İyi akşamlar arkadaşlar. Bir konuda görüşünüze, tavsiyenize ihtiyacım var. Çok şükür çok iyi giden bir ilişkim var. 1 ay sonra nişanlanacağız Allah nasip ederse Eylül ayında da evlenmeyi planlıyoruz. Aynı evde yaşıyoruz erkek arkadaşımla. Her şey gerçekten çok güzel. Maddi manevi bir dediğim iki olmuyor. Ancak benim artık bunaldığım bir konu var erkek arkadaşımla alakalı. Alkol almayı ailecek çok seviyorlar, ona asla bir şey demiyorum çünkü ben de alkol kullanıyorum. Her akşam mutlaka içer erkek arkadaşım. Ama haftada bir veya iki gün arkadaşlarıyla çıktığında zaman kavramını yitiriyor adeta. Hiçbir zaman şu saatte geleceğim dediği saatte gelmedi eve. Öyle geç gelme huyu da yoktur. En geç 12'de evde olur mutlaka. Ben de normalde arkadaşlarıyla birlikteyken asla aramam, mesaj atmam. Çünkü kendisine ayırdığı bir vakit bu diye düşünürüm. Problem etmem. Fakat bu şekilde söz verip de tutmaması artık beni irrite etmeye başladı. "Şu saatte geleceğim deme bana. Ya bilmiyorum de ya da söylediğin saatte gel" dedim ona kaç kere. Ama hala inatla saat veriyor bana eh ben de doğal olarak ya yemek hazırlıyorum ya beklentiye giriyorum. Gelmeyince de aşırı sinirleniyorum. Sonra da üzülüyorum onun keyifli zamanını keyifsiz hale getirdiğim için. Bu olaya artık son vermek istiyorum. Onunla kesin bir şekilde nasıl konuşabilirim? Nasıl bu huyundan vazgeçirebilirim? Yani örneğin ben bugün arkadaşımla buluştum. O da arkadaşlarıyla maç izlemeye gitti. Ama saat 7'deki maçı evde izleyeceğim dediği için ben erkenden döndüm eve. Ama hala gelmedi kendisi. Ben de daha fazla vakit geçirmek istiyordum arkadaşımla. Ancak hem atıştırmalık bir şeyler hazırlayayım hem de kapıyı ona ben açayım diye erken dönmek zorunda kaldım. Bana deseydi ki maçı da arkadaşlarımla izleyeceğim, zaten bir sıkıntı yoktu. Ben kendim diyorum günlerdir akşamki maçı da arkadaşlarınla izle istersen diye. Büyük bir problem değil bu tabi ki ancak akıl akıldan üstündür demişler. Sizin görüşlerinizi almak istedim. Çok teşekkür ederim şimdiden.