Erkek arkadaşımda ki değişme...

onun için herşeyden vazgeçtim. tüm arkadaşlarımdan. tüm sosyal hayatımdan. evlenince çalışmaktan. (ki mesleğim güzel muhasebeciyim.) kapanmayı zaten istiyordum. kuran kursuna gidip kuran öğrendim. ne dediyse yaptım. sevdim. yani tek açıklaması bu.

siz hatayı baştan yapmışsınız,kendiniz demişsiniz onun için herşeyden vazgeçtim diye.tabiki ilişkiler fedakarlık ister,özveri yapılması gerekir ancak bazı şeyleri karşımızdaki için değil kendimiz için yapmalıyız.bence aramayın sormayın.çünkü davranışları normal gelmedi bana.

siz hatayı baştan yapmışsınız,kendiniz demişsiniz onun için herşeyden vazgeçtim diye.tabiki ilişkiler fedakarlık ister,özveri yapılması gerekir ancak bazı şeyleri karşımızdaki için değil kendimiz için yapmalıyız.bence aramayın sormayın.çünkü davranışları normal gelmedi bana.

en başta ipleri onun eline verdiğim için böyle oldu. ne derse tamam dedim.

kesinlikle ama yinede içim acıyo. koskoca 3 yıl dile kolay.

evet zor o kadar yılı çöpe atmak ama şimdi kendini ezdirirsen hata yaparsın bence sonra sana istediği zaman istediği gibi davranır bi de üste çıkar o zaman görürüm ben o kadar yılın hatrı kalıyo mu

bu işte bi iş var dur bakalım üstüne giitme sonucu bekle daha tutunması lazım sana özlemesi lazım yaaa ailesi biliyomuydu seni

evet zor o kadar yılı çöpe atmak ama şimdi kendini ezdirirsen hata yaparsın bence sonra sana istediği zaman istediği gibi davranır bi de üste çıkar o zaman görürüm ben o kadar yılın hatrı kalıyo mu

işte onca yıldan sonra düşman gibi olmak da istemiyorum. herşey iyi niyetimden kaynaklanıyor. hala 3 yıl beraberdık boşver diye avutmaya çalışıyorum kendimi. ben ağlıyorum annem benimle ağlıyor. yapma kızım üzme kendini bırak diye. kendimden çok anneme üzülüyorum.

Üzgünüm iyi seyler söyliyemicem
tecrübelerime dayanarak söylüyorumki bence ailesi memleketinden bir kiz buldu ona
yakinda nisanlandi haberleri gelirse sasirmayin sakin
Öyle olmasa bile kendini lütfen ayriliga hazirla, onsuz mutlu olmaya calis,
cünkü sonu iyi görünmüyor,
dedigim gibi tecrübe konusuyor..

Üzgünüm iyi seyler söyliyemicem
tecrübelerime dayanarak söylüyorumki bence ailesi memleketinden bir kiz buldu ona
yakinda nisanlandi haberleri gelirse sasirmayin sakin
Öyle olmasa bile kendini lütfen ayriliga hazirla, onsuz mutlu olmaya calis,
cünkü sonu iyi görünmüyor,
dedigim gibi tecrübe konusuyor..

evet suan tamda dediğiniz şeyi yapmaya çalışıyorum. Ama inanın içim sızlıyor. çok zor.

sende onu umursama arama sorma sevgilinin davranışı bana da hiç normal gelmedi:19:
yanına geldiğinde konuşursun sebebini sorarsın ama hiçbir erkeğe fazla yüz verme güvenme canım sana abla tavsiyesi:31:

benim de burnuma iyi kokular gelmiyor maalesef peki gitmeden önce nasıldınız,mesafeli miydi böyle?

benim de burnuma iyi kokular gelmiyor maalesef peki gitmeden önce nasıldınız,mesafeli miydi böyle?

yooo herşey mükemmeldi. güle güle uğurladım. her zamanki gibi vedalaşarak gitti. hiç bir sorun yoktu. hayatımızda aramızda bilmediğimiz hiç bir şey yok okadar yakındık. ya wc giderkenbile sölerdi bana.

Okurken bile sinirlendim ne demek 1 kere aradım yaa..
canım kızlar çok haklı sen her şeye hazırlıklı ol.. adam napmaya gitti belli değil.. tlf açmıyor fln..
ya çok yüz veriyoruz bu erkeklere başlıklar konular hep bir noktada birleşiyor o da artık kızların erkek, erkeklerin de kızlar gibi davranmaya başladığı.. ooofff offf sinirlendim yine kendi çapımda:))

telefonlarımı açmıyorki meşgule veriyor. ara dediğimdede 1 kere aradım ya diyor.

telefonu açtıracak okkalı bişeyler söylesen
açtığı zamanda ne olup bittiğini öğrensen
senin yerinde olsam ne yapardım diye düşünüyorum
ben bunu yapardım herhalde
koca bir haftanın içinde telefon açacak kadar musait olmaması banada iyi şeyler hissettirmedi

Back
X