olacaksın, artık nikahımdasın" diyerek sizi kapatmaya çalışacak ileride. Aha da buraya yazıyorum.

erkekler ciddi düşündükleri kadınlara karşı genelde böyle yaklaşıyolar benim sevgilim ilk dönemler her fırsatta yaklaşırdı tabir caizse üstüme atlıyodu resmen , ciddi düşünüp evlilik teklif edince annrsiyle tanıştırınca bi daha asla öyle yaklaşmadı erkekleri anlamak zor . Elini tuttuğunda bile anlarsın ten uyumu olup olmadığını bu kadarına izin veriri sanırım

Sanirim sarilma elele tutusmayi sevgiyle alakali nitelendirmis ama opusmek cinsellik katagorisine girdigi icin kabul etmemis.Eger boyle davranarak burseyi maskelemiyorsa iyi bir tarafida var iradesi cok kuvvetli bu bir ikinciside sizi kesinlikle aldatmaz

5 ay cok erken degil mi? Bu arada adam evlenmeden opusmuyor dediginde once soyle dusundum: boyle erkek kaldi mi? Ne guzel, saygi duyulmali diye dusundum.
Ama devaminda el ele tutusup sarilmak var. Iste orada bir durdum. Sonra ister istemez soyle dusundum, 5 ay gibi kisa bir sure de soz nisani okuyunca isi aceleye mi getiriyor, yoksa bu adam gay mi de opusmuyor? Cunku burada boyle konular var ve kendi escinselligini saklamak icin evlenenleri okuduk. Neyse bunu bilemem.
Belki de gunah oldugu icin opusmuyordur. Buna tamam da sarilmak kucuk gunah diye es gecmesini anlamadim.

Bence aldatir

Nikah olmadan el ele tutusup sarilmak da öpüsmekle esdeger bence. Bu kadar hassas olsa bunlara da dikkat ederdi diye dusunuyorum.

Çok enteresan bir kafası varmış gerçekten. Elini tutup sarılınca daha az günah, öpüşürken daha fazla günah, seks falan yaparsan direkt münafık oluyorsun sanırım. Kendince zinada derecelendirme yapmış mis gibi kafalar. Konsantre hacı hakkında, eğer tamamen kendini temastan muaf tutsaydı yorumum farklı olurdu. Kendi tercihi, kendi inancı. Buna saygı duy ve uyumsuz isen ayrıl başkasıyla öpüş derdim ama bunun dudaklarına yapışıp "işte şimdi kirlettim seni" diyerek ayrıl. Dudaklarının bekaretini boz ki bir sonraki sevgilisine "elini tutarım, sarılırım, öpüşürüm ama seks yapmam" desin. Böyle böyle aşacak kendini.

Bunu anlamak bu kadar zor mu? Adam dini hassasiyetlerinden dolayı bu şekilde davranıyor. Her kadın aynı mı ki her erkek aynı olsun. Herkes sarılıyor o da günah onu da yapmasın demiş. Günahı küçümsemek doğru olmaz ama opusmeyle sarılmayı aynı kefeye koyamayiz. Saygı duyamayacaksaniz kararlarına ayrılın hanımefendi.

Öpüşmek istememesini gayet normal görürüm kendi adıma ama bunu dile getiris şekli farklı olabilirdi. Dinen el ele tutuşmak da doğru değil ama el ele tutuşuyor olması öpüşmeyi normal görmesi anlamına gelmiyor. Bir günahı yapan diğerini de yapacak diye birşey yok değil mi?

İnsanlar öpüşmedende, tensel temas kurmadan da güzel bir ilişki yaşayabilirler, bunun altında birşey aramaya da gerek yok ama iki tarafında aynı düşünmesi önemli, biri için gayet normal olan diğeri için olmaması gereken birşeyse sorun olabilir zaman içerisinde bu durum .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…