erkek arkadaşım soğudu

Hayır tabiki bir zorlama yok bastada böyleydi sordum istemiyosan söyle diye istemesem soylerdim dedi ondan devam ettim belki düzelir diye bağımlı oldum sesini duymadan olmuyo
nası yani baştan beri böyle nasıl sürdürdün ve sana doğru dürüst ilgi göstermeyen birine nasıl bağımlı oldun anlamadım sen böyle olduğunu onada hissettirdiysen ilgiden sıkılmış ve itici gelmiştir bence..Yani baştan olmamış niye seni sevmeyene bukadar emek harcıyosun boşyere bence yol yakınken ayrıl daha çok üzülmeden..Mutlaka seni gerçekten seven biri çıkar karşına..Unutma ki sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez...

Söyledikleriyle yaptıkları uyuşmuyor ağzı iyi laf yapıyor demek ki seven insan farklı davranır soğuk davranmaz

sen aşık olduğundan bunları göremiyorsun

Mesela gecen akşam aradim ben bugün erken uyuyucam dedim oda neden diye sordu o zaman bende erken uyuyucam dedi
Sen uyuycam deyince oda uyuycam demisse tamam bu is kör kütük asik sana... Allah askina yazdiklarinizi akliniz aliyormu? Cok yüceltmisiniz onu inmenin zamani gelmis, yada cok bunaltiyorsunuz adamda biraz nefes almak istiyor haliyle...

17 yasimdaki halime uçtum gittim birden. Malesef gozden uzak olan gonulden uzak oluyor lafi cok dogru.
Sana bi tavsiye. Terkedecegi varsa bile sen terk edersen kiymete binersin. Ama o terk ederse daha cok surunursun arkasindan.

Sizin yazacaklarımın doğruluk payını fark etmenize daha çok uzun zaman var.

Bir aydınlanma yaşamanızı beklemiyorum.

Ama yazdıklarımız silinmiyor ne de olsa, belki bir gün hemfikir oluruz...

Neden uzaklaşıyor anlamadım ne güzel seviliyosun bi insan daha ne ister yaaa

Bir insan sadece sevilmek mi ister sanıyorsunuz?

İnsan sevdiği tarafından sevilmek ister, yoksa sevilmenin ne kıymeti var.

Lisedeyken "seviliyorsun, daha ne istiyorsun!" diyen bir sınıf arkadaşım vardı.

Gözüme girmek için yapmadığı kalmamıştı.

O ergen aklımla bile "yakamdan düşse daha ne isterim ki" diyordum...

Neden sesin çıkmıyor diye sormuştum oda ariyicam merak etme demişti off nolucak bu halimiz hic iyi değilim gun geçtikçe kötüye gidiyorum onsuzluktan sabredemiyorum

Bunu ona da hissettiriyorsunuz.

Çocuk boğulmuş ilgiden...

Ona dünyada kalan son canlı gibi davranıyorsunuz.

Bu çekici değil, itici gelir.

Sevgi değil çaresizlik gibi görünür o cepheden...

Buraya geldiğinde bütün yemek cesitlerini ogren dedi yani

Bunu demekte ne var?

Tüm aileler tanışmış, nikaha sayılı günler kalmışken çekip giden adamlar var.

"Yemek çeşitlerini öğren" diyen adam kişiyi nüfusuna mı almış oluyor?

Bunu gerçekten büyük bir sevgi gösterisi mi sanıyorsunuz?

Büyük bir sevgi var evet, adam yemek yemeyi seviyor, bunu ifade etmiş.

Mesela gecen akşam aradim ben bugün erken uyuyucam dedim oda neden diye sordu o zaman bende erken uyuyucam dedi

Peki bu sevgi ifadesi mi?

Bugün bir sohbet sitesine girseniz...

İki akşam üst üste aynı kişiyle konuşsanız.

Üçüncü akşam sohbetten erken ayrılırken "bu gün erken uyuyacağım" deseniz...

O da "neden gidiyorsun, o zaman ben de çıkayım, erken uyuyayım" der...

Sizin bu kişide ısrarınıza bakılırsa daha evvel bir erkek tarafından yoğun bir ilgi, sevgi görmemişsiniz.

Eğer görmüş olsaydınız bu küçücük hareketler size bu kadar kocaman gelmezdi.

Bu bir eksiklik değil ama siz de mutluluğu dışarıdan depolamaya çalışanlardansınız...

Sorunları olan genç kızlar için bu kaynak genellikle erkekler olur.

O da haliyle aynı şeyi düşünüyor ve bu ona sevimsiz geldiği için mesafeli duruyor.

Dışarıdan halinizi görseydiniz onu kesinlikle ilk arayan siz olmazdınız.

Biraz daha olgunlaştıktan sonra görseydiniz de halinizi fark ettiğini anlar hiç arayamazdınız...

Ben bu siteye dertlesmek için sizden bir tavsiye almak için girdim yerden yere vurmak isteyen çok kişi varmış yok oylesin boylesin demekle olmuyor ayrılmak tabiki kolay bir mesaja bakar sonuçta ne yasadigimi biliyorum gerçekten hissetmeseydim bu kadar ugrasmazdim son zamanlarda böyle oldu diyorum çözüm ayrilmak mi yani hic mi olumlu bir tavsiye olmaz

Üstelik acili bir insana bu kadar yuklenmek doğru mu sabahları kalp Ağrısı ile uyaniyorum yemek yiyemez oldum kıyafetlerim bollasti bekle arar demek bu kadar mı zor

Seven insan Özler, ozleyen insan her firsatta sesini duymak ister, vakit ayirmiyorsa ne anlama geldigini görmek cok zor olmamali...

Ben olsa aramazdim bidaha, sadece o arayinca konusurdum. Belki de hic aramaz, oyle sessizce biter, ama oylesini bile telefonlarimi "yine mi bu" diye dusunerek acmasi ihtimaline tercih ederim. Askimdan ölsem bile...

Manolyasardunya Seni anliyorum iliskinde saydam olmaya calismissin..oldugun gibi dawranmissin anladgm kadariyla..we o da sana her zaman ulasabilmis istedigi wakit konusabilmis ki bu bir iliskiyi bitirebilecek kadar guclu bir sebep..
Altin kural İNSANA ULASAMADİGİ CEKİCİ GELİR:) yapman gereken tek bir sey war onsuZ da mutlu bir hayatin oldugunu hissettir ona mecbur olmadigini..ancak o zaman sana hukmetmedigini istedigi zaman telefonun tek tusuyla sana ulasamayacagini hissettirirsen onun dikkatini kendine cekmis olursun..her telefonunu acma..iyi degilsen bunu hissettir ama anlatma gecistir..ozluyor sesini duymadan dayanamiyorum desen de tut kendini oyala yapacak bir sey bul ama sakinn arama..unutma sewiyorsa senin uzaklasmana dayanamaz...

Son düzenleme:

Burada sizi kimse tanımıyor neden yerden yere vuruyor olsunlar, ne garezleri olabilir?

Buradaki onlarca kadın kendinize gelin diye değil de öyle olmadığı halde adamın sevmediğini söylemek için ağız birliği mi etmiş yani?

Adamın umursamazlığından bahseden onlarca kişiden biri de benim...

Ve "yerden yere vurma meraklısı" suçlamasını sağlıklı düşünemiyor oluşunuza veriyorum.

Ayrıca bu siteye dertleşmek ve öneri almak için girilir zaten...

İlk cümle tavsiye almak için girdim son cümle "hiç mi olumlu tavsiye olmaz"...

İstediğinizi duymak için geldiyseniz yanlış yerdesiniz onu fütursuz yakın arkadaşlar yapar.

Yalandan yere teselli ederek geçici umutlar verirler, umudu ve acıyı uzatırlar.

Ama biz gördüklerimizi yazarız...

O zaman anlattigim kisiyide tanimiyosunuz ve onun hakkinda yazdiklarimda okunmamis yinede Teşekkürler yorumlar icin duymak istediklerimi yazacaksiniz diye bisey yok herkesin aynı tepkiyi vermesine şaşırdım eminim kaybetmemek icinde uğraşanlar vardır saygılar

Haklısın her aradığında ulaştı geri cekilmek lazım merak etsin tabi ederse

Neden sizi seven birisiyle olmayi tercih etmiyorsunuz, ben dogru bulmuyorum bu kadar pesinde kosmalari.
Olmuyorsa olmuyordur, bu kadar kisi ayni seyi söylüyorsa dikkate almanizi öneririm.
Hala mücadele edicem düsüncesindesiniz.
O sizi birakir birgün o günü bekleyin o zaman yada hayat boyu böyle ilgisiz bir adamla olmayi göze alin (olurda sizinle evlenirse).

Haklısın her aradığında ulaştı geri cekilmek lazım merak etsin tabi ederse
inan ilgisizlik ilgisizligi cozer..yapman gereken onun seni dusunmesini saglamak ki o da senin sartlarinda kendini geri cekmenle mumkun gorunuyor..sakin we sessiz ol ama sakin sewilmedigini dsundurme sadece sende bir gariplik oldugunun farkina warsin..konusmalari kisalt..aramalara hemen cewap werme..senin ona wakit ayirmayisindan rahatsiz olsun..umarim diledigin gibi olur:)

Allah seni gerçek bir acıyla sınamasın canım, çünkü inanılmaz güçsüz bir kişiliksin. yani yazdıkların o kadar itici ki, ısrarın; adama da böyle davranırsan senden uzaklaşması, aramaması çok normal. İnsanlar anasını, babasını, evladını kaybediyor da hayata devam ediyor yahu! Yemeden içmeden kesilmişmiş... Allah akıl fikir versin sana.

Sagol ara sıra mesaj atsam hatirlatsam kendimi böyle sakin beklemek cok zor ararmi ki böyle yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…