erkek arkadaşım

o değil bir açıklama bile yapmadan silmiş bu ahlaksızlık değilde nedir ya en çok zoruma giden o

allah kurtarmış beni deyip sadaka vermelisin. evet, bu çok kötü bir duygu. kendini çok kötü hissediyorsun ama hiiiç hissetme. tıpkısının aynısı bir ilişkim olmuştu, benden ayrıldıktan 1 hafta sonra da başka biriyle çıkmaya başlamıştı. Cidden iyilik yap sadaka ver sokak hayvanlarına su ver, çocuk sevindir. Allah kurtarmış kardeş heee bu arada ektiğini biçecek. Şu an onlar ayrıldı ama benim evliliğe giden ilişkim var

hepsi seviyor hepsi aşık hepsi ölüyor bitiyor hepsi için biz tekiz :) ama en ufacık zorlukta tüüü kaka oluyoruz

Sorumluluk bilinci yok.Her şerde bir hayır vardır.Hiç üzülme.Bu gün böyle yapan yarın ne yapar.

Sen güzelce yemeğini ye..Evlenmeye niyeti yokmuş belli ki sadece gezmek tozmakmış iş ciddiye binecek diye korkmuş topuklamış

Bunu yasamadim ama ciddi dusunmedigi pacalari tutustugu belli bi an once aklindan cikar bence onu ve sakin kedini suclama seven gitmez

Bence bu kişiyi unutun bir daha aramayın,ararsa açmayın.Belli ki sorumluluk sahibi biri değil.Unutun gitsin

Alt tarafı bir kez davet etmıssiniz ne zorlaması, hayır diyen herkese sorulur 'neden' sorusu. Bu ısrar falan degıl kı. Sacmalık.

Evlilikten falan korkmuyor, senınle evliligi dusunmemıs hıc.
Evlilikten korkmak boyle bisey degıl.
İnsan gibi simdı olmaz der, ani oldu hazır degilim der, ailem henuz bızı bilmiyor bana zaman ver der. Bir sekilde zaman ister falan filan.
Bu nedır direkt ayrılıp foto silmek?

Seninle evlenmeyi hıc dusunmemıs.

Bu arada kız evi nazevi derler, bırakın karsı taraf sızınle ve ailenizle tanısmak istesin once.

e annen neden bu teklifle gelmiş, normalde adamın annesinin musaitseniz size kahveye gelicez demesi lazımdı?annen böyle yapınca senin değerini duşurmuş, bir an önce kızımı alın der gibi. asıl sorun annen ve onu engellemeyen sende bence.
ben çocuğa ayrılması açısından hak verdim(fazla aceleye getirmeye çalışmışsınız, 7 ay nedir çocuk evlenmek istemiyosa), ama bahanesi başka olabilirdi.

Neden üsteliyorsunuz ki? Adam ciddi düşünmuyordur ve ailelerin tanişmasini istemiyordur. Ha ciddi düşünecek olsaydi bile herkesin aile yapisini ayni degil.

Ortada evlilik yoksa benim annem kalkip sevgilimin annesiyle görüşmezdi mesela.
Eşimin ailesiyle bile ben evlenme teklifi aldiktan sonra görüşüldü.

o değil bir açıklama bile yapmadan silmiş bu ahlaksızlık değilde nedir ya en çok zoruma giden o
Siz ayrıldığınıza üzülmüyorsunuz,terk edilmeyi hazmedemiyorsunuz.3-4 ay sonra tekrar yazar reddedersiniz içiniz soğur.Böyle tipler yedekçi olur.Birini bulamazsa döner sizde reddedersiniz rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…