- 14 Ekim 2014
- 84
- 6
- 13
- 30
- Konu Sahibi manolyasardunya
-
Hayır tabiki bir zorlama yok bastada böyleydi sordum istemiyosan söyle diye istemesem soylerdim dedi ondan devam ettim belki düzelir diye bağımlı oldum sesini duymadan olmuyo
Sen uyuycam deyince oda uyuycam demisse tamam bu is kör kütük asik sana... Allah askina yazdiklarinizi akliniz aliyormu? Cok yüceltmisiniz onu inmenin zamani gelmis, yada cok bunaltiyorsunuz adamda biraz nefes almak istiyor haliyle...Mesela gecen akşam aradim ben bugün erken uyuyucam dedim oda neden diye sordu o zaman bende erken uyuyucam dedi
Neden uzaklaşıyor anlamadım ne güzel seviliyosun bi insan daha ne ister yaaa
Neden sesin çıkmıyor diye sormuştum oda ariyicam merak etme demişti off nolucak bu halimiz hic iyi değilim gun geçtikçe kötüye gidiyorum onsuzluktan sabredemiyorum
Buraya geldiğinde bütün yemek cesitlerini ogren dedi yani
Mesela gecen akşam aradim ben bugün erken uyuyucam dedim oda neden diye sordu o zaman bende erken uyuyucam dedi
onun için bile değmez ya huBi Burak Özçivit değilse peşine bu kadar düşmen manasız... :/
bekle arar :) kimse için hasta olmaya değmez diyeceğim ama... Allah yardım etsin,,Üstelik acili bir insana bu kadar yuklenmek doğru mu sabahları kalp Ağrısı ile uyaniyorum yemek yiyemez oldum kıyafetlerim bollasti bekle arar demek bu kadar mı zor
Ben bu siteye dertlesmek için sizden bir tavsiye almak için girdim yerden yere vurmak isteyen çok kişi varmış yok oylesin boylesin demekle olmuyor ayrılmak tabiki kolay bir mesaja bakar sonuçta ne yasadigimi biliyorum gerçekten hissetmeseydim bu kadar ugrasmazdim son zamanlarda böyle oldu diyorum çözüm ayrilmak mi yani hic mi olumlu bir tavsiye olmaz
Haklısın her aradığında ulaştı geri cekilmek lazım merak etsin tabi ederseManolyasardunya Seni anliyorum iliskinde saydam olmaya calismissin..oldugun gibi dawranmissin anladgm kadariyla..we o da sana her zaman ulasabilmis istedigi wakit konusabilmis ki bu bir iliskiyi bitirebilecek kadar guclu bir sebep..
Altin kural İNSANA ULASAMADİGİ CEKİCİ GELİR:) yapman gereken tek bir sey war onsuZ da mutlu bir hayatin oldugunu hissettir ona mecbur olmadigini..ancak o zaman sana hukmetmedigini istedigi zaman telefonun tek tusuyla sana ulasamayacagini hissettirirsen onun dikkatini kendine cekmis olursun..her telefonunu acma..iyi degilsen bunu hissettir ama anlatma gecistir..ozluyor sesini duymadan dayanamiyorum desen de tut kendini oyala yapacak bir sey bul ama sakinn arama..unutma sewiyorsa senin uzaklasmana dayanamaz...
Neden sizi seven birisiyle olmayi tercih etmiyorsunuz, ben dogru bulmuyorum bu kadar pesinde kosmalari.O zaman anlattigim kisiyide tanimiyosunuz ve onun hakkinda yazdiklarimda okunmamis yinede Teşekkürler yorumlar icin duymak istediklerimi yazacaksiniz diye bisey yok herkesin aynı tepkiyi vermesine şaşırdım eminim kaybetmemek icinde uğraşanlar vardır saygılar
inan ilgisizlik ilgisizligi cozer..yapman gereken onun seni dusunmesini saglamak ki o da senin sartlarinda kendini geri cekmenle mumkun gorunuyor..sakin we sessiz ol ama sakin sewilmedigini dsundurme sadece sende bir gariplik oldugunun farkina warsin..konusmalari kisalt..aramalara hemen cewap werme..senin ona wakit ayirmayisindan rahatsiz olsun..umarim diledigin gibi olur:)Haklısın her aradığında ulaştı geri cekilmek lazım merak etsin tabi ederse
Sagol ara sıra mesaj atsam hatirlatsam kendimi böyle sakin beklemek cok zor ararmi ki böyle yapsaminan ilgisizlik ilgisizligi cozer..yapman gereken onun seni dusunmesini saglamak ki o da senin sartlarinda kendini geri cekmenle mumkun gorunuyor..sakin we sessiz ol ama sakin sewilmedigini dsundurme sadece sende bir gariplik oldugunun farkina warsin..konusmalari kisalt..aramalara hemen cewap werme..senin ona wakit ayirmayisindan rahatsiz olsun..umarim diledigin gibi olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?