Konu gerçek istersen resimde atabilirim sandalyeye mahkumum daha. Arkadaşlarım da ailemds böyle söylüyor şehrinde terk ettim görmeyeceğm bir daha ama gururun incindiKonu gercek ise , olumden donmussun o dangoz arkadasi mi dusunuyorsun. Bosver sektirerek gitsin.
Çok yardımcı oldunuz . bunu bende farkındayım ama yok kazayı bike atlatamadim. Sağolsun.Özelden neden dertleşmek istiyorsun ki? Buraya yazmışsın işte.
Psikolojik tedavi al, geçmiş olsun.
O konuda bazen bende kendime kiziyorum. Hasar yok çok şükür kalça kemiğindeki kırıklar agir ağrı çeki yorum birde akciğerin göğüs kafesine battığı için çok ağır ameliyatlar gecirdimKiyamam.. kac yasindasin? Kalici bi hasar bıraktı mi kaza? Ölümden dönmüş biri olarak ne kadar gereksiz bi seyi taktigini bilmen gerekirdi..
Konu gerçek istersen resimde atabilirim sandalyeye mahkumum daha. Arkadaşlarım da ailemds böyle söylüyor şehrinde terk ettim görmeyeceğm bir daha ama gururun incindi
Ailem söyledi hic gitmedi sonra niye boyle yapıyo bi ergenle cikmisim herhalde. Önüme bakacagima umudum olşa1 ya kapıda filan beklememiştir. beklemiş olsa siz odaya çıktığınızda yanınızda olurdu. ayrılmışsınız artık önünüze bakın
Ailem söyledi hic gitmedi sonra niye boyle yapıyo bi ergenle cikmisim herhalde. Önüme bakacagima umudum olşa
Haklisiniz. İs bana düşüyor ama agir bir kazaydı atlatamiyorum hala çok agrida çeki yorum. Eski yaşamına dönünce geçer umarımAnladığım kadarıyla 20 gün falan görmüşsünüz.
Gerek yok böyle bir adamın verdiği duyguyu devam ettirmeye...
Duygu derken eziklik duygusu...
Geçmiş olsun.
Şu an aileniz ve arkadaşlarınız yanınızda olsa yeter.
Hatta size kendinizde eksiklik olmadığını gösteren insanların olması yeterli...
İçimdeki umudu bitirdi . giderken seni kampında bekleyecektir birini bulursun umarım umrumda degilsin dediniye umudun yok ki?
Haklisiniz. İs bana düşüyor ama agir bir kazaydı atlatamiyorum hala çok agrida çeki yorum. Eski yaşamına dönünce geçer umarım
Hic bi şey diyemezdim . diyemedim de. Ayridik bitti terkediyorum dedim sadecedurumunuza çok üzüldüm gerçekten, büyük geçmiş olsun.
o size öyle konuşurken sustunuz mu peki? dediklerine verilecek epey cevap var.
Umarım çok dua edildi ve yaşadım inanın öte korkunç tesisler vardı ki diffüz aksiyonel hasarTabi o süreçte kendinizi kötü hissetmenize çok normal.
Üzülmeyin.
En kısa zamanda toparlanmanizi diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?