Evet benim arkadaşa tekerlekli sandalyem vardı zatenFotofrafdakı senmısın canım ?eger sensen çok guzelsın cnm
Benim evet. Tekerlekli sandalyeylede resim koyabilirim zaten ayrılmaz oldu yanimdan ozguvenimi zedeledi. İgreniyorum ondan.Foto daki sensen çok güzelsin, bırak o şapşalı , sacmalamış, sen iyileşmene bak, sana değer verecek daha ne düzgün insanlar çıkar karşına, sen bir an önce iyileş, kimseyi takma kafana. Cok geçmiş olsun
O sen hasta olduğun için sorumluluk alamamış kaçmış resmen, seni gerçekten sevse şimdi de yanında olurdu, güzelliği vs bahane etmiş yoksa çirkin bir kız değilsin. Ki olsaydın bile seven insan yanında olurdu bu zor zamanlarda. Boşver kurtulmussun ablacım, sen bir an önce iyileş inşallah, o salağı da sözlerini de takma hiç kafana. Acil şifalar dilerimBenim evet. Tekerlekli sandalyeylede resim koyabilirim zaten ayrılmaz oldu yanimdan ozguvenimi zedeledi. İgreniyorum ondan.
Erkeklere inancım kalmadı daha ilki böyle çıkınca. Çok sekilciler umarım iyi biri cijarO sen hasta olduğun için sorumluluk alamamış kaçmış resmen, seni gerçekten sevse şimdi de yanında olurdu, güzelliği vs bahane etmiş yoksa çirkin bir kız değilsin. Ki olsaydın bile seven insan yanında olurdu bu zor zamanlarda. Boşver kurtulmussun ablacım, sen bir an önce iyileş inşallah, o salağı da sözlerini de takma hiç kafana. Acil şifalar dilerim
O sizin gönlümüzün güzelliği ama sevgiliden bu durumda bunları duymak biraz agir oldu.Biliyor musun? Çok güzelsin maşallah.
Çıkar tabiki, daha 20 yaşındasın, oo yolun başındasın. Eminim bu sıkıntılarına mükafat cok daha iyileri çıkacak karşınaErkeklere inancım kalmadı daha ilki böyle çıkınca. Çok sekilciler umarım iyi biri cijar
Kendini kalıba sokmamalısın bence. Böyle de düşünmemelisin erkekler benim gibi kızlara bakmazlar gibi. Seninle olabilecek son erkekmiş gibi davranırsan her istediğini yapmak zorunda kalırsın çok güzel kullanılırsın böyle çok üzülürsün. Elbet karşına başka birileri çıkıcaktırPek umudum kalmadı. Erkekler şekilci benim gibi kızlara da bakmazlar. İlk defa bu kadar çirkin dedi biri bana tabi onu ciddiye almakta ne kadar dogru
Boyle düşünmüyordum erkek arkadaşım yüzünden bu kalıba girdim yada gerçekler bu belkiKendini kalıba sokmamalısın bence. Böyle de düşünmemelisin erkekler benim gibi kızlara bakmazlar gibi. Seninle olabilecek son erkekmiş gibi davranırsan her istediğini yapmak zorunda kalırsın çok güzel kullanılırsın böyle çok üzülürsün. Elbet karşına başka birileri çıkıcaktır
Kimseye tama etmene gerek yok, hiç bir erkek içinde köle olmaya. Erkek arkadasını kendi yoluna bırak gitsinBoyle düşünmüyordum erkek arkadaşım yüzünden bu kalıba girdim yada gerçekler bu belki
Aynen öyle yapıp ben ayrıldım zaten rencide olmaktansaKimseye tama etmene gerek yok, hiç bir erkek içinde köle olmaya. Erkek arkadasını kendi yoluna bırak gitsin
En doğrusunu yapmıssın kimseye kendini ezdirme, olabildiğince kendini geliştir, kendinde neyi beğenmiyorsan onu değiştirmeye çalıs ve kendine güvenen bir kadın ol :)Aynen öyle yapıp ben ayrıldım zaten rencide olmaktansa
Canım zaman lazım ınsallah ıyıleseceksın bugunlerı atlatacaksın ayrıca çok guzelsın bılıyormusun bak kadın kadına zor guzel der bu bır gerçek ama bak hepımız tüm fotodakının sen olduğunu duyduğumuzda çok güzelisin dedık çünkü gerçekten gUzelsın ve degerlısın unutmaEvet benim arkadaşa tekerlekli sandalyem vardı zatenbenim yani. Güzel veya değilim burnunu Kasımı gözünü seviyorum seviyordum
O içindeki herşeyi öldürdü aptal.
O sizin gönlümüzün güzelliği. Her insan değerli hepimiz farkliyiz essisiz boyle bakabileneCanım zaman lazım ınsallah ıyıleseceksın bugunlerı atlatacaksın ayrıca çok guzelsın bılıyormusun bak kadın kadına zor guzel der bu bır gerçek ama bak hepımız tüm fotodakının sen olduğunu duyduğumuzda çok güzelisin dedık çünkü gerçekten gUzelsın ve degerlısın unutma
Bende ters etki yarattı ayrıca faks değil bloğunu verdim profilde okuyabilirsiniz. Benim için hayatım daha kıymete bindi sokakta nasıl yuriycem bir daha kursa korkusu başladı. Bende sizin gibi düşünüyordum yaşamadan önce ama çektiğim acıları ve psikoloji mi kucumsemeyin çünkü gerçekten zorBen senin gibi ölümden dönmüş olsam, taksimde çıplak koşacak kadar özgüvenli olurum be!
Kimse umrumda olmaz ölümü yenmişim, paraşütle falan atlatım uçaktan da etim kesilse kanamaz.
Ne ezilmesi ne büzülmesi komik misin kızım git yeni hayatına sarıl elin sümsüğünü ne düşünüyorsun.
Basit basit adamları ne takıyorsun kafana valla delircem.
Konu fake mi ne bu kadar olamaz çünkü.
Bende ters etki yarattı ayrıca faks değil bloğunu verdim profilde okuyabilirsiniz. Benim için hayatım daha kıymete bindi sokakta nasıl yuriycem bir daha kursa korkusu başladı. Bende sizin gibi düşünüyordum yaşamadan önce ama çektiğim acıları ve psikoloji mi kucumsemeyin çünkü gerçekten zor
https://carpediemiz.kadinlarkulubu.com/?m=1
Bloğun burada olursaniz çok sevinirim: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?