erkek arkadaşım ve kaygılarım

Elittt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
696
59
53
İstanbul
Selam arkadaşlar, benim de bir derdim var
benim derdim de maalesef erkek arkadaşım
umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Kızlar bende kaygı sorunu var ilaç kullanıyorum her şeyi çok kafaya takıyorum çok alınıyorum büyütüyorum bazen haksız yere tartışmalar çıkarıyorum ve erkek arkadaşım da çok çabuk sinirlenen biri.
Ben yine haksız yere tartışma çıkardım ve bana düşünce olarak ' işte bu kadar basitsin' dedi
Ben bu lafını çok taktım mesajlar attı ama konuşmadım o da sonunda sinirlendi ve bir sürü hakaretler etmeye başladı
Şuanda benden nefret ettiğini beni dövmek istediğini söyluyor benden nefret ediyor.
Şuanda depresyona girdi ve bana çok kötü davranıyor.
Bütün bu yaptıklarımın bu hastalıktan olduğnu kabul etmiyor nazlı büyütüldüm sanıyor ona açıklamama rağmen anlamıyor.
Bi yandan hakaretler içimi acıtıyor bi yandan onu bunalıma soktum diye suçluluk hissediyorum.
Benim de anksiyetem arttı kalbimde ağırlık hissediyorum okulum tatil olduğu için tüm gün evdeyim sürekli kafamda bişeyler kuruyorum.
İlişkim ve kaygılarım konusunda neler tavsiye edersiniz?

Sevgilin dışındada bir hayatın olmalı diye düşünüyorum...Kendine bir hobi edin onunla vakit geçir,ilgilendigin bir aktivite varsa mesela ona yonel,dans etmek gibi...Kitap oku mesela ben bir kitaba başladım sabaha kadar gözümü kırpmadan okudum :))Peki psikologun ne diyor bu duruma,tedavisi yokmu ömrünün sonuna kadar bu şekildemi olacak?Bu da çok kötü bir durum hangi erkek dayanırki?

Evet çok haklısın hangi erkek dayanır
Ben böyle olduğumu yeni yeni farkediyorum ve düzelmeye çalışıyorum
Kaygı sorunum olduğu için her aktiviteyi yapamıyorum
Yorum için teşekkür ederim :)

tek taraflı degıldr canım hıcbı sey ıkınızde de suc vardr muhtemelen.sen her seyı kafana takmamaya calıs.bıraz cık gez kıtap oku farklı seylerle ılgılen

çok pardon yaş kaç?bu nedir böle kızlar kendinize saygınlığınz var nasıl hakeret ettirebiliosunuz ya aklım almıyor

Psikoloja gitmeye ikna et. Birlikte çift terapisi alın.

çok pardon yaş kaç?bu nedir böle kızlar kendinize saygınlığınz var nasıl hakeret ettirebiliosunuz ya aklım almıyor

20 yaşındayım. yaptıklarını hiç bir şekilde savunmuyorum. ama şöyle bi durum var bu hastalık çevrendeki insanları çok yıpratır ve o daha önceden depresyon geçirmiş biri ve şuanda da depresyonda. Haksız olan ve bunalıma girmesine sebep olan benim. bugune kadar ona bunu defalarca yaptım ve ilk kez patladı. Ortada başka sorunlar olsa ben gururuma yedirmem. ama ayrılırsam kaygılarım daha da artacak hastalığımdan kurtulmadan ayrılmayı göze alamam.

hastalıgımdan kurtulmadan ayrılmayı göze alamam diyosun peki yazık degilmi ona depresyonuda belki senin yüzünden oldu şuan sadece kendini düşünüyosun onun yaptıkları dogru degil ona bişey demiyorum ama bu durumdayken ayrılmıcaksın iyi olunca tam onu mutlu edicekken ayrılmayı düşünebilceksin hastalıgınıza bişey demiyorum çok çok zor Allah kimsenin başına vermesin ve en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah

O kısmaa girmek istemedim. ama öyle düşünmedim ben şuandaona durumumu anlatmaya çalışıyorum depresyonda olmasını anlarım ama bana karşi nefreti devam ederse demek istedim. zaten kendimi çok suçlu hissediyorum bu haldeyken bile düşünüyorum onu düzelirsem hiç bırakmam kolay kolay. ben eksik yazdığım için öyle anlaşılmış.
teşekkür ederim amin.

Son düzenleme:

yaşadıklarınızı en iyi siz biliyosunuz burda yazarak anlaşıyoruz yanlış anlamamız anlaşılmamız çok normal kusura bakmayın

ne olursa olsun küfredip hakaretle yok döverim bilmem ne demeye hakkı yok, önce saygı sonra sevgi , şimdi böle diyen evlenseniz oooooo düşünemiyorum bile, insanlar kendini önceden gösteriyor aslında da anlamıyoruz biz inanmak istemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…