peki neden ailesi bilmiyor 3 yıl uzun bir süre
ben açık biriyim suanda yakında kapanıcam ve ailesi kapalı istediği için kapandıktan sonra söylemek istiyorum dedi. bende saygı duydum tamam dedim. o yüzden suan söylemiyor. yada bana böyle söylüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onun için herşeyden vazgeçtim. tüm arkadaşlarımdan. tüm sosyal hayatımdan. evlenince çalışmaktan. (ki mesleğim güzel muhasebeciyim.) kapanmayı zaten istiyordum. kuran kursuna gidip kuran öğrendim. ne dediyse yaptım. sevdim. yani tek açıklaması bu.
ben açık biriyim suanda yakında kapanıcam ve ailesi kapalı istediği için kapandıktan sonra söylemek istiyorum dedi. bende saygı duydum tamam dedim. o yüzden suan söylemiyor. yada bana böyle söylüyor.
Erkek milleti bir anda 180 derece döner neden döndüğünü anlamazsın... Senin için hayırlısı ne ise o olsun.
anladım tutucu birilerse tanışma zor olabilir. gerçeten kendin istiyorsan kapan bi arkadaşımız kapandı ve ayrıldılar. benim erkek arkadaşımında ailesi tutucu ama ben tanıştımda kapanmadımda. belki onun ailesi daha tutucudur dicem ama
Mesaj atmayı aramayı bırak...iyi şeyler sezmiyorum,üzgünüm
Sizin için söylemiyorum ama muhafazakar görünür, çok frapan sevgilisini gider ailesiyle tanıştırır, sarışın seviyorum der, esmer biriyle aldatır...Erkeklerin sözlerine senet gözüyle bakmamalı (Acı Gerçek!)
evet çok haklısınız. bende bundan korkuyorum. ve ilk kız arkadaşı benim. sıkıldı mı başka bir şey mi var aklım ermiyor. bir insan bir anda nasıl değişebilir.
Maalesef değişebilir.Bu sevgililerin değişimi de hep bi anda (hatta en beklemediğimiz bi anda) olur nedense...Yakında bu soğuk tavırlarına da bi açıklama getirir kesin.Siz yine de temkinli olun koşulsuz şartsız inanmayın söylediklerine
-bu konuda çok doluyum-
bence resti çekmelisin sana böyle davranmaya hakkı yok
Muhafazakar görünenler her şeyde onu öyle yapma bunu böyle yap diyenlerin sadece sözleriyle öyle göründüklerine şahit oldum bu tiplerde akla gelmeyecek her şeyi yapabilecek tarzda insanlardır güzel oynar kusursuz sanırsın ama gün gelir gerçek yüzünü gösterir. Gerçekten muhafazakarsa Allah korkusu varsa zaten seni yarı yolda bırakamayacaktır güvenilecek bir insandır. Gönlünden geçenin senin için hayırlı olması dileğiyle.
ailesine senden bahsetmiş ve seni istememiş olabilirler mi ?
ya da ailesi ona bir kız buldu gibi bir durum mu var acaba ?
belki saçmalıyorum bilemeyecem ama çok normal gelmedi bir durum. ne kadar yogun olursa olsun günde 1 kere aramaya vakit bulabilmeli bir insan..
1. ihtimalde 2. ihtimalde var malesef
okadar seviyorum diyen insan haber alamadan yapamayan insan 11 günde 1 kez arıyor ve 5 dk olmadan kapatıyor. saçmalamıyorsunuz çok haklısınız normal değil hemde hiç normal değil.