Herkese merhaba öncelikle gerçekten mantıklı cevaplar verilmesini rica ediyorum kısaca anlatayım. Ben 26 erkek arkadaşım 29 yaşında ve yaklaşık 3 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi beni beğeniyordu ,duyguları olduğunu,görüşmek istediğini söyledi. Efendi ,düzgün yetişmiş,aile terbiyesi almış birisidir. Aynı bölümden mezunuz birbirimizi üniversiteden tanıyoruz. Ben en başında dış görünüş olarak pek beğenmediğimden kendimi çok geri çektim. Yalnız kaldığımız bir ortam pek olmadı ,dışarı çıkıyor ,yemek yiyor ,kahve içiyoruz ve beni eve bırakıyor bu şekildeyiz. 2. ayın sonunda arabada o biraz kendini kaptırıp ileri gitmek istediğinde (tensel temas vs gibi) ben kendimi geri çektim henüz hazır hissetmediğimi yakınlasmak içimden gelmediğini söyledim belirttim o da buna saygı duydu ve bir daha ben yakınlaşmadan yaklaşmadı bana. İlişkide ciddiyet beklentimi en basından belirttim o da okeyledi.Sorun şu ki dün bir tatil muhabbeti oldu yazın bir yerlere gidebiliriz gibisinden ama o bana galiba kendimi geri çekip rahat olmadıgımdan mıdır nedir keşke diyebileceğin şeyler yaşatmak istemem sana sınırlarımı bilirim istersen gitmeyedebiliriz gibi konuştu. Benim daha önce bir ciddi ilişkim oldu ve bir şeyler yaşadım. Bunu ona senin bir ciddi ilişkin oldu mu şeklinde konu açarak söyledim. Ben direkt ilişkiye girdim demedim ama ciddi bir beraberliğim oldu evet diye anlattım ama görünen o ki onu kastettiğimi düşünmemiş anlamamış. Öyle diyince ben de bu konuları yüzyüze konuşuruz dedim mesajda uzatmadım.
Sorun şu ki ona tabikide geçmişle ilgili yalan söylemek,kandırmak istemiyorum. Bunu uygun bir dille nasıl ona açıklayabilirim? beni öyle sanması açıkçası vicdanen bana kendımı acıklatma gereği duydurdu. Son olarak belirteyim erkek arkadaşımın ailesi anladıgım kadarıyla muhazakar ama kendısı öyle değil. Benim yaşam tarzıma uygun oldugunu dusunuyorum. Bunu acıklamak ıcın erken mı yoksa söylemeli miyim. Bana olan tavrından yaklasımından cok memnunum. Taıbıkıde onu arzuluyorum ama iradeli davranabiliyorum bunu hemen yaşayıp tüketmeye niyetim yok bir öncekinde de bu böyleydi. Sizce şuan söylersem ciddiyetini kaybeder mi ya da önemsiz bir mesele olarak görüp böyle talepler içine girer mi bilemiyorum napsam nasıl söylesem sizce?k