erkek arkadaşım soğudu

Olumlu bişey soyleyin lütfen düzelmesini istiyorum

Bacim olumlu ne diyelim istiyorsun adami tanimiyoruz ki gormedikki bilmiyoruzki ...
sen sanki biraz kendini kandiriyorsun bayagida baglanmissin ...
ama yalnizda mutlu olunabilecegini unutma illahaki onun olmasina gerek yok..
insanlar buyuk bir askla evlenip bosaniyorlar ...
abartmiyalim relax olalimm evrene guzel enerji gonderelimmm...
sen zaten bu hissiyatla adamin gidecegi yoksada gondercen

Keşke senin kadar güçlü olsam dayanamıyorum

Bu kivama senin derecelerden gecipte geldim ben
ama kimseye bu zamana kadsr yalvarmadim
icimde yasadim suan birsuru hasari kaldi ruhumda ama sildim ve yoluma devam ediyorum..
kimse senden degerli degil yeri geliyor oz anne baban terk edebiliyor seni gormezden gelebiliyor el oglu icin de ge rmi

Arkadasim bence icinden ne geliyorsa yap cunku ben bu duyguyu biliyorum aslinda hepimiz biliyoruz sen uzulme diye yapma diyoruz ama yap cunku elinden geleni yapmadan rahatlamayacaksin. Git konus sevgini soyle rahatla. Ama bence de olmayacak. Ama belki elimden geleni yaptim olmadi dersin yoluna devam edersin. Belki de olur elinden tutar. Ben yapar miydim. Hayir. Cunku ben de inat gurur agir basiyor. Ama sen yap. Anlasilan yapmadan yoluna devam edemeyeceksin. Yap ve iyi kotu neyse toplan yoluna devam et. Hepimiz yasiyoruz bak yikik dokuk yasiyoruz.

Ayy resmn siz erkegin peşinden kosuyorsun ..
bırakamam, yapamm, yaşayamm, ooooohhh ne ala k.bkma ama bu klmri sylyn gücsüz bir kadındır sende bunun göstergesisin ....

Belki olumlu olur onu gerçekten sevdigimi anlarsa

Hep sen arama canım, adam aramıyorsa ya uzaklaşmaya çalışıyordur ya da cidden işi yoğundur. ama insan bi fırsat bulur günde bi iki mesaj atar tuvaletteyken bile yazabilir yani. ama aramıyorsa ve soğukluk seziyorsan sürdürme. arkadaşlık psikolojisini atamamış o ...

Sana tavsiyem nasıl yaparsın bilmiyorum ama bi arkadaşını kuzenini çağır yanına bir gün boyunca telefonun onda dursun.
Sabah alsın ertesi sabah versin, o zaman içinde mesajları sana o okusun cevap yazmana aramana izin vermesin.
Eğer seni çok merak edip onlarca kez ararsa mesaj atarsa ciddi anlamda endişelenirse seviyor.
ama 2 3 mesaj atıp 2 3 kez arayıp biterse hiç uğraşma.

Bir öyle bir böyleyse hiç uğraşma. Belli ki uzaklaşmaya çalışıyor. Sen de arama sorma zamana bırak. İşi bahane ediyor bence.

gözden uzak olan gönülden de uzak olur malesef ,bu mesafe bitmediği sürce bu soğukluklar ne kadar çabalasanda oluşacaktır bence

Mevlana'dan gelsin...

Allah der ki: "Kimi benden çok seversen, onu senden alırım." ve ekler: "Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım." Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya.. Öldüm der durur, yine de yaşarsın…

noolur bukadar gözünüzde büyütmeyin şu adamları ya
kaçan kovalanır arkadaşım, salla gitsin..
neki bu böyle yaşayamam yapamam vs vs
onunla mı doğdun ki onsuz ölesin
Allah sağlıkla , ana baba evlat acısıyla sınamasın..
gerisi teferruat, yol ver gitsin..

O size nasıl davranıyorsa sizde ona öyle davranın.
Sürekli arayıp sık boğaz etmeyin ve kesinlikle ona vazgeçilmez olduğunu düşündürtmeyin.

Kadınların 6 hissi doğru çıkar

tamamıyla ona güvenme derim benim,

işyerinde mutlaka güzel genç kadınlar vardır

ve o kadınlar bunu rahat bıraktığını sanmam

Neden olumsuz cevaplar sürekli istemese telefonu acmaz yani niye kaybetmissin seni istemiyor diyosunuz belki gerçekten yogun olamaz mi ya da onu kazanmam icin ne yapmam lazım bu konuda yardımcı olun lütfen kötüyüm diyorum
Bizde diyoruz ki kazanmam için kaybetmeyi göze Alman lazım burdaki insanlar yaşamadı mı sanıyorsun böyle şeyler hiç yaşamadım diyen bir kere yaşamıştır ilgisizliğin sonu hep aynı ha bana benim sevgim ikimize yetiyor ben böylede mutluyum diyorsan o zaman devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…