Erkek arkadaşım yalan söyledi

MLKMLK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
277
0
46
İzmir
Kızlar yardım edin ne yapacağımı hiç bilmiyorum 2 yıldır bir ilişkim var ilişkimiizn en basında facebook hesaplarımızı ve msn adreslermizi kapatmıştık erkek arkımın bugün twitter hesabı oldugunu gördm listsnde kmse yok sadece 1 resim birde üyelik onun haricinde hiçbir bilgi yok ne yapmam lazımmm dırdır yapmak istemiyorum ama ne demeliyim sizce cok kötüyüm resmen yalan söyledi bana hicbir sitede üyeliğim yok demiştiltfn akıl verin sağlıklı düşünemiyorum

konuş bakalım, senin hiç hesabın yoktu ya bu twitter da nedir, işte yok efendim önceden almıştım bu hesabı falan savunmaya geçecektir, sen sakin bir şekilde gözlerinin içine bakarak doğru mu söylüyorsun, açık olalım birbirimize karşı, ne varsa şimdi öğreneyim sonradan karşıma çıkacağına de, ikna olana kadar bu şekilde sorular sor, erkek yalan söylüyorsa fazla dayanamaz ya, ağzında sakladığı herhangi bir bakla varsa muhakkak çıkaracaktır, konuşmadan olmaz ama, öyle gizliden gizliden takip edeyim gireyim o hesabındaki kişiyle konuşayım diye uğraşma sakın, konuşun anlaşın, öğren bi durum neymiş, sakin olmayı da unutma, bütünolgunluğunla, sakince yaklaş duruma

Konuşacağım yüzyüze görşme imkanım yok suan telefonla halledecğim mecburen delireceğim suan daha önce bakmıstım yoktu suan cok sasırdım twitterda ne zaman üye oldugunu anlayablrmym merak ediyorm cok üzgnm suan

düşündükçe kafanda kuracaksın, konuşmak en iyisi, en kısa sürede ara ve konuş, olayı öğren bakalım ve kafandaki bütün soru işaretleri yanıtlanana kadar da kapatma

Bence kızılacak bir durum yok , normal bir durum demek istemiyorum ; çünkü herkesin ilişkisi, kuralları, istekleri farklıdır..

Ben olsam ki benim başıma geldi :) , konuşurdum sakin bir şekilde.Fakat hiçbirşekilde kızmadan,çünkü kızdığınız zaman hem kavgaya dönecek konu,hem anlayışsız durumuna düşeceksiniz hem yeniden gizli başka hesap açacaktır. Sakin ve anlayışlı konuşursanız uzlaşacağınıza eminim.

Bu şekilde yapamazsanız, sizde bir hesap alın ona arkadaşlık daveti yollayın. :) Ama sizin adınıza olacak bir hesap, denediğinizi düşünür yoksa.

kimse yokmuş işte hesabında dert etme bence

Kızlar benim hesabım olsa bana neler yapardı cok iyi biliyorum sakin olucam sorucam hayır bir yere üye olsa bana direkt sölerdi anlayamıyorum cok sogudum suan ondan

kocamda bana bi facebook açtırmıyo demek bana ulaşan ulaşamasın diye
sanki kim ulaşacaksa bu arada senin sevgiline kim ulaşacakki istemiyosun.ulaşan her türlü ulaşırda yani orasıda ayrı bişe

eskiden boyle seylere bende cok kızardım ama artık cok sakinim bu tarz seyleri oyle iyi bir anında soruyorum cevap veriyor iyi tamam deyip kapatıyorum...hem zaten hesabında kimsede yokmus belki merak etti nasıl birsey diye actı baktı sonrada oyle bıraktı kapatmak istese bile anlayamamıstır cunku twitter biraz karısık hani biseyler yapmıs olsa diycem haklısın ama sakin ol sinirlenme hic sorucaksanda gusel bir sekilde sor merakın gider hem...

Yaa benim güvenimi yitiriyor suan aglıyorumm cok kötymm bu adam beni sevmio resmen cıldırmak üzereym yaa yine yaptı yine üzdü

Şimdi fotoğrafını cekeceğim üyeliğinin mesajla multimedyayla gönderymmi sizce 5 de uyanacak korksun istiyorum biraz

bencede yapma sakin ol öfkeyle kalkan zararla oturur konuşmamız lazım deyip sor önce eğer açıklama yapamazsa yada inkar ederse o zaman anlat bildiklerini

bence böyle şeyleri birbirinize yasaklamanız yanlış hem mantıken düşününce her şeyin gözünüzün önünde olması daha iyi.

Kızlar ne mantıkla açabilir ki resmen üye olmuş işte daha yeni yeni atlattıgımız seyler var buda üstüne geldi hepde onun hataları şimdi düzgünce konusmam lazım ama nasıl ne diyeceğim hiçbirşy bilmiyorum istediğim burnu sürtsün azcık cnkü öyle iyi bliyrki onu cok seviyorum asla bırakmıcagmıı delireceğim yaa

Bu o kadar da önemli bi şey değil ki ne kadar yasaklanırsa o kadar çekici olur ayrıca. Zaten listesinde de bir kişi varmış. Bence bu kadar büyütmemeli bu konuyu bak farkında olunmuyo ama ilişkiler böyle anlamsız nedenlerden yıpranıyo ve bitme noktasına geliyo. Yok sen face açtın yok senin twitter ın hala kapanmamış tarzındaki problemler farkında olamıyoruz ama çok büyüyo.Bence uygun bi zamanda konuşup sorarsın zaten çekindiği bi şey varsa belli olur eminim ki konuşmasından. Ayrıca ulaşıcaklar diyosun erkek de kadın da ulaşılmak istedikten sonra böyle şeylere lüzum bile yok bunu hepimiz biliyoruz aslında.
Bence fevri davranıyosun biraz daha sakin olmaya çalış ve ondan sonra konuş erkek arkadaşınla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…