- 12 Ocak 2012
- 1.323
- 690
- 248
- Konu Sahibi manolyasardunya
-
Olumlu bişey soyleyin lütfen düzelmesini istiyorum
Keşke senin kadar güçlü olsam dayanamıyorum
çok net bi cevap olmuş.ama çözüm bu.:)s.ktiret
Belki olumlu olur onu gerçekten sevdigimi anlarsaArkadasim bence icinden ne geliyorsa yap cunku ben bu duyguyu biliyorum aslinda hepimiz biliyoruz sen uzulme diye yapma diyoruz ama yap cunku elinden geleni yapmadan rahatlamayacaksin. Git konus sevgini soyle rahatla. Ama bence de olmayacak. Ama belki elimden geleni yaptim olmadi dersin yoluna devam edersin. Belki de olur elinden tutar. Ben yapar miydim. Hayir. Cunku ben de inat gurur agir basiyor. Ama sen yap. Anlasilan yapmadan yoluna devam edemeyeceksin. Yap ve iyi kotu neyse toplan yoluna devam et. Hepimiz yasiyoruz bak yikik dokuk yasiyoruz.
Merhaba;
Sizden yardım rica ediyorum.Erkek arkadaşımla önceden normal arkadaştık 2 sene kadar.Sonra 6 aydır sevgiliyiz.Başından beri bu ilişkiyi kabullenemedi.Başlarda iyiydi arar sorardı.Farklı şehirlerdeyiz ve ben onu kaybetmek istemiyorum.2hafta önce yanımdaydı.Sevgili gibi gezdik dolaştık gayet sıcak davrandı.Herşey yolundaydı.Fakat gidince bir kaç gün aradı sonra yine aynı.Yoğun çalışıyor.Ama banada vakit ayırmasını nasıl sağlarım.Yemek yiyemez uyuyamaz oldum böyle yaşayamıyorum.Sorduğumda bir problem yok yoğunum diyor.Hep ben arıyorum.Lütfen yardım önerileriniz için şimdiden teşekkürler...
gözden uzak olan gönülden de uzak olur malesef ,bu mesafe bitmediği sürce bu soğukluklar ne kadar çabalasanda oluşacaktır benceMerhaba;
Sizden yardım rica ediyorum.Erkek arkadaşımla önceden normal arkadaştık 2 sene kadar.Sonra 6 aydır sevgiliyiz.Başından beri bu ilişkiyi kabullenemedi.Başlarda iyiydi arar sorardı.Farklı şehirlerdeyiz ve ben onu kaybetmek istemiyorum.2hafta önce yanımdaydı.Sevgili gibi gezdik dolaştık gayet sıcak davrandı.Herşey yolundaydı.Fakat gidince bir kaç gün aradı sonra yine aynı.Yoğun çalışıyor.Ama banada vakit ayırmasını nasıl sağlarım.Yemek yiyemez uyuyamaz oldum böyle yaşayamıyorum.Sorduğumda bir problem yok yoğunum diyor.Hep ben arıyorum.Lütfen yardım önerileriniz için şimdiden teşekkürler...
Canım hep o aradi sonra da ben o israrciydi belli etti bi şekilde sonra duyguları actik başladınormal arkadaşken nasıl başladı ilişkiniz?
peki yaşınız kaç soruldumu bilmiyorum ama?Canım hep o aradi sonra da ben o israrciydi belli etti bi şekilde sonra duyguları actik başladı
Bizde diyoruz ki kazanmam için kaybetmeyi göze Alman lazım burdaki insanlar yaşamadı mı sanıyorsun böyle şeyler hiç yaşamadım diyen bir kere yaşamıştır ilgisizliğin sonu hep aynı ha bana benim sevgim ikimize yetiyor ben böylede mutluyum diyorsan o zaman devam..Neden olumsuz cevaplar sürekli istemese telefonu acmaz yani niye kaybetmissin seni istemiyor diyosunuz belki gerçekten yogun olamaz mi ya da onu kazanmam icin ne yapmam lazım bu konuda yardımcı olun lütfen kötüyüm diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?