adam ayrılmak istiyor net bir şekilde sende zorlama peşinden koşmamerhabalar erkek arkadaşımla 7 aylık bir ilişki içerisindeydik arada inişli çıkışlı olsada çok güzel giden bir ilişkim vardı sevgi değer doruklarda olan bir ilişkiydi taki son 2 güne kadar annem erkek arkadaşın annesiyle gelsin çay içelim dedi bende erkek arkadaşımı aradım söyledim istemiyorum öyle birşey olmucak gibi konuşmalar yaptı bende üsteledim neden diye aradım durmadan küstü bana 2 gün konuşmadı sonra bütün fotorağlarımızı silmiş heryerden noldu dedim bir karar aldın haralde bu tek başına alabileceğin bir karar değil dedim cevap bile yazmadı tabi ben çıldırdım adam gibi bitirceksen bitir dedim tamam bitsin dedi sebeb benim onu zorlamammış sürekli aramammış bundan sıkılmış böyle saçma bir sebeb yaşayan varmı aranızda yemeden içmeden kesildim böyle ahlaksızca bir ayrılık olurmu ? kafayı yiyecem
.......adam ayrılmak istiyor net bir şekilde sende zorlama peşinden koşma
aynen öyle bahaneside onu durmadan arayışımmışCiddiye binmeden kaçmış
aynen canımNiyeti ciddi değilmiş.
Bu vesileyle erkenden öğrenmiş oldun boşver ne peşinden koşacaksın. Değer doruklarda olsaydı eğer bu şekilde yapmazdı en azından düzgünce şuan ciddi düşünmüyorum biraz daha birimizi tanıyalım henüz erken derdi.
Boşver yoluna bak.
Adam bogulup can havliyle kacmis.Erkekler is ciddiye binince hazir hissetmezlerse genelde kacarlar.Olay bumerhabalar erkek arkadaşımla 7 aylık bir ilişki içerisindeydik arada inişli çıkışlı olsada çok güzel giden bir ilişkim vardı sevgi değer doruklarda olan bir ilişkiydi taki son 2 güne kadar annem erkek arkadaşın annesiyle gelsin çay içelim dedi bende erkek arkadaşımı aradım söyledim istemiyorum öyle birşey olmucak gibi konuşmalar yaptı bende üsteledim neden diye aradım durmadan küstü bana 2 gün konuşmadı sonra bütün fotoğlarımızı silmiş heryerden noldu dedim bir karar aldın haralde bu tek başına alabileceğin bir karar değil dedim cevap bile yazmadı tabi ben çıldırdım adam gibi bitirceksen bitir dedim tamam bitsin dedi sebeb benim onu zorlamammış sürekli aramammış bundan sıkılmış böyle saçma bir sebeb yaşayan varmı aranızda yemeden içmeden kesildim böyle ahlaksızca bir ayrılık olurmu ? kafayı yiyecem
teşekkür ederim canım haklısınSeninle ciddi bir iliski düsünmüyormuş sen de annenle çay icmeye çagırınca panikleyip ayrılmış senin icin cok hayırlı olmuş canım boyle birine güvenip belki iliskinde başka seyler yaşamış olcaktın şansın varmış sen de ulaşmaya çalışma ona heryerden engelle... karşına seni gerçekten seven biri çıkacaktır
sanki nikah kıyalım dedim öyle bir davranış gördümAdam bogulup can havliyle kacmis.Erkekler is ciddiye binince hazir hissetmezlerse genelde kacarlar.Olay bu
Ama aileyke tanisacak ee bu ciddii bir seysanki nikah kıyalım dedim öyle bir davranış gördüm
halbuki annemle tanıştı ya birde tek sıkıntı bu değilmiş benim üst üste aramammış bahanesine bakAma aileyke tanisacak ee bu ciddii bir seyBeniim esimde is ciddiye dönünce kacmisti.Hicc orali olmadim hayatima devam ettim.Kendiisi bir gun arayip telde evlenme teklifi ettii.Reddetmeden 3 ay beklemeye aldim.Benim yasadigim sehre gelince kabul ettim.40 gun icinde söz,nisan,kina,dugun,ev serme oldu bitti Kacan balik buyuk olur sakin arama sorma keyiflii sekilde hayatina devam et.Belki tereddut etti korktu.Dönen senindir.Donmezse zaten zaman kaybiymis ama bekleme
aynenEvlilikten korkmuş
Ònce karalar bagladim agladim sizladim sonra sevgili yaptim hayatima baktim.O da gonul eglendirdi kimse sen gibi olamadi dedi döndü.Acikcasi bende yarami sarmak icin birileriyle görusuodumhalbuki annemle tanıştı ya birde tek sıkıntı bu değilmiş benim üst üste aramammış bahanesine bakne güzel kaderinde o varmış demekki dönmüş sana ayrılmak istediğinde naptın ?
ahahah iyi yapmışsın valla :)Ònce karalar bagladim agladim sizladim sonra sevgili yaptim hayatima baktim.O da gonul eglendirdi kimse sen gibi olamadi dedi döndü.Acikcasi bende yarami sarmak icin birileriyle görusuodumAma esime hic belli etmedim.Biraz beklettim istemem yan cebime koy tarzi evlendim sonra istee.
Cok aramanda bogar ama biraz sal adami abartma barisirsan ya da baska iliskin olursa.Onlar merak etsin kossun pesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?