Erkek arkadaşım yüzünden çektiğim özgüven kaybı. Ne yapacağım ben?

Adres hatalı olmuş. www olmadan ve .com olmadan yazar mısın? Gerçekten konu gerçek mi değil mi merak ediyorum..
Bekle arıyorum
https://www.instagram.com/b.edosss/

İnstagramim benim eklersen tekerlekli sandalyeyle resimlerim var. Ve profilde bloğumda profilde linke bakordan ulasabilirsin umarım yalancı konumuna koyduğunuz için utanirsiniz.

Son düzenleme:
Tesekkur ederim bi zaman sonra yoruluyosun sanırım Allah sürekli bunları gelenlere sabir vereib

Bekle arıyorum
https://www.instagram.com/b.edosss/

İnstagramim benim eklersen tekerlekli sandalyeyle resimlerim var. Ve profilde bloğumda profilde linke bakordan ulasabilirsin umarım yalancı konumuna koyduğunuz için utanirsiniz.

Eğer söz bana ise neden utanayım? Her gün kaç tane sahte konu açılıyor burada. Ve yalancısın, yalan vs gibi iddaalarda bulunmadım. Konu gerçek mi değil mi merak ediyorum dedim ki hala merak ediyorum :)

Eğer söz bana ise neden utanayım? Her gün kaç tane sahte konu açılıyor burada. Ve yalancısın, yalan vs gibi iddaalarda bulunmadım. Konu gerçek mi değil mi merak ediyorum dedim ki hala merak ediyorum :)
Gerçek artık ne yapicam nasıl inandiricam bilmiyorum ama takip edin bakin instagramdan tekerlekli sandalye var son resimlerinde hep ben suzi arkadaşlarımıza yonlendiririm en çok onlar girdubne cektigimi
Burada yalandan konu acicam diye 7 gün boyunca blog mu yazacam ayrixa yahu? Okuyun iste .Neler cekiyorum birde sözle ugrasamiycam boyle konularda sahte konu aciyolarsa o insanlara insaf insaf!

Anlıyorum psikolojin bozulmuş ancak biraz daha sakin olmalısın. Bunda sinirlenecek bir şey yok.
Onun dışında mesaj düzeltme süren geçmeden hesabının bilgisini silmeni öneririm. Yarın öbür gün bu yazdıkların karşına çıksın istemeyebilirsin.

Neden?
Sadece çok acı çeki yorum ve inanılmamasina bozuldum ne çektiğini kimse anlayamaz burda en iyisi silip kapatayim

canim kimseye kendini inandirmak zorunda değilsin. ne diye açıklama yapıyorsun? inanan cevap yazar inanmayan görmezden gelir, yazmaz. zorla değil ya.. ayrıca instagram linkini de sil lütfen. başına bir iş gelir. buraya sadece kadınlar üye fakat üye olmadan erkeklerde bakıyor takip ediyor. o yüzden silmelisin kişisel bilgilerini verme..

Nasıl silicem.?

Neden?
Sadece çok acı çeki yorum ve inanılmamasina bozuldum ne çektiğini kimse anlayamaz burda en iyisi silip kapatayim

Hepimizin hayatında çok acı çektiği, çok sıkıntı yaşadığı dönemler oluyor. Senin sınavın birçoğuna göre daha ağır. Ama pozitif olmak için çabalamalısın. Öyle bir erkek arkadaştan kurtulduğun için sevinmelisin mesela.. İyi yönlerini düşünmelisin.
Konu kapatmaktan ziyade instagram hesap bilgini silersen iyi olur.

Of yok kullanıcı adımı degistiriyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…