Merhabalar :)
Benim şuan bi çıktığım var,askerde 91/2 tertib ve dağıtımı Kıbrısa çıktı
Nese annem çıktığım olduğunu öğrendi epey kızdı bağırdı,çağırdı falan ama erkek arkadaşıma hiç bahsetmedim.Annem ayrıl diye baskı yaptı 2-3 gün.Ama ona hiç belli etmedim ve demedim de.Benle hep ilgileniyor askerde olmasına rağmen,sürekli sevdiğini söylüyo ve beni bırakırsan dayanamam helede askerdeykenn hiç dayanamam melike,eğer olucaksak ileriye dönük olalım ciddi istiyorum ben diyor.Askerden gelince nişan dedi.Annem her kız annesi gibi sordu ne iş yapıyor falan gibisinden.Şuan bi işi yok ama geldiğinde bulur yani dedim ona sordum napmayı düşünüyosun diye.Askeriyede kalmayı düşünüyorum kalabilirsem dedi.Çok istiyorum inşAllah kalır ama öncelikle hep hayırlısı
ona mektup ve resmimi gönderdm çok hoşuna gtmiş açıp açıp okuyorum heo diyo.oda bana yazdı resmini koymş asker fotolarıyla bide vesikalık fotosunu koymuş.henüzz gelmedi dün kuzennden yolladı pttyle en geç 4 gün içinde gelirde.Neyse annem onunla olmamı istemiyor ama bende istiyorum.Bu çocuk seni sevmiyor askerde boş kalmayım yolumu bekleyen olsun oyalanıyım diye çıkıyor diyo,ama ben inanmıyorum ya.Böyle düşünen bi kıskan çok kıskanır mı ya? o beni kıskanıyo
dün msj attı arayım sen bana seni seviyorum aşkım de bende kapatım uyuyum sesini özledm diyee :)
Annem çok karıştırdı kafamı ya napıyım ben :18::18:
Benim şuan bi çıktığım var,askerde 91/2 tertib ve dağıtımı Kıbrısa çıktı

Annem çok karıştırdı kafamı ya napıyım ben :18::18: