erkek arkadasım

myheart35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3
0
36
İzmir
Slm ilk defa yazıyorum ssiteyide açdığım konuya çare ararken buldum :):) Benim erkek arkadasım benle dolaşmakdan cok rahatsız oldugunu benim çok güzel onun ise çok çirkin oldugunu söylüyor sanki yolda yürürken herkez bize bakıyormus kıza bak oglana bak diyomus gibi geliyor diyo!!! sevgilim esmer oldugu icin cok cirkinmiş ve bu yuzden bir kere ayrıldık ( Sana laik deilim diyor sürekli buda beni çok üzüyor kendiside üzülüyor ne yapmalıyım sizce ::teselli::teselli:

ayrıl ve bir daha da birleşme. onu sürekli övmeni istiyor. seninle dolaşmak istememesinin başka sebepleri de olabilir.mesela, kısmetlerini engellemek istemiyor olabilir:umursamaz:

ayrıl ve bir daha da birleşme. onu sürekli övmeni istiyor. seninle dolaşmak istememesinin başka sebepleri de olabilir.mesela, kısmetlerini engellemek istemiyor olabilir:umursamaz:

Sanmıyorum öyle bir insan değil :.( bu yuzden yanımda cok ağladı öyle birşey olsa ağlamazdı ?(

özgüveni eksik...

çünki dış görünüş bir yere kadardır ve geçicidir.

yada sizden ve bu ilişkiden emin değil bahane buluyor...

fazla üzerine düşmeyin.

Öyle düşünebilen bir adamı ciddiye bile almazdım. :umursamaz:

Sonuçta değer veriyorsunuz ki birliktesiniz onunla, kafasında abuk sabuk şeyler kurup niye ilişkinizi zehirliyor ki. Ezikliğin de bu kadarı...

o 23 ben 20 yasındayım 2.5 senedir cıkıyoruz evet özgüveni çok eksik (

özgüveni eksik bir erkek adam olamaz. o hep 10 yaşında dengesine hakim olamayan çocuktur.
iyi bir koca olamaz.. ne sizi ne ailenizi ne de kendi ailesini dengede tutamaz.
iyi bir baba olamaz. çünkü cesareti yoktur.güçsüz pısırık acabalarla belkiler toplumun her türlü baskısının altında ezilir.
iş bulması çok zor olur..
hadi buldu diyelim orada haklaeını savunamaz. sizinle iyi bir geleceği olmaz.

o kendini yetiştiremiyorsa siz mi büyütüp yetiştireceksiniz onu?
özgüven çok önemli birşey...

kesinlikle katılıyorum. hayatın boyunca bir adam yetiştirmeye çalışacağına bırak gitsin.. çünkü ben sana layık değilim cümlesini bugün kullanan, yarın da kullanır, evlendikten sonra da.. ne olacak o zaman da boşanalım diyecek. sana da bıkkınlık gelir bi zaman sonra..

eğer kendini bu şekilde aşağı görüosa
zaten bu iş yürümez ki
çok da zorlamaya gerek yok

Ne şekilde olursa olsun kendine güveni olmayan erkek zordur..

Erkek dediğin her konuda kendine güveni olacak.

Resmen kişilik bozukluğu..
Demek ki kendisini hiç beğenmiyor hiç güvenmiyor.

aranızdaki ilişki çok ciddi değilse, uğraşmak seni yıpratır...diyim, sen anla:)

2.5 senedir sorun olmamı ta simdi mi sorun olmus anlayamadım. Inanmayın bu bahanelere, seni kendine dusman etmeden ayrılmanın yolunu ariyor sadece

Bu kendine güvensizlik midir, yoksa başka dertleri mi var bilemiyorum ama.
Bahane de arıyor olabilir.
Eğer kendine güvensizlik ise, başınıza çok iş açabilir ilerde.
Kıskançlık krizleri gibi.
Yok ben kendimi beğenmiyorum, sana layık değilim diyorsa,
o zaman ayrılın ne denir, cidden size layık değilmiş demek ki.
Bunun için ayrılınıcaksa.
ınsan ne olursa olsun güzeli ister.
ıstemiyorsa sorunlu demektir.
ıçiniz rahat etmeyecekse, güzelce oturun konuşun ve bir sonuca varın.

Bir de reklamlarda bile çıkmıştı bu, klasik cümledir, '' Ben sana layık değilim, sen daha iyilerine layıksın''.
Tamamen bir saçmalık yani.

ilk defa duydum güzellik görecelidir bana göre.sevgilinizin ya özgüveni yok yada bahaneler uyduruyor.

sevgilisi güzel diye üzülene de ilk kez rastlıyorum
bulmuş da aranıyo derler öylesine
kendiyle ilgili kompleksleri var anlaşılan
yorar böyle bi adam insanı
iyi düşün hazır ağlıyoken ağladığına değecek bi sebebi olsun
ayrıl gitsin..

Bazı arkadaşlarında dedigi gibi ayrılmak için bahane arıyormuş gibi geldi bana. 2sene sonramı farketti senin güzel, onun çirkin oldugunu,rahatsızlık duydugunu ve senin daha iyilerine layık oldugunu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…