erkek arkadaşım

Demek ki onun planları içinde ilişkiyi ciddiye bindirmek yokmuş..

İyi de adam size evlenme teklif etmemis ya da ciddi dusundugunu gosterir hicbir sey yapmamis. Benim bildigim erkek tarafindan (annesinden) bir tanisma teklifi gelir, kiz tarafi da bunun uzerine davet eder.
Anneniz daha ortada fol yok yumurta yokken annesini tanismaya davet etmis, adam tabi kacar. Ben olsam ben de kacardim, zorla evlendirilmeye calisiyormus gibi

Adamın sorumluluk sahibi olmadığı o kadar belli ki... Biriyle ayrılacaksan bile böyle yapmazsın. Senin onu sıktığını düşünüyorsa neden seninle insan gibi konuşmadı bu durumu? Kaçmış işte bariz belli.
Olur da bu adam döner de bir yola girmeye kalkarsanız bu sizin için buyuk bir hata olur.

Adam annenizle bi çay içmeye bike razı değilmiş. Neden kovalıyorsunuz? Salın gitsin.

Durdul yere de neden çaya davet edersiniz ki? Adam size niyetini açıllamamış genelde erkek tarafı istekli olur tanışmak için siz niye tanıştırmaya isteklisiniz?

Sal ipini gitsin

zoruma giden o zaten açıklama yapmadan ahlaksızca ayrılıyor olması isyanım

Durdul yere de neden çaya davet edersiniz ki? Adam size niyetini açıllamamış genelde erkek tarafı istekli olur tanışmak için siz niye tanıştırmaya isteklisiniz?
bilmem belkide istekli oluşumun Allah tarafından bu durumu görmem içindir

aynen canım teşekkür ederim yorumun için

annemle tanıştı canım buarada ama kısa bir tanışma oldu annemde dışarda çay içelim dedi

Ağır konuşmak istemiyorum ama 5 para etmeyecek biriymiş hiç ama hiç üzülme.
Ben de ilişkimin ortalarında aynen böyle bir olay yaşadım hatta direkt aynısını yaşadım durup dururken beni engelleyip bitirdiğini söylemişti ağladım zırladım geri döndü bir şekilde 1.5 sene daha devam ettik
Sonra bana ne dedi biliyor musun senin zorunla devam ettim ben bu ilişkiye istemiyordum senin gibi birini
Asla ama asla arama ağlama üzülme yoluna bak ilerde çok mutlu olursun

ayy dediğin gibi aynısını yaşamışsın şim napıyorsun nasıl atlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…