Erkek arkadaşım yüzünden çektiğim özgüven kaybı. Ne yapacağım ben?

Aramiss97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
94
42
3
28
8 ay önce falan çıkmaya başladık . 10 gün sonra trafik kazası geçirdim çıkmaya başladıktan. 1 ay komadaydim harfiyat kamyonu çarptı. Bi ay beklemiş kapıda beni. (Bunu hicbir erkeğin yapmayacağını iddia etti.) sonra odaya çıktım. Sürekli tersledi beni hic gelmedi sürekli kızlarla geziyordu. Desteğe ihtiyacım vardı cidden zor zamanlar geciriyorum arkadaşlar. Ama zerre destek olmadı bir gün paylaşım neden bekledim o zaman kapıda diye. Seni seviyordum ama arkadaşların beni senden soğuttu diyor inatla. Neymiş dedikodudsunu yaptıklarını duymuş bilmeem ne çocuk gibi. Zaten benden bir yas küçük araştırdım sordum yok boyle birşey. Sürekli kırıcı konuşuyordu yok burnun şöyle büyük çok çirkin hadi bunlar sakasina olsun ki değil eski sevgilim senden güzeldi dedi bana.İlk sevgilimdi ve 10 gün surdu boyle bitti ben ayrıldım ama bana verdiği o eziklik duygusunu atamiyorum kendimi çok çirkin ise yaramaz hissediyorum. Hala fizik tedavi görüyorum ailemden başka kimse yok yanımda.

Ozelden dedertlesecek arkadaşlar varsa eğer yazabilirsiniz sevinirim herşeyin mahfoldu İstanbul da üniversitenin ik yılıydı eskişehire döndüm ben de

Konu gercek ise , olumden donmussun o dangoz arkadasi mi dusunuyorsun. Bosver sektirerek gitsin.
Konu gerçek istersen resimde atabilirim sandalyeye mahkumum daha. Arkadaşlarım da ailemds böyle söylüyor şehrinde terk ettim görmeyeceğm bir daha ama gururun incindi

durumunuza çok üzüldüm gerçekten, büyük geçmiş olsun.
o size öyle konuşurken sustunuz mu peki? dediklerine verilecek epey cevap var.

Kiyamam.. kac yasindasin? Kalici bi hasar bıraktı mi kaza? Ölümden dönmüş biri olarak ne kadar gereksiz bi seyi taktigini bilmen gerekirdi..
O konuda bazen bende kendime kiziyorum. Hasar yok çok şükür kalça kemiğindeki kırıklar agir ağrı çeki yorum birde akciğerin göğüs kafesine battığı için çok ağır ameliyatlar gecirdim

1 ya kapıda filan beklememiştir. beklemiş olsa siz odaya çıktığınızda yanınızda olurdu. ayrılmışsınız artık önünüze bakın
Ailem söyledi hic gitmedi sonra niye boyle yapıyo bi ergenle cikmisim herhalde. Önüme bakacagima umudum olşa

Anladığım kadarıyla 20 gün falan görmüşsünüz.
Gerek yok böyle bir adamın verdiği duyguyu devam ettirmeye...
Duygu derken eziklik duygusu...

Geçmiş olsun.

Şu an aileniz ve arkadaşlarınız yanınızda olsa yeter.
Hatta size kendinizde eksiklik olmadığını gösteren insanların olması yeterli...

Haklisiniz. İs bana düşüyor ama agir bir kazaydı atlatamiyorum hala çok agrida çeki yorum. Eski yaşamına dönünce geçer umarım

durumunuza çok üzüldüm gerçekten, büyük geçmiş olsun.
o size öyle konuşurken sustunuz mu peki? dediklerine verilecek epey cevap var.
Hic bi şey diyemezdim . diyemedim de. Ayridik bitti terkediyorum dedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…