Erkek arkadaşım yüzünden çektiğim özgüven kaybı. Ne yapacağım ben?

Fotofrafdakı senmısın canım ?eger sensen çok guzelsın cnm
Evet benim arkadaşa tekerlekli sandalyem vardı zaten benim yani. Güzel veya değilim burnunu Kasımı gözünü seviyorum seviyordum
O içindeki herşeyi öldürdü aptal.

Foto daki sensen çok güzelsin, bırak o şapşalı , sacmalamış, sen iyileşmene bak, sana değer verecek daha ne düzgün insanlar çıkar karşına, sen bir an önce iyileş, kimseyi takma kafana. Cok geçmiş olsun

Benim evet. Tekerlekli sandalyeylede resim koyabilirim zaten ayrılmaz oldu yanimdan ozguvenimi zedeledi. İgreniyorum ondan.

Benim evet. Tekerlekli sandalyeylede resim koyabilirim zaten ayrılmaz oldu yanimdan ozguvenimi zedeledi. İgreniyorum ondan.
O sen hasta olduğun için sorumluluk alamamış kaçmış resmen, seni gerçekten sevse şimdi de yanında olurdu, güzelliği vs bahane etmiş yoksa çirkin bir kız değilsin. Ki olsaydın bile seven insan yanında olurdu bu zor zamanlarda. Boşver kurtulmussun ablacım, sen bir an önce iyileş inşallah, o salağı da sözlerini de takma hiç kafana. Acil şifalar dilerim

Erkeklere inancım kalmadı daha ilki böyle çıkınca. Çok sekilciler umarım iyi biri cijar

Pek umudum kalmadı. Erkekler şekilci benim gibi kızlara da bakmazlar. İlk defa bu kadar çirkin dedi biri bana tabi onu ciddiye almakta ne kadar dogru
Kendini kalıba sokmamalısın bence. Böyle de düşünmemelisin erkekler benim gibi kızlara bakmazlar gibi. Seninle olabilecek son erkekmiş gibi davranırsan her istediğini yapmak zorunda kalırsın çok güzel kullanılırsın böyle çok üzülürsün. Elbet karşına başka birileri çıkıcaktır

Boyle düşünmüyordum erkek arkadaşım yüzünden bu kalıba girdim yada gerçekler bu belki

Evet benim arkadaşa tekerlekli sandalyem vardı zaten benim yani. Güzel veya değilim burnunu Kasımı gözünü seviyorum seviyordum
O içindeki herşeyi öldürdü aptal.
Canım zaman lazım ınsallah ıyıleseceksın bugunlerı atlatacaksın ayrıca çok guzelsın bılıyormusun bak kadın kadına zor guzel der bu bır gerçek ama bak hepımız tüm fotodakının sen olduğunu duyduğumuzda çok güzelisin dedık çünkü gerçekten gUzelsın ve degerlısın unutma

Ben senin gibi ölümden dönmüş olsam, taksimde çıplak koşacak kadar özgüvenli olurum be!
Kimse umrumda olmaz ölümü yenmişim, paraşütle falan atlatım uçaktan da etim kesilse kanamaz.
Ne ezilmesi ne büzülmesi komik misin kızım git yeni hayatına sarıl elin sümsüğünü ne düşünüyorsun.
Basit basit adamları ne takıyorsun kafana valla delircem.
Konu fake mi ne bu kadar olamaz çünkü.

O sizin gönlümüzün güzelliği. Her insan değerli hepimiz farkliyiz essisiz boyle bakabilene

Bende ters etki yarattı ayrıca faks değil bloğunu verdim profilde okuyabilirsiniz. Benim için hayatım daha kıymete bindi sokakta nasıl yuriycem bir daha kursa korkusu başladı. Bende sizin gibi düşünüyordum yaşamadan önce ama çektiğim acıları ve psikoloji mi kucumsemeyin çünkü gerçekten zor

Kuzum küçümsemiyorum. Aksine çok güçlüsün sen, buna imrenmek istiyorum. Ama bu güce rağmen nasıl olur da kendini salıverirsin onu anlamaya çalışıyorum.
Bu tür travmalardan sonra fizik tedavisi ile beraber mutlaka ama mutlaka psikolojik tedavi de görmelisin zaten.
Aksatma sakın yoksa tedavin yarım yamalak olur.
Daha güçlü bir hayat seni bekliyor. Yılmadan çalışacaksın ve bu süreci atlatacaksın :)
Bundan daha güçlüsün sen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…