erkek arkadaşımdan ayrıldım :(

eltorato

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
206
120
103
merhaba arkadaşlar bir konu danışmak istiyorum erkek arkadaşımla yaklaşık 2.5 sene süren bir beraberliğimiz vardı 32 yaş üzeri insalarız ikimizde 4 ay önce ayrıldık hatalı benmiyim diye kendimi yiyip bitiriyorum ilişlki içinde 3 -4 kere de ayrılıp barıştık tartışmalarımız oluodu gerekli gereksiz biribirimize sarmalarımız oluyodu son olarak ben bişeye kızıp telefonumu 24 saat kapattım ertesi gün aradığımda artık bi daha yüzümü görmek istemediğini sesimi duymak istemediğini söyledi boyut değiştirdiğini ve bu ilişkinin yürümiyceğini belirtti .(benden ayrılmaktan korkan adamdı bu).. .. ertesi g,ün yanına gittim yine aynı şeyleri söyledi kendi haline bıraktım 1 ay sonra yine ben aradım fikirlerinde değişen hiç bişi yok zorla evinin önüne gittim zorla buluştuk yemek yedik ikna ettiğimi düşündüm çünkü sorduğu sorular kimleydin nerdeydin oraya kimle gittin gibi kıskançlık sorularıydı ayrıldığımızda biraz daha düşünelim diye ayrıldık . peki dedim sonrasında diğer hafta ben mesaj attım whatsuptan soğuk konuşup telefonunu konuşurken kapattı (kapattığını bi program var ordan anlıyorum )bu kez tamam dedim sen gerçekten beni bitirmişin kafanda dedim bizden artık bişi olmaz dedim bunu anladım dedim hoşçakal yazdım buna bile cevap vermedi zaten kendisi bildiğimiz susan adam hiç bişeye kolay tepki vermez fazla konuşmaz en sevmediğim insan türüdür bu konudada bi çok kez tartışmışlığımız var . benim ilişki bouynca yaptığım ona göre hata olan çok yakın 20 senelik erkek arkadaşım var çok yakın ama ilişki boyunca iki kere onla buluştum ama onun bilgisi dahilinde birde onu eleştirmem neden mutsuzssun neden yüzün gülmüyor gibi . ortama sokuyorum çoğu yerde yüzü gülmüyo konuşmuyo bana karşı soğuk kafasında hep sorunlar var maddi anlamda borçlar vs..
ben tüm onun bu olumsuzluklarına rağmen onu terketmedim o beni terketti .. ama seviyorumda 2 senemede çok üzülüyorum verdiğim emeklere .. söylediği şey benim ona yaptıklarım eleştirilerimden artık sıkılmış eleştiride kendi iyiliği için şeylerdi .. bilmiyorum son mesajı atmam yanlışmıydı onun gibi susmammı gerekirdi böyle bitmesi gerekirmiydi hatalı benmiyim dönermi gitmediğim falcı kalmadı sanırım ? hep bu sorular kafamın içinde beni yiyip bitiriyo ..
fikirlerinize ihtiyacım var

Kaç kere kapısına gitmişsin resmen adam seni parmağında dolandırmış bir güzel,niye gidiyorsun ki bitmiş bir ilişki için adama ya da iletişime geçmeye çalışıyorsun bir de falcıya gitmişsin ya yuh diyorum.Önüne bak hayatının sonsuzu olmayacaktı o daha önünde bir hayat var kendine zaman tanı başka insanlar illa ki olacak.

24 saat telefon kapatırsan o da kızar tabii, herşey buradan başlamış.
daha önce kendide telefonunu kapattı ulaşamadım aradım cevap vrmedi .. bu kızmayı biraz aşıyor kaç kere yalvardım seven insan bunu bahane edip ayrılırmı hadi 2 gün konuşma 3 gün konuşma bilmiyorum yanlışmıyım .. zaten hata bende diye kafayı yiyorum

Bu kadar severken 24 saat telefonunuzu kapali tutmaya nasil cesaret edebildiniz ki?yani demem o ki adam triplerinizden bunalmiş olabilir.
Yine de buluştugunuzda kiskanclik belirtisi olan sorular sormasi umut vaad ediyor.bence hayatinizi boyle bi adamla gecirmek isteyip istemediginizi iyi dusunun.beklentilerinize cevap veremiyor gibi...

demekki o arada çok merak etmiş ve bu onu çok etkilemiş, kızdırmış. Yani 1-2 saat kapatırsın normal ama 24 saat normal değil.

ilişki benden yana bitmesin diye çabaladım hep bu yüzden gittim. çünkü biraz inatçı sevdiğini biliorum ama adam içimde yaşıyorum dio senle yaşamicam ama senin sevgini içimde yaşicam dio . off ben elimden geleni yapmak istedim sadece

O içimde yaşiyacağım lafı da klasiktir ben şimdi seni bıraktım daha iyisi çıkarsa bekleme ama bulamazsam dönerim misali olmuş.

İki senede üç dört kez ayrılıp barışılan ilişki iyi bir ilişki değildir hele ki bu ilişkideki insanlar 30 yaş üstü, olgun olması gereken insanlarken. 20'li yaşlarda hatta lise çağlarında yaşanır böyle telefon kapatmalı, ayrılmalı barışmalı, birbirinin arkadaşlarına karışmalı ilişkiler. Kusura bakmayın, kızmayın, üzülmeyin ama zaten çok kötü bir ilişkiymiş sizinki. İki sene sürmesi bile hata.

İki senenize acımayın, ömrünüzü böyle bir ilişki içinde heba etmediğinize sevinin.

aynı ben var ya
bu kadar olur yani

çok trip yapan bi insan değilim aksine kendisi triplerle bana bişeyler ifade etmeye çalışan bi insan evet ilişki içindeyken bende bunalıodum ve tüm olumsuzluklarını görmezden geliodum daha öncesinde kendide telefonunu çok kez kapadı kızıp ben her seferinde döndüm .telefonumun kapalı olması ayrılmayı gerektiren birşeymi ? belki cezayı evet ama ayrılmayı gerektirirmi

haklısın hayatım
hata sende falan değil
seven adam telefondan kapatmadan ottan boktan işi bitirmez
anlatır anlamaya çalışır
bitmez o iş öyle çabuk yani
seninkinin bitireceği varmış

Tek başina bu olay tabiki gerektirmez,ayrilik icin ust uste cekilemez artik daha fazla tahammul edilemez olaylarin yasanmasi birikmesi lazim.ilişkiniz yipranmiş ya da artik birlikte iyi vakit geciremez olduysaniz ayrilmak zor olmamistir.yine de ben hala size karsi bir şeyler hissediyor olabilecegini dusunuyorum.sadece aranizdaki aşki hatirlatmaniz gerekiyordur belki...

tabiki bu bakımdan düşününce öyle zaten kendime kızıyorum bu kadar devam ettirdiğim için ama yinede bitmesini asla istemezdim 34 yaşındayım okadar yoruldumki artık yeni insan tanımaya tahammülüm bile kalmadı. sevmeler kolay olmuyo ondan insan sevdiğini buluncada kaybetmek istemiyor işte ama daha fazla vakşt geçirim ayrılıp veya boşanmaktansa bölesi illaki daha iyi ..

Yeni insanlar tanımak güzeldir ama. Yeni dünyalar keşfedersin her yeni insanla. Umarım karşına çok daha düzgün, daha iyi ilişkiler yaşayacağın insanlar çıkar.

birşeyler hissetiğine eminim ama gerçekten içinde yaşar .Sanırım artık benim yapabiliceğim bişi kalmadı 3 kere adım attım 3.dede zaten resti çektim yeter tamam kabul ediyorum diye ona bile tenezzül edip ceavp vermedi sessizliği ayrı bir kafayı yedirio bana zaten sinir hastası falan olucam korkuorum ama dediğin gibi ilişi yıpranmış artık kabul etmem gerekio sorun edememem

Benim eski erkek arkadaşım da öyleydi eleştirirdi bunlar hep senin iyiliğin için derdi .Bana sinir gelirdi .Bir noktadan sonra insan gerçekten bıkıyor .Muhtemelen o da aynı şeyi düşünmüştür benim gibi yani bıkkınlık geliyor .Karşında sanki çocuk var gibi sürekli eleştiri ,sürekli akıl verme .Sinir bozucu bir durum .Sizde kendi kendinizi yemekten vazgeçin bitmiş bir ilişki

Erkekler ne kadar rahat tepkisiz kalabiliyorlar gercekten.benimde en sinir oldugum şeylerden biridir.
Son kez bi bulusma daha mi ayarlasan.barisma veya ask konusmasi yapmadan iyi vakit gecirseniz.belki aranizi yumsatir.ufak temaslar ozlediginizi falan hatirlatir.o gun gercek kararini verebilirsin hem.
Uzuntunun tek ilaci zaman ne yazik ki.bu zamani nasil gecureceginse sana kalmiş; ya uzulerek ya hobilerinle falan ugrasarak sosyalleserek...

aynı yaştayız ve bende yakın zamanda ayrıldım
ne kadar benziyoruz
hislerini birebir paylaşıyorum
bende çok yoruldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…