Kızlar yardım edin ne yapacağımı hiç bilmiyorum 2 yıldır bir ilişkim var ilişkimiizn en basında facebook hesaplarımızı ve msn adreslermizi kapatmıştık erkek arkımın bugün twitter hesabı oldugunu gördm listsnde kmse yok sadece 1 resim birde üyelik onun haricinde hiçbir bilgi yok ne yapmam lazımmm dırdır yapmak istemiyorum ama ne demeliyim sizce cok kötüyüm resmen yalan söyledi bana hicbir sitede üyeliğim yok demiştiltfn akıl verin sağlıklı düşünemiyorum
nedne aldığını bi sorun kavga gürültü çıakrmadan ılımlı yaklaşarak
Kızlar yardım edin ne yapacağımı hiç bilmiyorum 2 yıldır bir ilişkim var ilişkimiizn en basında facebook hesaplarımızı ve msn adreslermizi kapatmıştık erkek arkımın bugün twitter hesabı oldugunu gördm listsnde kmse yok sadece 1 resim birde üyelik onun haricinde hiçbir bilgi yok ne yapmam lazımmm dırdır yapmak istemiyorum ama ne demeliyim sizce cok kötüyüm resmen yalan söyledi bana hicbir sitede üyeliğim yok demiştiltfn akıl verin sağlıklı düşünemiyorum
Kızlar benim hesabım olsa bana neler yapardı cok iyi biliyorum sakin olucam sorucam hayır bir yere üye olsa bana direkt sölerdi anlayamıyorum cok sogudum suan ondan
eskiden boyle seylere bende cok kızardım ama artık cok sakinim bu tarz seyleri oyle iyi bir anında soruyorum cevap veriyor iyi tamam deyip kapatıyorum...hem zaten hesabında kimsede yokmus belki merak etti nasıl birsey diye actı baktı sonrada oyle bıraktı kapatmak istese bile anlayamamıstır cunku twitter biraz karısık hani biseyler yapmıs olsa diycem haklısın ama sakin ol sinirlenme hic sorucaksanda gusel bir sekilde sor merakın gider hem...
Şimdi fotoğrafını cekeceğim üyeliğinin mesajla multimedyayla gönderymmi sizce 5 de uyanacak korksun istiyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?